אחח אחח. אני צריך רופא!!!

Guy Schlesnar

New member
אחח אחח. אני צריך רופא!!!

איפה יש מרפאה צבאית באזורינו הנרחב והמטופח למופת? והאם אפשר להגיע לשם על אזרחי או שחייבים להיות על מדים?

Guy Schlesnar

New member
וגם

קיבלתי כרטיס חבר של קופ"ח כללית בתור חייל. מדובר רק על הסניף הספציפי ליד הבסיס שלי או שהכרטיס שלי יתפוס גם בסניף פה?

bhmi100

New member
זמן רב עבר מאז שהשתחררתי

מה שלא גרם לי לשכוח את המרפאה הצהלית הגדולה. בחרפ צריפין.

cobainos

New member
מה אתה צעיר?!

חר"פ צריפין...ליד שער ירושלים אבל זה להפניות ורק אח"צ ובסופ"ש זה גם מרפאת קצין העיר. עד אז אתה אמור לגשת למרפאת היחידה שלך

cobainos

New member
זה בסדר, גם אני לא

אבל בשנתיים ו10 קרה שהייתי חולה במוצ"ש\הייתה לי הפניה ועוד משהו: לא רק קרביים עושים משהו משמעותי בצבא.

וואי אחי אתה כל כך אבל כל כך ..

צעיר מתתת!! כל כך מת ! פעור כמוך מזמן לא שמעתי וראיתי! אתה כזה צעירוסססססססס !!!! התגייסת לפני יומיים וכבר נהיית חולה ? תהיה בריא! כן כן תגיד לאמא ולאבא קופת חולים ויתנו לך רופא ילדים. איזה מלך אתה תאמין לי.. כן יירבו כמוך. רפואה שלמה והמון בריאות וכמה גימלים בדרך. תרגיש טוב.

Guy Schlesnar

New member
אוגוסט 05,צעיר?

יש הבדל בין ג'ובניק בצריפין שהשיא בשירות שלו זה ללכת למרפאה ולהוציא גימלים כדי להיות עוד כמה שעות בבית (כי לצאת ב4 הביתה זה לא מספיק לו) לבין מישהו שמשרת רחוק מפה,שאשכרה עושה משהו בצבא,ולא הולך למרפאה כל יום ראשון כדי להרוויח עוד איזה יום בבית.

אין מצב שאתה גר בראשון ואתה אוגוסט 05

ואתה לא יודע איפה זה החר"פ בצריפין. גם לוחמים שלא מוציאים כל השירות שלהם גימלים יודעים איפה זה החר"פ והיו אולי בהפנייה וגם אם לא היו אז הם יודעים איפה זה מסיפורים של חברים או ידידות או אנשים שהם מכירים בראשון.. פשוט אין חיה כזאת. לא מאמין לך מה לעשות, אתה צעיר.

Guy Schlesnar

New member
אל תאמין

ולא הייתי בשום הפניה כל השירות שלי. גילית חיה חדשה,מה אני יכול להגיד לך?

או קיי.

דבר ראשון, השאלה של אם צריך להגיע על מדים היא מטומטמת בבסיסה. תחשוב שנפצעת ואתה מדמם נגיד ברגל או ששברת אותה אז איך תלבש את המדים? נגיד שכואב לך ואתה לא יכול ואתה מדמם וכו', איפה ההיגיון והחוכמה שרכשת בשנתיים בהיותך לוחם, איפה השכל הישר? נעלם. רשמת את ההודעה באמצע שבוע ב3 בצהריים, וסביר להניח שלא רשמת אותה מהבסיס כי ב99 אחוז מהמקומות אין אינטרנט פתוח אלא צה"לי. קיבלת כרטיס חבר של קופ"ח ? אתה מתנדב בשירות צה"ל ? איזה סניף יש ליד הבסיס שלך שאתה הולך אליו? באיזה בסיס אתה משרת? מה שם וכתובת הסניף של קופ"ח כללית ליד בסיסך? אתה לא מכיר את צריפין אבל אתה יודע שיש בסיס ראשי, ואתה מכיר את בה"ד 7 ויודע שזה מחוץ לצריפין. ההודעה הזאת נרשמה יום למחרת בערב. משמע, עברה יממה וחצי בעודך רוצה לראות רופא\חובש\גורם רפואי צבאי, ולא ראית. כי המשכת לשאול היכן המקום הנכסף. משמע או שאתה לא חולה, או שאתה ג'ובניק שבא להסתלבט, או שאתה אחד שהשתחרר לא מזמן ורוצה לשחק אותה צעיר ולהריץ צחוקים על כולם פה. אתמול בערב לפני שיצאת עם חברים שלך, כתבת פה שתי הודעות מונפצות, אבל בגלל שאתה כזה חולה אז היית צריך לצאת להתאוורר, כמובן שחזרת לפנות בוקר וענית להודעה שלי בסביבות 6 וחצי בבוקר. תאמין לי, כוכב.

