אחח..אהבה וירטואלית..:)

• פותח הנושא Adiya
  • פורסם בתאריך

Adiya

New member
אחח..אהבה וירטואלית..:)

פעם לא הייתי מאמינה בזה בכלל חשבתי לעצמי איך אפשר להתאהב במישהו שאתה בסך הכל מדבר איתו באינטרנט, רק דרך מילים שאתה רואה במסך.. ואז אחרי שזה קרה לי ..ראיתי כמה טעיתי חבר שלי , אנחנו כבר שנה ומשהו ביחד והכרתי אותו דרך האינטרנט..זה הוביל לשיחות לטלפון ארוכות..5 שעות רצוף אפילו יותר זה היה כל כך כיף..לאהוב מישהו בלי לראות אותו אפילו אתה מכיר רק את האופי שלו המראה בכלל לא שיחק אצלי כלום לא היה איכפת לי..אחרי כמה חודשים שהתאהבנו כבר אחד בשני רק אז נפגשנו..זה היה כלכך מרגש..כאילו לראות את הבן אדם שכל כך נקשרתי אליו והייתי דבוקה למחשב רק בשביל לדבר איתו..לראות אותו ולנשק אותו ולא להרגיש שזה בליינד דייט.....זה כל כך כיף:)

roaic

New member
אויש..מסכנה שלי

חשבת על זה ...למה את צריכה לשבת שעות מול המחשב בשביל להכיר חבר??? מעיד על חוסר ביטחון. ומה תעשי שתיפרדי מחבר שלך עוד שנה..עוד שנתיים??? שוב...תתחילי להיכנס לצ'טים?? ממש פתאטי.

roaic

New member
למה שטויות???

אני מכיר המון המון חברים שלי וידידות שלי (אני יחצן) שמעולם לא היו צריכים להכיר מישהו דרך האינטרנט. מספיק היה להם להיות במקום הנכון בכדי שיהיו עליהם קופצים קופצות. אבל אמרתי את זה בעבר...ואני אומר את זה שוב: אני מאוד שמח שיש לכם,אפשרות להתבטא ולהכיר אנשים שכמותכם. לי זה נראה פתאטי.מעורר רחמים..אבל שיהיה.

Adiya

New member
זה בכלל לא שטויות

אם זה נראה לכם שטויות למה אתם נכנסים לפורום אה???... וחוצמיזה אל תשכחו שבסך הכל מאחורי המסך יושב בן אדם כמוני כמוכם כמו כולם חשבתם אולי על זה שהוא פשוט היה האחד בשבילי? ומה זה משנה איך פגשתי אותו זה כמו לפגוש מישהו במסיבה, ברחוב בכל מקום אחר אבל פה שאתה פוגש בן אדם אתה מכיר אותו באופי ולא רק לפי המראה שלו ואופי זה הדבר שהכי קובע לפחות עבורי ועכשיו אני שמחה וטוב לי איתו...ככה שאני לא סובלת לא צריכה רחמים ולא רואה את זה כמשהו פתאטי זה להכיר בן אדם כמו בכל מקום רק בצורה שונה אתה אומר פתאטי אה.. לך תראה את האתר של ההיכרויות וכל הקוי היכרויות שמליון אנשים משתתפים בהם..אז מה אתה אומר ..שכולם פתאטים?.. i don't think so..

Adiya

New member
ועוד משהו..

אהבה לא משנה איפה מוצאים אותה העיקר שמוצאים אותה

roaic

New member
קודם כל...סליחה אם פגעתי

אבל...אני עדיין חושב שזה פתאטי.לשיטתי. וחוץ מזה..כל מה שקורה באתרי ההיכרויות לא נותן הכשר למצב. אני לא כ"כ יודע מה קורה שם..כי אני לא מסתובב שם,ואין לי שום צורך. למזלי,אני לא זקוק למסך מחשב בשביל להכיר איזשהי מיכל מת"א,יבנה,עפולה או רמת גן. אני רוצה להכיר,יש לי אפשרויות מגוונות. ואת חברה שלי הנוכחית הכרתי במסיבה שיצאתי. ואת החברה הקודמת שלי הכרתי בעבודה. ואת החברה הקודמת שלי הכרתי כשהייתי בתיכון. בין לבין היו לי פה ושם יזיזות שהתחלנו כידידים וכו'... מעולם לא ביזבזתי את זמני על צ'טים,פורומים,אימיילים,ואתרי היכרויות. למה נכנסתי לכאן?? פשוט בפורום שאני משתתף בו (פורום מקצועי לחלוטין),היתה הודעה של פורומים חדשים שנפתחו אז קפצתי לביקור...זה הכל

