אחחח... מה שעשה לי הרדיו של גיידר..

Yaniv-DC

New member
אחחח... מה שעשה לי הרדיו של גיידר..

בבריטניה קיים אתר חביב מאוד לאוכלוסיה הגאה שנקרא גיידר. ולגיידר יש רדיו אונליין, ואם יש לכם אינטרנט בחיבור מהיר, אז גם האיכות מופלאה. ולמה אני מספר לכם את זה? כי בדיוק תוך כדי האזנה עריבה למוזיקה שם, צף ועלה שיר שגרם לי פעם לדמעות. לא, לא דמעות מהשיר, אלא כי הוא שודר במצעד הבריטי ב-MTV מייד אחרי ריב גדול גדול גדול שלי עם אבאמא. זה היה אי שם בשנת 1994, הם הגיעו למקום השני בבריטי, ומסיבה בלתי מוסברת עשו לי את זה. מדובר כמובן ב-let loose בשירם crazy for you. איזו ביקורת שלילית שלא תטיחו בי - תמיד תזכרו, לא אני זה שקנה את השלושה סינגלים של שמפו...

ממתי

לטלוס (בגירסה הישראלית) נכנסו גם הם לקטיגוריה הגאה ? די לנכס לעצמכם את כל שירי הפופ הטובים

ואני מוסיף

השיר הגיע למקום הראשון בישראל , וגם השיר שבא אחריו , "17" ,היה נומרו אונו בארץ הקודש.

../images/Emo6.gif

<איזה מתוק...> בתור אחת שהודיעה קבל עם ועדה שיש לה דיסקים של ארמי אוף לוברס ודולי פרטון <על סמנתה פוקס זה כבר היה מוגזם לספר...
>, גם אם היתה לי ביקורת שלילית לא היתה לי שום זכות להטיחה
. ואגב, שיר חמוד לאללה. צפן, אולי צריך לשנות את שם הפורום ל´תרבות הוידוים´/ ´וידוים מהקופסא´/ ´סקס,סבוניות וקליפים´...

KM-AIR

New member
לא רק שרכשתי את הסינגל הזה...

הוא גם כולל 3 שירים ב"בי-סייד" שהם פשוט מ-ה-מ-מ-י-ם!! עד היום זה נמצא ב"איי ליסט" שלי (המדף העליון בספריית הדיסקים). ככה זה שאתם נוסעים לאנגליה- אתם לא יכולים שלא לקנות את הסינגל שהוא מקום ראשון במצעד... אני מזכיר לכל הנוסעים לבריטניה החל מה-27 לחודש, לקנות את Love At First Sight/Can´t Get Blue Monday out of My Head (זה השם הרשמי?)של קיילי

למעלה