אחחח.. ככה עושים פרק טוב (סטארגייט)

tsahee

New member
אחחח.. ככה עושים פרק טוב (סטארגייט)

ושוב הסדרה מוכיחה מה הצדדים החזקים באמת שלה: -האפקטים הנכונים במקום ובזמן הנכונים. -המשכיות של פרקים קודמים נשכחים (אני עוד מחכה לפרק שימשיך את הזה עם ההשתלטות של החיזרים עם הגאדג´ט משנה הצורה) -הומור א´ונילי הייתה דגימה גם של הצד החלש: -מאהביה של קארטר (מאכזב בעיקר בגלל הסוף הבנאלי מדי וחבל) -סיבוך ללא מטרה של המצב כדי לפתור אותו אחר כך
"המממ.. הם גילו שאנחנו יודעים שהם רוצים להשמיד אותנו והם פותחים שער לכדור הארץ.. כדאי שאני אשלח את הצופן לפתוח את הקשתית, נכון?" אבל בסך הכל יופי יופי יופי.

אתה טועה בקשר לצופן

זה לא מחייב שהם ידעו את הצופן. ויש בעיה עם המשכיות של פרקים נשכחים -שהם פשוט נשכחים ובעצם בכך בפרק הבא הם מתעלמים לחלוטין מהפרק שהיה שבוע לפני,כפי שיעשו שבוע הבא וזה קצת מעצבן. כמו כן עדין האשן יודעים איך להגיע לכדוהא דרך השער, אפשר תמיד לנסות שוב לא?

Ka Dargo

New member
באמת פרק טוב

אין לי מה להסויף אבל אני לא מסכים איתך על דבר אחד: הומור א´ונילי זה מה שעושה את הסדרה! זה בין הדברים הטובים שם! איך אתה יכול להגיד דבר שכזה???

הלדין

New member
זכור שהאשן עומדים לגלות משהו...

למה לא עושים עסקים עם ארצות הברית... עם ההיגיון של הסידרה ההאשן בלי ספק השתמשו בשער של העולם שלהם.(בעולם האמיתי, רשימה שניתנה ע"י חבורת פרנואידים מקצועית הייתה נבדקת בעולם אחר. ביי-ביי עולם אחר)

preacher

New member
פרק באמת טוב. אבל מה -

אני פשוט לא מצליח להיזכר מתי הם קיבלו את הפתק הזה. זה באמת היה פעם? מה היה בפרק ההוא בדיוק?

alond

New member
זה היה לפני עונה או שניים אם אני לא

טועה. הפרק התחיל בעתיד, אולי 2010, כשכבר הכרנו את האשן והיינו איתם כבר במיטה. השגריר מופיע בתור בעלה (לעתיד? לא זוכר) של סאם. בלה בלה סאם מגלה שהיא עקרה וכך מגלים שרוב האוכלוסיה עקרה (נדמה לי גם שהסנאטור הרשע *בוז* היה הנשיא והכל היה בידיעתו). אוניל בינתיים מריר בפרישה ובלה בלה הם מארגנים פתק לעבר שהם ישלחו דרך השער לעבר ובמבצע שבו כולם מתים סאם או אוניל (לא זוכר) תוך כדי שיורים בו/בה זורק את הפתק לשער ואז בעבר סוגרים את נקודות הציון הנ"ל. זה פחות או יותר מה היה.

alond

New member
../images/Emo13.gif אני אף פעם, אבל אף פעם לא זוכר

שם של פרק בסטארגייט. לרוב גם לא בסדרות אחרות. אבל אני מחפה על זה בזכרון לגמרי לא רע של הפרקים עצמם.

avima

New member
קצת נאיבי לא ?

במקרה הם גילו גזרי עיתונים ישנים ? הם ישר התקפלו כשגילו את המזימה ? סגרו אותם בחדר עם חלון ונוף (לשער - כמה נוח) - וללא שמירה מייד ניסו לשלוח את הנשק בארץ ? הפוליטיקאים הרעים ? או שזה רק אני ? אגב האוניל עם III ) L 2) באמת חביב.

on drugs orange

New member
פרק מצויין

אני פשוט מת על ההומור האונילי :) בכל מקרה מישהו ספר כמה מאהבים היו לקרטר? לא הגזימו קצת עם כל החברים שלה?

on drugs orange

New member
אהה ועוד משהו

אתם לא משתגעים מהעט הזה שמתעופף על המסך כל הזמן? מוריד ובגדול את נוחות הפורומים של תפוז. תעשו טובה תכנסו לפורום משוב ותכתבו על זה אם העט הזה מפריע לכם.

RIPPER

New member
אכן פרק מצויין

של סטאר גייט מה שעושה את הסידרה הזאת כל כך יפה זה ההומור של אוניל אנחנו צריכים מזה וגם כמה כאלה לא יזיקו אנחנו מזמינים 10 מאלו הוא פשוט קורע מצחוק לא רק בפרק הזה אלא בכל הסידרה

Boojie

New member
נראה לי שאני אצטרך לראות סטארגייט,

ככה, קצת, מדי פעם. נמאס לי שכל כך הרבה דיונים כאן עוברים לי מעל הראש.
(תרגעו, תרגעו, עם כמה שאני רואה טלוויזיה, ההסתברות לזה קרובה לאפס, אל תפתחו בחגיגות עדיין.
)

למעלה