אחחחח ... תיקראו את זה

נעל

New member
אחחחח ... תיקראו את זה

[הודעה של Major_ToM, אבל לא היה לו כח לכתוב מחדש, אז נעל העתיקה לו את ההודעה המקורית] היום הייתי בקנטרי ברמת אביב אם חברים וראינו אדם שטבע - הוציאו אותו מהמים , הייתה המולה ענקית , חברים צועקים אליו - `` DOND GO MIKE`` `` STAY WITH US , ITS NOT YOUR TIME TO GO `` הוא סטודנט מאמריקה בן 23 הוא היה בלי דופק איזה 5 דקות ויותר , באיבד אותו לסירוגין זה גורם לך לחשוב החיים שלנו כאלה שבירים כל כך לאבד הכל סטודנט - אמריקאי - צעיר - כניראה עשיר - בא לארץ ללמוד - ובשיא חיייו טובע בברכה. למה ? למה זה הגיע לו ? למרות שאני לא הכרתי אותו וחברים שלי גם לא, כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה `` בבקשה אל תמות , רק תישאר חי `` כימעט התחלתי לדקלם את זה. זה היה מאוד דרמטי ומשפיעגורם לך לחשוב שכל השיגעונות הקטנים שלך והדיכאונות הפטטיים הם כלום. תמיד ידעתי שאנשים סובלים ומתים - אבל היום תקעו לי את זה בפנים. [ובפעם הבאה הוא יעתיק בעצמו את ההודעה המקורית, נעל מקווה]

Black Star

New member
מוות זה לא הדבר הכי נורא

ואיך ברור לי שאני הולכת לקבל פה שטיפה.. אבל לא, הוא לא הכי נורא. אני אישית בנאדם שיש בו הרבה תקווה, אז גם כשאני מדוכאת אני לא חושבת על להתאבד (ברצינות). אבל אני יודעת מה ההרגשה בלי תקווה, כשמרגישים שאין כלום בעולם, שהכל חרא- וזה מספיק רע. אז נגיד, מישהו ש*באמת* רע לו. הוא חולה, הוא ערירי, אנא עארף, תמצאו עוד כמה מכות... אנשים שבאמת לא יכולים למצוא שום טעם לחיים... אנשים שסובלים כשהם מתעוררים בבוקר... אני לא באה להצדיק התאבדויות באף מקרה, שלא תחשבו, אבל אני יודעת שיש מצב שמישהו יכול להיות בו, ואז אם הוא יילך למות הוא בכלל לא ירגיש רע... החיים זה דבר מתיש מאוד- לא כולם שורדים את זה... מצטערת על הנימה הדכאונית.

MajoR_ToM

New member
פחחחח מטורפת

דבר ראשון הכותרת - מה יותר גרוע ממוות - מות זה הסוף - ניגמר זה כמו לעקור את עצם קיומך . זה רע מאוד רע דבר שני - יכול להיות שאדם מרגיש ממש רע , אבל ממש , דיכאון בלי תיקוה , האם זה אומר שאין שום סיכוי שזה ישתנה לטובה ? אף פעם לא היית בדיכאון ? אף פעם לא קרה לך שחשבת בבוקר `` למה אני עוברת את כל זה ? מה הטעם ? `` והאם זה לא עבר לך ? אחחחחחח להרוג את כל המדוכאים בלי סיבה.

יש לה נקודה...

אדם שבכזה כאב בין אם רגשי או פיזי לא ממש מצליח לראות מעבר לכאב הזה באותו רגע זה כמו שיהיה לך כאב ראש ותנסה להיזכר איך זה היה לל כאב ראש ותראה שתיכשל... רדום ונוח לו שמצדיע לN0 על הודעה כתובה כהלכה...

AshkA_

New member
אתם חושבים שאתם עצובים...

