אחחחח כרגע סיימתי לראות פחד ראשוני

מיצי007

New member
אחחחח כרגע סיימתי לראות פחד ראשוני

אני חייבת להגיד,שמרוב שכבר ראיתי את הסרט הזה כל כך הרבה פעמים פשוט העברתי לקטעים הספציפיים של אד. ואני ממש המומה כל פעם מחדש. איך זה יכול להיות ששחקן,בסרט הראשון שלו שהוא עושה יכול להיות כל כך טוב,כל כך אמין ונוגע בדיוק במקומות הנכונים? זה אדוארד נורטון כמובן,וזה עכשיו ברור כי הוא כבר נחשב לאחד מהגדולים. אבל תחשבו אז,מה אנשים אמרו שהם ראו את ההופעה שלו בסרט הזה,זה חייב להיות -וואו, או אני לא מאמין...משהו כזה. מישהו פה בפורום אמר שכל מה שאדוארד נוגע הופך לזהב,כל דמות הוא מפיח בה נשמה משלה כי הוא עצמו שחקן עם עומק ונשמה. זה פשוט הורג אותי כל פעם מחדש הסרט הזה וכמה הכשרון שלו מדהים שם. יש לי עותק של אמריקה איקס,אני שוקלת אם לשבת ולהתחיל לראות את זה או שכבר יותר מידי מאוחר.... נדווח לכם כבר מחר.
לילה טוב
 

Tyler DR

New member
יאפ ../images/Emo13.gif עם ../images/Emo58.gif קטן לפחד ראשוני

אד נותן משחק פצצה בפחד ראשוני. ובעצם... אפשר להגיד שהוא נותן שתי משחקים... אני לא זוכר ממש את הסרט... אבל הקטע הכי מדהים לדעתי זה הקטע בו מראיינים אותו והוא פתאום הופך מהנער התמים וחסר הישע לרע השטני והרצחני. פתאום תווי הפנים שלו אחרים, פתאום המבט שונה, פתאום הנחמדות שלו היא רוע טהור. אין ספק שהוא עושה שם עבודה מדהימה. וכן, כל זה למרות שזה הסרט הגדול הראשון שלו. מדהים! טיילר DR.
נדהם כל פעם מחדש.
 

מיצי007

New member
כן זה מה שאני אומרת....

מאיפה לעזאזל הבנאדם הזה נחת עלינו? הוא פשוט שחקן מוכשר ומדהים בצורה יוצאת דופן.... עד כי כך טוב גם שהוא הצליח לשחק מישהו בן 19 שהוא היה כבר אז בן 27!!!!!! ועוד משהו,אתם יודעים שאדוארד הוא זה שהוסיף את הגמגום לדמות ארון סטמפלר,נראה לי שאם לא היה לו את הגמגום שאדוארד הוסיף זה היה יותר ברור והיה פחות הבדל חד במעבר בין הדמויות. אבל זה אדוארד והוא....גאון.
 

*superstar*

New member
צודקת..

פחד ראשוני הוא אחד הסרטים הכי טובים שראיתי (ולא אני לא מגזימה..). המשחק של נורטון פשוט גאוני!! אני לא חושבת שאי פעם ראיתי שחקן שמשחק בנאדם עם פיצול אישיות כל כך טוב ובצורה משכנעת!! בא לך לתת לי את הסרט?? שנים שלא ראיתי אותו ועשית לי חשק:) *עדי*
 

swirrrly

New member
אוי אוי אוי.. ../images/Emo118.gif

קראתי את זה ואני חייבת לדעת אם הפיצול אישיות זה טוויסט מרכזי בסרט, יעני ספוילר? פליייייייייז תגידו לי שלא , אוףף
איזה טמבלית אני! לא קראתי את ההודעה עם הספוילר אבל קראתי את התגובה לה!
 

Tyler DR

New member
סורי...

זה טוויסט מרכזי... עד כמה שמרכזי יכול להיות. טיילר DR
מתבאס בשמך.
 

swirrrly

New member
טוב, נו.. גם ככה לפני זה ../images/Emo118.gif

ניחשתי ובגדול.. אוווווווווווף.. אני מקוה שהסרט עצמו טוב, ולא מבוסס כולו בטוויסט המפתיע..
 

*superstar*

New member
עד כמה שאני זוכרת..

זה לא הספוילר.. כי יודעים כבר מהתחלה בערך שיש לו פיצול... *עדי*
 

BloodyRose

New member
לא ממש טוויסט מרכזי

כבר בתחילת הסרט מבינים את העניין עם הפיצול האישיות, הטוויסט המרכזי מגיע רק בשיחה האחרונה שלו עם ריצ'ארד גיר... (אגב, אני היחידה שראתה את הטוויסט הזה מגיע?!)
 

מיצי007

New member
כנראה שכן...

כי שאני ראיתי את זה בפעם הראשונה אני ישבתי עם פה פעור (מהאהבה שלי לאד
) והייתי פשוט המומה,איך לא ראיתי את זה כל הסרט
למה לא עליתי על זה
 

*superstar*

New member
גם אני..

בהתחלה לא הבנתי מה הסיפור שלו ומה הוא רוצה.. לקח לי איזה דקה או שתיים עד שהבנתי.. וזה היה הדבר הכייייי לא צפוי שיש!! *עדי*
 
למעלה