אחחחח פינק פלויד...

אחחחח פינק פלויד...

הם כל כך טובים שזה לא ייאמן, הלהקה הטובה ביותר לדעתי. היי אני אייל, חדש, ו... אני מת עליהם... דארק סייד כמובן שולט... אממ יש לי שתי שאלות, אחת מהן היא יותר דרישה 1. עוד מישהו פה מכיר ואוהב כמוני את השיר (מנגינה) ATOM HEART MOTHER? מבחינתי זה מעולה... 2. אני מעוניין בתמונות של סיד בארט זקן (פרט לתמונה שהוא רוכב על אופניו, כמו בגלריה) וזהו, יש מצב אני אהיה די פעיל פה... נחמד שיש קהילה שעדיין כל כך פעילה בנושא!

שלום אייל

מקווה שתיהנה... לגבי AHM הרוב אוהבים את היצירה אתה מוזמן לקרוא את המאמרים על האלבום גם במאמרי הפורום. לגבי תמונות עדכניות של סיד, חפש בעמוד השני יש כמה תמונות שם. ויש כמובן את הגלרייה של הפורום. מומלץ. אז ברוך הבא ותהנה. ועוד משהו: יש דברים טובים חוץ מהדארק סייד, יש וחיים אחרי סיד

אתה גם... גבר גבר ../images/Emo152.gif

בינינו, תצביע לי על מישהו בפורום שהוא לא "בחור\ה טוב\ה", לא נראה לי שיש כזה! בכל אופן, תודה!

אני יודע

אני מת על עוד יצירות כמו אנימלס וכמובן WISH YOU WERE HERE, אבל דארק סייד לדעתי הוא באמת יצירת מופת... אה ועוד דבר... השיר IS THERE ANYBODY OUT THERE מרגש אותי עד דמעות בקטע האקוסטי. שיר כל כך פשוט וזה ממש יפה

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ברוך הבא אייל. ../images/Emo140.gif

מה שקרייזי אמר.

שמיקי

New member
ברוך בואך..../images/Emo24.gif

1.ברור, אטום הארט מדר אלבום מושלם! 2. הנה לך, תמונה שציף העלתה לא מזמן

One Echoe

New member
עדיין?../images/Emo13.gif.

חבר, זו עדיין אחת הלהקות הכי פופולריות בעולם. במיוחד לאחר ה LIVE8 המדובר. -אגב, את אטום אני מכיר, עדיין לא התעמקתי כ"כ. וברוך הבא!!! אתה מוזמן גם לקומונה שלנו כמובן שיש אליה קישור בראש הפורום. -את אטום אני מכיר, עדיין לא התעמקתי כ"כ.

Elinor BC

New member
ברוך הבא אייל !! =)

השתלבות נעימה. וכן, אכן מעולה ! מסכימה. רק הבוקר שמעתי את זה וזה היה כל כך כיף

וינסנטי

New member
וולקאם!

אני אדיר, נעים להכיר, ואור השמש בהיר [סת םחרוזים :) ] אטום הארט מאט'ר?? מהקטעים החביבים עלי!! מומלץ מאוד להתעמק ולהקשיב, כל חודש פעם אחת, מתכון לחיים ארוכים :)

נימרודל

New member
ברוך הבא

אטום הארט מות'ר... לפעמים הוא יכול קצת לעצבן אותי. בעיקר בהתחלה, כשלא התעמקתי בו. אני אני מתחילה לחבב אותו יותר ויותר. אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת את החלק של החימום הקולי של המקהלה :) זה פשוט קטע מגניב! "סה! סה! סה! סה! סההההה!!!!!"

אוקיי עוד משהו

מישהו יודע אם יש ברשת את התסריט של פינק פלויד בפומפיי-גירסת הבמאי? (כל השיחות שלהם בין השירים וכאלה), מישהו יודע?

לא תקבל תשובה

משום שעל פי תקנון תפוז ותקנון הפורום, אנו לא דנים בפורום בהורדות לא חוקיות. התקנון מצוי במאמרי הפורום. אנא פנה לחנות המוסיקה השכונתית שלך, ורכוש את ה-DVD, אם ברצונך לראותו.

למעלה