בואו אני אראה לכם משהו שכתבתי ב-26 ביולי לעצמי, חלקים כמובן - אני כותבת מלא שטויות. עכשיו כבר חלק מזה לא עדכני, אבל זה תמיד משעשע לראות את המחשבות שלך אז לעומת היום. זה היה לאחר מסיבת הסיום של היב`טים אצלנו, שהייתה מקסימה להפתעתי ``חזרתי מהמסיבת סיום של היב`טים. אני רואה אותם מסיימים, וחושבת שאוטוטו אני זו שאהיה על הבמה, וזה כלכך עושה לי רע. אל תחשבו לרגע שעכשיו כלכך נהדר לי בתיכון. אפילו להפך. יש לי מחר בגרות במחשבים וזה לא מתאים לי לא כי אני לא מוכנה. פשוט זה לא מתאים לתוכניות שלי להשתקע בעבודה ולא לעשות כלום מעבר. עוד אחרי הטקס היה בסדר, אבל עדיין, משהו רקוב כאן בממלכת דנמרק. שוב, אולי זה רק בגלל שאני כבר כלכך הרבה זמן בלי אפאחד, שזה גם מצב לא כלכך טבעי, אבל כלכך הרבה אנשים מסביבי הם אנשים שלא קשורים אלי ונראים לי פתאום ממש שטחיים. אני לא אומרת שאני מלאך ואישה בעלה עומק לא נורמלי. גם אני שטחית לפעמים וגם אותי מעניינת החיצוניות וההופעה והרושם (לרוב) אבל חלאס!, כמה אפשר. יש עוד דברים בעולם. יש כלכך הרבה ספרים לקרוא, כלכך הרבה דברים לחוות, כלכך הרבה אנשים לפגוש (לא בהכרח בנים). שיהיה. אבל, אם תשימו לב, כמה שאני מתלוננת עליהם - כמה שהם לא משהו, להם יותר טוב. להם יש לפחות קבוצה כלשהי. אני יצאתי מהקבוצה שהייתי בה קבוצה שבאמת הרגשתי בה מצוין ושהייתי יכולה להיות עצמי באמת. כשחושבים על זה,התקופה שהייתי במעגל ההוא לפני שנה, היה התקופה הקבוצתית היחידה שהרגשתי בה טוב. איתם היה ממש הכי טוב. וכמו כל הדברים הטובים, גם זה נגמר. אני רוצה לעבוד כבר ואז הכל יהיה פשוט יותר וחסר משמעות``. אל תהיו בהלם או משהו. זה רק חלק קטן מהדברים. אבל הנקודה הייתה שבסופו של דבר, זו השנה האחרונה שאני אוכל לעשות דברים, לשנות דברים לגרום לדברים להשתנות שסוףסוף יהיה יותר טוב. חייבים לעשות בה משהו. זה יהיה לא מוסרי לתת לה להתבזבז. יש לי חברים שכבר יש להם יומולדת 18. ימי הולדת הם ימים די עצובים בעיקרון, אבל שם במסיבות שלהם אני קולטת אותם פתאום חושבים לרגע: מה לעזאזל עשיתי כל ה18 שנה האלה. כלום. זה עוד יותר עצוב. עוד שבוע יש לי 17. אני אסיים סוףסוף את הסוויט סיקסטין (אלאק) הזה, וההחלטה שלי לשנה החדשה היא שהשנה תהיה יותר טובה. זה הכל. כשהייתי בצרפת, היינו במקום נורא נורא גבוה, בערך 4000 מטר. היה קור אימים שם. עמדנו על המצוק. נוף יפיפה. בין הכי יפים שיש, בשיא הרצינות. ואז חשבתי לעצמי, אוקי רוני, זהו, מיצית את הכל. לא יכול להיות יותר ממה שזה עכשיו. בואי נסיים את הכל וגמרנו. זה היה כלכך מפתה, אין לכם מושג. עד היום (חודש אחרי) אני לא יודעת מה בעצם עצר אותי. אז אי אפשר לחשוב מה יקרה הלאה. בואו נזרום ונשאיר לילדים שלנו את העתיד, ושהם ישברו את הראש