טאKילה

New member
ערב טוב roaic ..../images/Emo29.gif

אהבה קורית לא נגרמת,אהבה לא צפויה מראש. הלב לא מבין מקומות לדייט,הלב יוצא ללא רשות. ומה לא טוב באהבה וירטואלית,חלק מימש,חלק לא, והסיבות לכל אחד/ת. היו גם חתונות מתוך מערכת אהבה וירטואלית. לבוא לפורום זה נהדר,אני שמחה כשבאים. אבל כבר בהודעה הראשונה בוטות? בכל מקרה אני רואה התנצלות מצדך. ברוכים הבאים לפורום "אהבה וירטואלית" שיהיה שבוע טוב לכולם..

Adiya

New member
הממ......

דבר ראשון טקילה..זה אחלה פורום ואני שמחה שיש פורום שאפשר לדבר על זה עם אנשים שמבינים מה זה להתאהב באנשים באינטרנט וroaic - אני כל כך שמחה שיש את האינטרנט כי בלעדיו לא הייתי מוצאת את אהוב ליבי אני רק יכולה להודות לבן אדם שהמציא את זה..:)

BurgerQueen

New member
ממש לא מקבלת! ../images/Emo4.gif

מה זה משנה איפה מכירים? פה או באוניברסיטה או בגנון או בפאב? חבר זה חבר זה חבר, ותאמין לי רוב החברים שלי הם וירטואליים. ב"חיים האמיתיים" מה שנקרא כל האנשים שאני רואה עכשיו משעממים אותי למוות, עם סיפורי הילדים שלה והבעלים המעצבנים וכמה עבודות בבית יש להם וכו. אמנם גם לי יש בעל וילדים, אבל אני מעדיפה לדבר עם אנשים בראש אחר, שאוהבים מוסיקה כמוני (אני חולת מוסיקה) ומדברים בחופשיות על סקס, אהבה, חברות, החיים בכלל. אני אוהבת את הכנות והפתיחות שיש פה על פני החברים השטחיים והמשעממים שיש לי, שעסוקים רק בקקי של הילד שלהם ובעבודה שלהם. זה ממש לא בזבוז זמן אלא רווח נקי להכיר אנשים חדשים ומעניינים ומקסימים כמו שהיכרתי פה ב8 שנותיי ברשת (קצת יותר). אמנם רק עם אחד זה גלש ליחסים שמעבר לחברות, אבל לא התכוונתי להתאהב. השאר זה חברים שלי מכל מיני מקומות, ואני אוהבת אותם יותר מאשר את האנשים שמסביבי. וחוץ מזה, לא כל העולם חברותי ומוחצן כמוך. אני בחורה יחסית עדינה וביישנית שלא אוהבת בלאגן וחבר'ה ומסיבות, ולכן אני מעדיפה להכיר פה, כי פה יש אנשים שלא הייתי מכירה ב"חוץ", גם לא במליון מסיבות. אמנו לפעמים זה לוקח את רוב זמני .( התמכרתי מה לעשות) אבל היכרתי פה כ"כ הרבה אנשים מקסימים ומעניינים, שרק הרווחתי. אפשר להתאהב ולחבב בן אדם שלא ראית מעולם, לא רק החיצוניות משנה, יש בחור שהתאהבתי בו חודש לפני שראיתי תמונה שלו, והוא לא היה מי יודע מה יפה גם שראיתי, אבל זה כבר לא משנה. זה ממש לא פתטי, זה כייף ומהנה מאד. ולשיטתך גם בליינדייטים זה מטופש לא? מה זה משנה איך מכירים העיקר שהקשר טוב ושמוצאים את מה שרוצים?

