אחחח.... היכן היא מוסיקת שנות ה-80?

TheIllustrator

New member
פס קול הסטר מתחלק ל 2

חצי ראשון - כותבים שונים. השיר הטוב ביותר הוא ללא ספק MAGIC - שיר חזק! חצי שני - ELO. את החלק הזה כתב כמובן ג´ף האהוב והנפלא והוא גם מסיים אותו בשיר XANADU שמזמרת לה אוליביה האוסטרלית. A place, where nobody dared to go The love that we came to know They call it Xanadu!

TheIllustrator

New member
אחחח.... היכן היא מוסיקת שנות ה-80?

כל הכבוד על הפורום החדש המוקדש לעשור המוסיקה הנפלא ואהוב! יש איזו שהיא הגדרת מוסיקה מסויימת או שמא כל הסגנונות הולכים?(החל מפופ, דרך מטאל וכלה במזרחי!?) אני יותר מבטוח בהבטחה של הפורום הזה. בכל מקרה, מזל טוב למנהל הפורום!
(מהקולגה שלך בפורום גורדי שחקים)

ואף נדמה לי שישנה מעריצה נוספת

בפורום שלנו. אשלח אותה מיד לכאן להראות נוכחות.

שרוניק

New member
../images/Emo6.gif קיבלתי פקודה להתפקד

אבל אני לא ממש מתמצאת לגמרי, כמובן elo, ועוד הרבה, אבל תתחדשו על הפורום !!!

lady_anne

New member
אז מה היה לנו פה...?

דוראן דוראן, אליסון מוייט, ברונסקי ביט, יוּמן ליג, אדם אנט, אלפאוויל, הווארד ג´ונס, טירז פור פירז, יאזו, אולטרווקס...עם התסרוקות הפאנקיסטיות עם השפיצים והכתפיים המרובעות. איזה עשור מופלא. איזו מוזיקה נהדרת. בהצלחה לפורום החדש. I´ll be back.

jerri

New member
מישהו זוכר כמה להקות עם ר"ת היו?

רק ELO עולים לי בראש, אבל דפניטלי היו עוד כמה... אגב, מישהו שמע לאחרונה ברדיו את החידוש של אלקזר לdont you want me של היומן ליג? תקראו לי שמרני אבל זה נשמע לי כמו חילול הקודש...

שאלת שאלה, מצאתי כמה

omd - תמרונים תזמורתיים בחשכה rem - שהתחילו את דרכם בשנת fine young cannivals - fyc

הדונס

New member
וגם לי יש

EMF, לא זוכר את הפירוש המדוייק, משהו MOTHER FUCKER כמובן כמובן DM (דפס מוד), DP שבאו מעשור קודם.

turrican

New member
היו עוד הרבה שלא הזכרת..

היי Lady_anne ברוכים הבאים לפורום אייטיז!
היו עוד להקות גדולות ומשובחות שלא הזכרת. כגון: דפש מוד , תא רך , פרנקי בהוליווד, קניבלים צעירים ויפים , ABC , ספנדאו בלט , באגלס , באנגלס , פוליס קיור ועוד הרבה אחרים. ממליץ לקרא את המאמר הראשון שלי בנושא.

turrican

New member
היי שרוניק!! וולקאם! ../images/Emo9.gif

מי נתן לך את הפקודה להתפקד? זו פקודה בלתי חוקית בעליל..בעצם..למה לא.. תרגישי כמו בבית!

למעלה