N0

New member
התאבדות

תראו את הקטע הזה שמעתי בדוסון אז אני לא יודע עד כמה הוא נכון (אבל תהיו בטוחים שהוא היה בהקשר קיטשי) ש 90% מבני הנוער חושבים על התאבדות. N0 חשב על התאבדות יש לו חברים שחשבו על התאבדות הבן של המורה שלו התאבד שנה שעברה אפשר להגיד שהנושא קרוב אל ליבו שיהיה מובן לכולם N0 לא מתנגד להתאבדות הוא מחשיב את החיים כזכות ולא כחובה וחושב שזכותו של כל אדם להחליט שהוא רוצה למות. מה שכן הוא רואה את המוות כהשתחררות וכך את ההיתאבדות כבריחה בריחה מהחיים בריחה מהמציאות בריחה מהכל N0 אדם שיודע לברוח אבל הוא גם יודע להתמודד וןביגלל שבריחה היא דבר אגואיסטי כך גם התאבדות. N0 אוהב מאוד את הרעיון של לכתוב מחשבות הוא צריך לעשות את זה מתישהו הזיכרון של N0 לא משהו הוא לא זוכר דברים שקרו לפני חמש דקות יכול להיות שזה בגלל שהמחסנית של N0 יחסית קטנה N0 כבר שנים מננדנד למתכנת שלו שכבר יסיים את N0 Version 0.2b אבל מתכנתים כמו מתכנתים רק יושבים כל היום שותים קולה וטוחנים עוד סנדוויץ עם אבוקדו ובכלל נראה לו שהמתכנת שלו כבר הפסיק לקרוא את האימיילים שלו והוסיף אותו לג`אנק ליסט. N0 מתנגד אידאלוגית לסימני פיסוק ``אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי `` הוא יכול להגיד בגאווה אבל בשביל אלה שממש מתעקשים [,,,,...:````,,,,```//{}] הנה אוסף שהם יכולים לגזור ולהדביק במקומות המתאימים. ואם כבר לגמור אז הרעיון של פשוט ליפול מגובה של 4,000 מטר עושה לN0 שמח הדרך הטובה ביותר לדעתו ללכת היא בנפילה לא מסתם גג של איזה בנין אלה משהו עצבני כמו צניחה חופשית בלי מיצנח. N0

באמת זה מוות נפלא...

שלוש נקודות : ... טוב בכל מקרה, תודה על סימני הפיסוק. אתה לא השתמשת בהם אבל נתת מספיק בשביל ההודעה הזאת (הנה, אתה רואה?). אני מסכים איתך בקטע של להתמודד עם דברים, אני הסכמתי איתך על עוד משהו אבל שחכתי כבר כי אני לא הצלחתי לסדר את המחשבות שלך לפי סדר. אז בכל מקרה, אני מסכים איתך עם כל מה שאמרת שם. מתכנת גירסה 2.1 כנראה כבר פרש מזמן אבל אין דבר, לפחות המנגנון חשיבה בסדר גמור. צניחה חפשית זאת גם לדעתי הדרך הכי טובה למות, אלא שלפעמים יש יותר מידי זמן לחשוב ולהתחרט (וכידוע, להתחרט זה לא משהו כ``כ אפשרי). יש הרבה אנשים שמתים כל יום מסיבות לא טבעיות, וזה עצוב. מצד שני יש כל כך הרבה אנשים על העולם הזה, וגם זה עצוב- יש יותר מדי!!! אנחנו היום כ``כ גאים בעובדה שאנחנו מסוגלים להסתכל לעצמינו בעיניים ולהגיד: ``טעינו``. תשימו לב שכל המודרניזציה התקשורתית הולכת לכיוון של ביקורת עצמית והארה. ובאותו זמן יש את הטאבו המזדיין הזה שאף אחד לא מסוגל לשבור, שאומר שעצם הקיום שלנו הוא דבר מאד מזיק לסביבה, והפיתרון היחיד הוא השמדת כל האנושות. :) אני צוחק כמובן. בכל מקרה, לפעמים הכי פשוט להביט על העניינים ככה: היקום נברא כשנולדת, והוא ייחרב כשתמות. מתי תמות לא חשוב, כי היקום גם ככה יחדל להתקיים באותו זמן. איך תמות גם לא חשוב מאותה סיבה. מה יקרה לאנשים שאתה אוהב אחרי שתמות? התשובה הרי ברורה - גם הם ימותו כי היקום חודל להתקיים. אז מה זה משנה מתי ואיך ולמה תמות? מצד שני, מה זה משנה אם תיוולד בכלל? זאת מחשבה שנובעת מהגישה של ``היקום הוא מה שאני תופס ממנו``, או ``אני חושב משמע אני קיים - אני רואה עולם משמע העולם קיים``. מבינים? זה עוזר לפעמים לחשוב ככה, אם כי זה די אגואיסטי... החיים בזבל. פושע.