פ ש ו ט י

New member
שטויות כי....

אתה אולי אוהב ללכת למסיבות והיא לא- לגיטימי בשבילך להכיר בחורה במסיבה... לה לא. היא לא אוהבת ריקודי עם - לגיטימי שהיא לא תלך לערב ריקודי עם ושם תכיר מישהו... תאמין לי שצריך הרבה יותר מפנים יפות וגוף יפה בכדי להכיר כאן נשים- צריך משו בראש...שמה בתוך הקופסא שתוכל לשוחח עם אותה אישה , לדעת לגעת לה שם בפנים לפני שתצליח לגעת לה בבחוץ... שאלה אישית- מה אתה עושה כאן בפורום? אתה לא פתאטי?.. :)

Adiya

New member
כל הכבוד פשוטי..ותגובה ליחצן:)

דבר ראשון פשוטי צודק אני לא צריכה ללכת למקום שאני לא נהנית בו רק בשביל למצוא מישהו. אתה כנראה לא חי בעולם המודרני של היום בעולם המודרני שחלק ממנו זה האינטרנט יש פורומים אי סי קיו צ'אטים וכדומה בשביל מה? לתקשר בין אנשים כל סוג של תיקשורת לדעתי זה מקום טוב להכיר מישהו בכלל לא משנה איפה...עכשיו אולי זה נראה לך מוזר אבל שאתה תראה שלאט לאט תכיר עוד אנשים שהכירו מישהו מהאינטרנט זה יראה לך לגיטימי לחלוטין ולא משהו מוזר..או פתאטי תתפלא לדעת שגם באינטרנט יש אנשים טובים עם ראש טוב אנשים שמחפשים אנשים..הרבה אנשים שאני מכירה שהולכים למסיבות וכדומה הולכים בשביל 2 דברים..אחד לרקוד השני אתה כבר בטוח יודע למה אני מתכוננת..אז שיהיה בהצלחה לכל הקופצים והקופצות, יום אחד וגם להם ישבר הקפיץ בתחת. :)

בובוני

New member
שמעי..

מה שמהשמו כתב לך, שבעיניו התאהבות באינטרנט היא דבר פאתטי, כוונתו לא היתה לסוג האנשים שאפשר להכיר דרך האינטרנט, אלא לסוג האנשים שמכירים דרך האינטרנט, ויש צדק מסוים בדבריו, כי היכולת לתקשר עם אנשים פנים מול פנים לעתים קשה לנו יותר מהיכולת לתקשר אתם בכתב או דרך הטלפון, ובפרט אם אנחנו מעט חסרי בטחון עצמי, אבל השימוש במונח פתאטי לדעתי מוגזם, אולי פאתטי אפילו, הוא מוכיח על חוסר בטחון כרוני של הכותב, ונסיון למצוא אותו באמצעות התנשאות (באינטרנט..
), סה"כ, הלא כולנו בני אדם, וכולנו מוצאים את הדרכים הנוחות לנו לחיות את חיינו באושר. מה שבטוח זה שבהתאהבות, לעולם אין דבר פאתטי, כל התאהבות באיזו דרך שתהיה, היא האמצעי שלנו להגיע לאושר, וכבני אדם זה הדבר החשוב לנו מכל.. (אולי בעצם יש פאתטיקה קטנה בעצם היותנו בני אדם
)

