אחחחח הגב. הצילו!

dude2

New member
אחחחח הגב. הצילו!

אחחח הגב!! עזרו לי!ו dude2 ו√ הגב שלי הוא לא הכי ישר בעולם, כאילו זה לא גיבנת או משהו, וזה לא שזה נראה כאילו אני הולך כפוף, אבל הוא פשוט בנוי לא טוב. אני הולך כבר שנים לאיזה אחת מבוגרת שעוסקת ביוגה, טאי צ´י, וכל הדברים האלה. היא דיי גאונה, והיא מבינה מצויין את האנטומיה של הגוף, אבל ההסברים שלה לא כל כך מובנים ובמשך שנים שאני אצלה אין ממש תוצאות. להפך הגב שלי נהיה כואב יותר ויותר (למרות שמבחינה חיצונית יש שיפור ואני הולך לכעורה "זקוף" יותר), וז כנראה משתי סיבות- האחת היא שאני התבגרתי והגוף שלי גדל (כשהתחלתי הייתי בן 14 אני חושב), והשני היא שמרוב המניפולציות שאני עושה בגב שלי (וזה נובע מאי הבנה של ההסברים שלה) כל השרירים בגב כואבים. אני רוצה מבנה גוף נורמאלי לעזאזל! מישהו יודע איזה סוג התעמלות תוכל לעזור לי (הכוונה היא לטאי צ´י, יוגה וכאלה) אני עוד מעט מתגייס. מישהו מוכן לתקן את הגוף שלי עד אז? תתקנו אותו!! אתם רואים זה גם משפיע עלי גם מבחינה נפשית.

יוגי בר

New member
אל תיקח הכל על הגב

היי לך. אז ככה: אני ממש לא מבין, באם אתה נמצא אצל מורה ליוגה אז היא יכולה ללמד אותך יוגה. ואם לא לך למקום מסודר ען מורה מיומן שמלמדים בו יוגה קלאסית ותלמד יוגה. עכשיו, השיפור בגב לא יקרה ביום אחד אבל הוא יקרה. כי ברגע שתלמד את עקרון ההרפייה כל הגוף שלך ובכללו הגב ירגעו וכל האסנות( התנוחות) שתלמד לאחר מכן יביאו את הגב והגוף לגמישות שחסרה לו. ספר מהיכן אתה ונמצא לך מקום. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

dude2

New member
אני גר במושבה ליד נתניה

כמה שיותר קרוב לאיזור הזה יהיה מצויין, תודה.

למעלה