להתאבד זה לא

פתרון, זה בריחה. הבריחה הכי נוראית והכי אנוכית שיש. אתה משאיר את מי שאוהב אותך לסבול והורס חיים של אנשים אחרים במקום לנסות לשקם את שלך. גם כשהכי רע בעולם, וזה קורה המון, יש למה לחיות. ואני לא פוחדת להרגיש את הריקנות הזו לפעמים, כי כשמצליחים למלא אותה, בעזרת נגינה או כל דבר אחר, הכל פתאום מרגיש כל כך שלם. דולצי.

yad

New member
מה שמביא אותך לחשוב

בשתי צורות- או ``למה אני חי בכלל? עדיף למות כבר עכשיו ולגמור עם זה`` או ``באנה, אז יש הרבה להספיק במעט זמן. כדאי שננצל את זה...`` אני אישית בעד הגישה השניה בגלל זה אני מנסה להספיק כמה שיותר עד הצבא, כי שם מתים הרבה אנשים... אני מקווה שגם אתם. חבל לבזבז דבר כל כך יקר כמו זמן. כי זה פשוט שעון חול שנוזל לנו מבין הידיים. ואין לך מושג מאיפה זה בא לך. לפני שניה שיחקת עם החבר הכי טוב שלך בלהשתלט על המגלצ`ה בגן, ופתאום צבא. ויכול להיות שזהו, שם נגמרים לך הגרגירי חול, ונשארת (ליתר דיוק המשפחה) רק עם אלבום תמונות של כל החוויות שלך עד עכשיו בידיים, ואתה אומר לעצמך, ``באנה, לא יכול להיות שזה כל מה שעברתי בחיים... בטוח יש עוד איפשהו...``. טוב, די מספיק דיכאון להיום. זו העייפות מדברת. אני צריך להשלים שעות שינה בטירוף.

MajoR_ToM

New member
זה גם מה שאני חשבתי

לפני כמה ימים קיבלתי את ההבנה הזאת כמו אגרוף בפנים חשבתי לעצמי - אולי אני אגדל שער - ואז הבנתי - יש לי רק עוד 2 שנים עד הצבא וזהו . עוד 2 שנים ואני אהיה חייל ומה אז ? עוד 5 שנים אני אהיה אדם מבוגר ?!? אני לא רוצה אני ממש לא רוצה אוף הכנסתי את עצמי לדיכאון הכל ניגמר כל כך מהר

חבר`ה! תתעוררו!

