אחחחחח, איזה מפגש משובח

אמברון

New member
אחחחחח, איזה מפגש משובח ../images/Emo13.gif

כמה כיף היה להכיר את כולן (מדהימות!!! נפלאות!!!). היה מפגש נהדר. ממש כמו הפורום - איכותי, נעים, שקט, נינוח, אינטימי, מיוחד... תענוג אמיתי! (
כמה סימני קריאה. לא מוחקת אף לא אחד מהם
). מיליון תודות לתנועת החסידות על האירגון. נהניתי מאוד ואני כבר מחכה למפגש הבא.

nonaa

New member
בדיוק הוספתי תגובה בשרשור המקורי

אך מכיוון שזה לא קופץ מעתיקה לכאן : היה מאוד נחמד !
ל"תנועה" ואמברון על הארגון וללוליק על הרעיון ! נהננו מאוד (אם כי , כצפוי, לא התאפשר להכיר את כולן... וחבל )

nonaa

New member
ושאלה : ראיתי ש"ו שתי" גם התפקדה

היא היתה אתמול ?

היה נהדר../images/Emo45.gifשמחתי לפגוש את

הבנות ולראות סופסוף מי מאחורי כל כינוי.
ל- dorlim על הטרמפ. מתי המפגש הבא

זוג חדש

New member
מסכימה עם כל מילה של קודמותי

היה ממש מפגש מוצלח. שמחתי גם אני לפגוש את הפנים מאחורי הכינויים. כמובן שלא ניתן היה להכיר את כולן, מה ששומר לנו את הזכות למפגש נוסף! תודה על הארגון!

משוש30

New member
מפגש מעולה! איזה כיף היה לראות את

הפנים מאחורי הכינויים ולפגוש את הבנות המקסימות שאני כבר מכירה. צריך לעשות את זה לעיתים יותר קרובות

lulyK

New member
היה כייף גדול.

כולן היו מקסימות ומצחיקות, ועושה רושם שאפשר להגיד בוודאות ששחור הוא השחור החדש, לא?

mummy

New member
אז מה, אני לא אגיד שהיה אחלה?

אגיד, אגיד. אבל באמת שהיה אחלה. ונוסף לכל, עוד לקח לי רק 10 דקות להגיע משם למיטה
ממש דפקתי את המערכת (אל תדאגו, שילמתי מחיר כבד כל הלילה. מסתבר שאיתמר כמו אבא שלו, לא יכול לישון במיטה שהיא לא שלו. היה סיוט). אז בפעם הבאה בתל אביב, לא?

היה ממש כייף

גם המקום, גם האוכל - והכי חשוב החברה. פעם הבאה אנחנו מזמינות אותכם לאזור שלנו יש פה אחלה מקומות לשבת

אפעופ

New member
אכן היה יופי של מפגש ../images/Emo13.gif

מאוד נהנתי. במיוחד שהשולחן הסמוך חשב שאנחנו שולחן של דוגמניות.

את צוחקת

איך פספסתי את פיסת האינפורמציה הזו. אני מקוה שזה לא בגלל שהזמנו סלטים עם דיאט-סודה.

הגרי3

New member
אמרנו להם שאנחנו מפורום נשים לאחר

לידה והם (כנראה) סברו לתומם שהגענו היישר ממחלקת יולדות. בנסיבות האלו, אפילו אני ניראית דוגמנית.

היה נפלא!../images/Emo39.gif

נהניתי מאוד מאוד! התגברתי על הביישנות והתיישבתי דוקא ליד הקצה שלא הכרתי, ומצאתי את עצמי בחברה משובחת. וגם הקצה שהכרתי הצטרף אח"כ אז בכלל נהניתי מכל העולמות... ולמי שפספסה בסוף - אנחנו הירושלמיות קבענו מפגש בירושלים לשבוע השני של ינואר (עוד אין תאריך). כמובן שזה לא סותר מפגשים משותפים נוספים עם בנות המרכז.

ornaok

New member
כולי קנאה

מקווה שלמפגש הבא יתאפשר לי להגיע. שמחה שנהנתן

למעלה