אחחח פלאסיו, פלאסיו ...

כרוני

New member
אחחח פלאסיו, פלאסיו ...

לא פלא שרוצים אותך בברצלונה. כמו שצפיתי בשבוע שעבר... אנחנו (בוסטה) ממשיכים לקרוע רשתות (פלאסיו - פאלרמו.......
). 3:1. סן לורנצו ששחקה רע בשני המחזורים האחרונים הפסידה 2:1. והקבוצה שיכולה להתחיל ללכת לים (למרות שחורף נכנס עכשיו בארגנטינה) היא ריברררררררררררררר שלא מסוגלת לנצח אפילו את אתלטיקו בלגראנו........

gallardo

New member
שיעבור כבר לבארסה המניאק

כנראה שמראדונה צדק במה שאמר על פסארלה. האפס קיבל קבוצה לדאבל וחוץ מלריב עם אל מונייקו לא עשה כלום. ואתה אל תתלהב, שלא תבוא איזה אסטודיאנטס

Shir17

New member
שחקן ענק !!!

אבל החלוץ הארגנטינאי הכי טוב נכון להיום לדעתי הוא סזאר דלגאדו... שמשום מה משחק במקסיקו.... שחקן ענק למי שמכיר, משחק בקרוז אזול, הגיע אליה מרוסאריו סנטראל. ושום מילה על חביאר סביולה (rijkaard sos un hijo de puta)...

Shir17

New member
מהההה???

איך אפשר להשוות בכלל ?!?!?! קרספו סקורר מעולה אבל בגדול הוא שחקן די מוגבל, לארנבון יש הכל : הוא סקורר , מהיר , וירטואוז... כל מה שחלוץ צריך יש לו (חוץ מעוד 15 ס"מ בגובה)! אם לא ראייקרד הטיפש סביולה היה היום נחשב לחלוץ מס' 1 בעולם, עובדה שכל פעם שהוא משחק הוא מפגיז. תראה, אני גדלתי על ריבר שלו ושל איימאר, בזכותם אני אוהב כדורגל ארגנטינאי... אני בחיים לא אשכח את ההצגות שהם היו נותנים, אשכרה קונצרטים! שלא נדבר על אליפות העולם לנוער הגאונית של EL CONEJITO ב-2001 עם 11 שערים ושיא עולמי שלא נשבר עד היום !!

כרוני

New member
חולק על דעתך

גם מאיימאר לא יצא שום דבר גדול בסופו של דבר, כולל בנבחרת.... אבל אם הם גרמו לך לאהוב כדורגל......שיהיה

Shir17

New member
עזוב ... לא משנה מה יצא ממנו

הוא היה פשוט גאון כדורגל בתור TEENAGER. אולי במקרה הספציפי של איימאר הליגה הספרדית קצת גדולה עליו (כמו גז'ארדו שאף פעם לא הצליח באירופה והיה ענק בארגנטינה), אולי הוא צריך להיות המנהיג של איזה ליון או קבוצה כזאת בצרפת או גרמניה, למרות שבסראגוסה הוא ואנדרס עושים יופי של עבודה העונה ביחד עם האחים מיליטו.

Shir17

New member
עוד משהו קטן

לא "גרמו לי לאהוב כדורגל", גרמו לי להתאהב בכדורגל הארגנטינאי, יש הבדל גדול... בית"ר זה מגיל 6 אצלי בדם, בארסה מגיל 10, ריבר מגיל 16 בערך...

gallardo

New member
עברה עלינו אותה רוח רפאים?

תיכף תגיד שאתה אוהב לעשן היידרו. פעם ראשונה שאני נופל על gallina cola ‎ וביתרי. סחתיין אחי

Shir17

New member
כן זה די נדיר

לצערי הרבה יותר טבעי לאוהד בית"ר להתחבר לבוסטה... אני פשוט לא בוחר את הקבוצות שלי בגלל הפוליטיקה.

yoelmati

New member
אוי זו היתה תקופה...

קצת נוסטלגיה... אני זוכר שבתחילת 2001 נסעתי לבקר קרובי משפחה בארגנטינה. כמה ימים לפני שחזרתי לארץ התחילה העונה, ודוד שלי ז"ל השיג כרטיסים למשחק הפתיחה שלהם מול אסטודיאנטס. נגמר 6-2, היה משחק מדהים, גם איימאר וגם סביולה כבשו (סביולה שם שלושה, מתוכם אחד מזווית בלתי אפשרית כמעט מדגל הקרן!). אפילו אורטגה ידע באותם ימים לשחק כדורגל (ובסוף אותה עונה הם לקחו אליפות...). במחצית המשחק פגשנו איזה מישהו שמנהל את הקפיטריה במונומנטל, ודוד שלי במקרה הכיר אותו וככה סודר שיום אחרי זה אני אלך לעשות איתו סיור אישי במועדון של ריבר, פגשתי והחתמתי את כל השחקנים, ראיתי את האימון, ואחרי שהוא נגמר בעטתי קצת בכדור לשער על הדשא של המונומנטל... ככה העברתי שם איזה 12 שעות... וכל זה בחינם! היה פשוט נהדר, אחד הימים היותר יפים בחיים שלי. האמת שאני מבין את שיר שאמר שריבר של אותה תקופה גרמה לו להתחבר לכדורגל ארגנטינאי, כי באותה תקופה באמת היה שווה לקום ב-1 בלילה כדי לראות כל קונצרט שלהם. ועכשיו מה? את מי בדיוק אני אחתים אם אני הולך לשם שוב? אני אוהב רק את הסמל ואת הקבוצה עצמה, כי פשוט אין לי איזה שחקן שאני ממש מתחבר אליו (אולי לפעמים, לכמה שניות, אורטגה מזכיר את הצל של השחקן הענק שהוא היה)...עצוב, עצוב. ובכל זאת למרות הכל, ביום ראשון, לא אכפת לי מרמת הכדורגל. רק שינצחו. VAMOS RIVER

gallardo

New member
אפילו בעידן שאחרי

היה את דאלסנדרו אסטרדה אל מונייקו וקומיסו. נאדה היום, רק הסמל. vamos gallinas

כרוני

New member
"רק שינצחו" - ועל זה נאמר ...חי בסרט

דומה שריבר מעונה לעונה משחקת רק בטרום עונה.... מתיי לקחתם אליפות לאחרונה תזכירו לי ? 2003 משהו? מאחל לכם הרבה נוסטלגיה על השנים של הארנבון ......... !!!!!!!!!! שיר, אם לא הייתי בצפון ביום ראשון הייתי מזמין אותך להתבאס אצלי על בירה......

gallardo

New member
מי מארח? בוסטה במומבונירה

או אנחנו במונומנטל? באיזה שעה?

למעלה