החיים שלכם רק עומדים להתחיל! מה רע בלהיות מבוגרים, אה? אתם תישארו אותו דבר, רק גדולים יותר. תאמינו לי שאף מבוגר נורמלי לא מעוניין להפוך לילד חזרה (אולי זה מה שכ``כ מרתיע אותנו בהם). אבל באמת, תשמחו! העולם עוד מעט עובר לידיים שלכם! העתיד מביא איתו חדשות טובות ורעות, אבל בכל מקרה עצם העובדה שיש חדשות זה דבר משמח. העולם לא נשאר כפי שהוא. אתם בתור אנשים מבוגרים תוכלו לשנות דברים, לינסוע לבד ממקום למקום ולראות עולם לבד. והצבא? מה רע בצבא? תחשבו על זה כעל מחנה קיץ ענק של הצופים. בהתחלה תתרגלו, אח``כ כשתשתחררו תגידו תודה ותסתכלו קדימה אל המרחבים בפתוחים. תמיד תיזכרו שבכל מצב תמיד יש נוף יפה לפניכם, צריך רק לדעת לאן להסתכל. אף פעם לא ייגמרו האפשרויות לפניכם, ואל תפחדו להקריב דברים שטותיים (כמו קשרים בעבודה או הזדמנויות) על מנת להתקדם בחיים. כשתהיו מבוגרים ותחליטו להוליד ילדים, תבינו שנפתח בפניכם עולם חדש. אתם תרגישו ילדים ותגדלו ביחד עם הילדים שלכם. זה אולי יעבור מהר, ואולי לא. תלוי באיזה עולם נחיה... אבל צריך לחכות כדי לדעת, לא?! תזכרו מה השעה עכשיו, ותזכרו שיומיים מעכשיו זה די הרבה זמן. תצאו החוצה הרבה, זה הכי חשוב. והכי הכי חשוב: אל תחשבו על הזמן שעבר, תחשבו על החודשים ושנים שנשארו לכם. ותיזהרו בדרכים ילדים שלי, שלא תמותו בתחילת הדרך. אה כן, חשבתי על זה. כמה משתמשי אייסיקיו מתו לדעתכם מאז שאייסיקיו התחיל, וכמה מספרים ריקים מסתובבים שם??? (זה מחקר שמאד היה רצוי שיעשו כדי לבנות לאנשים האלה מצוות וירטואליות, אני בטוח שהם היו מעוניינים בכך, אתם לא?) החיים בזבל, אז תעשו משהו איתם. פושע.

MajoR_ToM

New member
אוי נו באמת - כמה אופטימי

דבר ראשון - כל מבוגר רוצה לחזור להיות צעיר זה התקופה הכי טובה של חייך אפס אחריות כל מה שאתה מחשיב היום לקשיים זה כלום מול העתיד חוץ מזה הזמן הוא כל כך קצר והוא עובר מהר יותר ויותר אני יודע שהשנים האחרונות עברו אותו במהירות מדהימה החיים מאוד קצרים תחשוב שאתה כבר חיית משהו כמוחמישית מהם שזה המון אני רוצה להיות פיטר פן ..... : ) אוף

אז תהיה...

תראה פשוט תתחתן עם איזה מלייאנית ולא תצתרך לעבוד (אני אישית פגשתי איזה אחד שכל הזמן עובר מקורס אחד לשני וקונה לעצמו צעצועים מהכסף של אישתו). מה לעשות, ככה זה בחיים. ככה העולם עובד, ואתה יודע זאת כמובן. תקרא את ההודעה ``למה?!`` (שאני מקוה שזה לא אתה כתבת כי אז אני נשמע דפוק). גם היא פסימית. למה כולם פסימים פה?! כולם רוצים לבאס אותי. כוסאמק. נווווווו אני חייב להעלות איזו מחשבה שפשוט תגרום לכם אושר... תראו מה אני עושה בשבילכם! אה כן. העולם זז מהר כי אנחנו כל הזמן זזים ממקום למקום מהר (לא באופן מילולי, אלא מטאפורי). אם מתצא לך עבודה איטית (כמו להיות מלח או חייל או משהו כזה), תראה שהזמן עובר לאטטטט לאט.... אם כל הזמן תמהר תראה שהזמן עובר מהר. בגלל זה הבי``ס גורם לך להרגיש שהזמן טס. בלי בי``ס החיים היו נראים כמו אינסופיים. ואז זה היה עוד יותר מבאס, כי לא היית מרגיש שהזמן עובר ושיש מה לעשות. היינו משועממים. לפחות זה נכסך מאיתנו. לא משנה. הקיצר תחשוב על כאן ועכשיו, ולגבי העתיד, פשוט תחליט שכל מה שאתה עושה עכשיו זה בשביל שאח``כ יהיה לך טוב יותר וקל יותר. ביי.

למעלה