וואו שרלוק,תירגע
אתה לא רואה את ההבדל בין לא להרגיש טוב לבין פציעה שדורשת טיפול מהיר או מונעת ממך ללבוש מדים? שאלתי אנשים אם אפשר להגיע על אזרחי או לא,אמרו לי שבחלק יקבלו אותך על אזרחי,אבל במרפאות אחרות לא יעשו פוזות. בגלל זה שאלתי פה. 2.נכון שאמצע שבוע,נכון ששלוש בצהריים. שמעת על אינטרנט בסלולרי או על רגילה? הנה כבר שני הסברים. השני אגב,הוא הנכון. 3.קיבלתי כרטיס,לא מתנדב,יש סניף של כללית. אני משרת בשרגא שזה קרוב לנהריה,והסניף בנהריה. 4. נו באמת. אני מכיר את בה"ד 7 כי הייתי שם כמה פעמים. לדעת פחות או יותר מה זה צריפין ושיש בה"דים שונים,ובסיס ראשי את זה כל חייל יודע. לדעת איפה המרפאה בצריפין זה משהו יותר ספציפי. משמע שאני לא יודע מה אתה עושה בצבא,אבל בלש אתה בטוח לא. אני מקווה שגם הסקת מסקנות לא קשורה יותר מדי בתפקיד שלך. אני חולה,אני לא ג'ובניק ולא באתי להסתלבט (אני אגב גם בטוח שיש דרכים יותר טובות להסתלבט),ולא,עדיין לא השתחררתי. אחרי השחרור שלי אגב,הדבר האחרון שיהיה לי בראש זה צעירים. סיכום כללי:פעם אחרונה שהייתי במרפאה (עד שהלכתי היום) הייתה כשעשיתי טופס טיולים. עד היום,לא הוצאתי גימלים. הייתי בבה"ד 7 כי צריך,אבל לא הייתי בבסיס הראשי,שלא כולם היו בו,אבל כולם מכירים אותו. השבוע התחלתי להרגיש לא טוב,וזה היה ברגילה. אף אחד מהאנשים שאיתי בפלוגה לא מראשון,לכן אף אחד מהם לא יכול לענות לי על המרפאה בצריפין. אמרו לי שעדיף לברר,כי לא כל המרפאות יקבלו חיילים על אזרחי.