אחחחחח.....

Glass Prison

New member
אחחחחח.....

איזו הרגשה להיות אחרי!!!! אין יותר פיסיקה בחיים!!! די... נגמר... הללויה!!!!!

Katy Cat

New member
../images/Emo13.gif מותק!!!

אני שמחה בשבילך..

יאפה

New member
קדימה נכון-

אפילו שמסיימים את זה בחוואה עם שתי שאלות של בגרות:) היה קל היה טוב היה מהיר קדימה:)

יאפה

New member
השמועות אומרות..

שכיסחו אותכם בחשמל-הבנתי שמי שלא יבניק נדפק כי נתנו לאנים שלומדים את זה רק ביב.. בדכ.. שמעית חשמל (היחידה וחצי לא ה-1) היה קשה מוות!! גלעד-זה נכון<?

The WizardMan

New member
אני עשיתי את היחידה וחצי חשמל ...

וכן .. היה קשה יותר משנים קודמות , אבל לא משהו לפרופסורים. פשוט שאלות קשות , לא רגילות כאלה ..

Darakan

New member
כה החשמל היה קשה

והניסוח היה הומו. אבל הצלחתי בסופו של דבר.. האופטיקה קצת דפק אותי, מתברר שלא הבנתי טוב ת'שאלה כ"כ...

יאפה

New member
הגיאומטרית?

התייחסתי לפי הנוסחאות של עדשות..וגם בסעיף האחרון כמו עדשה שמכסים חלק ממנה רואיםפ את הגוף פשוט פחות ממוקד

Darakan

New member
נכון

אבל הניסוח היה לקוי. מתברר שהיה צריך לבדוק את הדמות לגבי כל אחת מהמראות בכל מיני דברים, ורק בסעיף אחד נתון שהופכים אותה. וגם הנימוק שלי למוקד של המראה הקמורה היה דפוק כי שכחתי להציב f שלילי

יאפה

New member
כן..

צריך להציב f הפוך והדברים שלבדוק עבור כל אחת מהמראות לא היה קשור לזה שהופכים אותה - זה היה המראה שיוצרת דמות מדומה ודמות ממשית לפי V חוץ מזה שניהם מגדילות לפי הנון-והייתה אחת שמוצאים לפי הx שהיא הפוכה ואחת ישרה.. אפשר לבדוק גם עם שרטוט של הקרניים..

Darakan

New member
הבעיה העיקרית שלי היא

שה-f שלי לא נכון בהתחלה אז יש לי טעות נגררת.

king kazabubu

New member
חפיף טעות נגררת...

לא מורידים הרבה על כאלו דברים בפיזיקה..... היה סך הכל אחלה בגרות יש לי מאה בחשמל ובפרקי בחירה... הלחץ בתחילת הבגרות דפק לי טעות במכניקה אבל רק טעות אחת ולא גדולה. אני מצפה ככה ל97 בכל הבחינה לא כולל מעבדה ומגן

Absolut May

New member
שלושה נכשלים ידועים

פיזיקה, חנ"ג ותנ"ך. לא הייתי בשיעורים האלה מתחילת השנה אז מגיע לי 11.

למעלה