BurgerQueen

New member
עוד יתרון שחשבתי עליו ../images/Emo13.gif

צדקת. לפעמים האינטרנט גם פותח את מעגל החברים שאתה באמת רוצה ושלא היית מכיר בכל מסיבה שיש בעולם. למשל, אני בחורה דו מינית, שמחפשת בחורה להכיר כמה זמן. אין לי שום אפשרות ללכת למסיבות של גיי כי אני לא מכירה וגם אין לי עם מי ללכת, אני לא מכירה מישהי ב"מצבי", כלומר, שגם רוצה חברה. פה יכולתי להכיר בחורות שלא יכולתי להכיר ב"חיים האמיתיים". חוץ מזה, לפעמים אנשים שלא במעגל החברתי שלך הם הכי מעניינים ומרתקים ומיוחדים. כאחת שלא מתקשרת עם החברות המשעממות שלה, שלא מ]סיקות לדבר על הילדים שלהם וחוגים ודי! כמה אפשר? אני מעדיפה חבר'ה צעירים יותר, או לפחות בראש אחר, כמו שלי, שיש להם עוד דברים בחיים חוץ מעבודה, לימודים וילדים נודניקים, אלא גם עולם משלהם, והם לא רק "ההורים של" או "המעוסקים של" וכו. ופה הכירתי ים אנשים שאני אוהבת פי 100 מאהל שאני מכירה בחיי האישיים.

נמרה37

New member
roaic

רואים אתה אולי יחצן אבל גם בהחלט שחצן זו לא הפעם הראשונה שבה אתה פוסל כאן הכרויות מסוג זה. מה שאותי מעניין הוא, למה אתה בכלל טורח להעיף כאן מבט? ותחשוב על זה !!

../images/Emo46.gif סליחה??????

רועי, אמנם את אהבתי מצאתי מחוץ לעולם הוירטואלי, אבל כמי שמשתתפת תדיר בצ'טים ופורומים וכמי שמוכרת היטב על ידי האהבה הוירטואלית שלה (נכון המינהלת? נכון זו אני?) אי אפשר לחשוד בי בחוסר בטחון עצמי. אז הגעתי אחרי שמצאתי אהבה אבל אין לי ספק שהמדיה הזו מציעה שפע של חומר אנושי מדהים להתאהבות. אני נוטה להאמין שאם הייתי מגיעה טרם נישואי אולי הייתי מוצאת כאן את אהבת חיי. איש איש מגיע לכאן עם מטענו האישי, בין אם זה בטחון עצמי ובין אם חוסר. בין אם יופי פנימי ובין אם הוא חיצוני. לדאבונך, מסתבר שנתקלת בחומר אנושי פחות טוב ממה שאני נתקלתי בו אבל מכאן ועד לקרוא לכותבת ההודעה המקורית "חסרת בטחון"...המרחק ניכר, וקח את זה כצידה לדרך וכחומר למחשבה... אולי זה מעיד משהו עליך?

Adiya

New member
מה הקשר לחסר ביטחון?

להפך , לדבר עם מישהו באינטרנט ואח"כ לראות אותו בד"כ אנשים מתרגשים ומפחדים מזה אני לא , מה שאני אומרת זה , שלא חשוב איפה אתה מוצא את האהבה שלך לא משנה באיזה דרך תיקשורתית העיקר שתמצא או מצאת אם זה במסיבה ברחוב בשידוך או באינטרנט אינטרנט בסך הכל זה עוד אמצעי תיקשורת לא סתם אנשים מבלים במחשב שלהם כל כך הרבה שעות

טאKילה

New member
אלמונית שכזו ...

אדון\גברת.. אם ההשמצות לא יפסקו,אני אאלץ לפנות לגורמים נוספים. את\אתה ודאי לא חבר\ה שלי. אם הודעותך לא ירוסנו אחסום אותך מכניסה לפורום.

BurgerQueen

New member
זה דווקא מראה על בטחון רב

להכיר פה או להתחבר פה. זה מראה שאתה לא מפחד ולא שם על מה שחושבים על החיצוניות שלך, ויש לך בטחון להציג את עצמך בדרכים אחרות, במלל, שזה עמוק ומאד אישי יותר מכל חיבוק ונשיקה ולחיצת יד "אמיתיים". פה אפשר להיפתח ולדבר על הכל בלי לדבר (אני לפחות) ולזכות בחברים של אמת, לא כאלה שאתה מכיר במסיבות ו"מה המצב אחי?" "עשר, היכרתי בחורה" ושיחות שטחיות לרוב. מי שיודע מה הוא שווה מעבר לחיצוניות הוא זה שיש לו בטחון, וצריך הרבה אומץ לשוחח על דברים אישיים בפתיחות רבה.

למעלה