Guy Schlesnar

New member
וואו שרלוק,תירגע

אתה לא רואה את ההבדל בין לא להרגיש טוב לבין פציעה שדורשת טיפול מהיר או מונעת ממך ללבוש מדים? שאלתי אנשים אם אפשר להגיע על אזרחי או לא,אמרו לי שבחלק יקבלו אותך על אזרחי,אבל במרפאות אחרות לא יעשו פוזות. בגלל זה שאלתי פה. 2.נכון שאמצע שבוע,נכון ששלוש בצהריים. שמעת על אינטרנט בסלולרי או על רגילה? הנה כבר שני הסברים. השני אגב,הוא הנכון. 3.קיבלתי כרטיס,לא מתנדב,יש סניף של כללית. אני משרת בשרגא שזה קרוב לנהריה,והסניף בנהריה. 4. נו באמת. אני מכיר את בה"ד 7 כי הייתי שם כמה פעמים. לדעת פחות או יותר מה זה צריפין ושיש בה"דים שונים,ובסיס ראשי את זה כל חייל יודע. לדעת איפה המרפאה בצריפין זה משהו יותר ספציפי. משמע שאני לא יודע מה אתה עושה בצבא,אבל בלש אתה בטוח לא. אני מקווה שגם הסקת מסקנות לא קשורה יותר מדי בתפקיד שלך. אני חולה,אני לא ג'ובניק ולא באתי להסתלבט (אני אגב גם בטוח שיש דרכים יותר טובות להסתלבט),ולא,עדיין לא השתחררתי. אחרי השחרור שלי אגב,הדבר האחרון שיהיה לי בראש זה צעירים. סיכום כללי:פעם אחרונה שהייתי במרפאה (עד שהלכתי היום) הייתה כשעשיתי טופס טיולים. עד היום,לא הוצאתי גימלים. הייתי בבה"ד 7 כי צריך,אבל לא הייתי בבסיס הראשי,שלא כולם היו בו,אבל כולם מכירים אותו. השבוע התחלתי להרגיש לא טוב,וזה היה ברגילה. אף אחד מהאנשים שאיתי בפלוגה לא מראשון,לכן אף אחד מהם לא יכול לענות לי על המרפאה בצריפין. אמרו לי שעדיף לברר,כי לא כל המרפאות יקבלו חיילים על אזרחי.

סבינה89

New member
וואי חפרתם!!!! די להיות כאלו ילדותיים!!!

מה נסגר איתכם????? בנאדם נכנס לפורום ושאל שאלה, למה לא לענות לו פשוט??? למה לפתוח דיון על הפז"מ שלו?! מה אכפת לכם מתי הוא התגייס? אם הוא התגייס באוג' 05 או אוג' 07?! וסימבה, זה שאתה משתחרר עוד כמה ימים ואת הרוב הגדול של השירות שלך בילית בגימלים, זה לא אומר שכולם כאלו וכולם יודעים איפה נמצאת המרפאה! אז חלאס כבר לפתוח דיונים מפגרים שנובעים משיעמום! אתה יודע את התשובה לשאלה שלו? תענה לו ישר ולעניין. לא יודע? אל תענה בכלל. ואני אענה עכשיו לגיא, יש מרפאה בצריפין, החר"פ. זה ליד בי"ח אסף הרופא, תגיע לאזור ושם כבר תשאל איך אתה מגיע, זה לא רחוק בכלל. תגיע על אזרחי, רק עם חוגר וזהו. בהצלחה :)

את טועה ומטעה גברתי סבינושקה.

דבר ראשון, קצת שעשועים לא יזיקו לבדר את כבוד הנוכחים בפורום הנכבד הזה של ראשון לציון ולכן החלטתי להכנס לעומקו של עניין כי באמת הדבר לא נראה לי, אז החלטתי לשאול ולבדוק לעומק והבנאדם שיתף פעולה ויצא שרשור חביב. עכשיו לעומק דברייך, החר"פ נמצא בשער ירושלים של צריפין, ולא צמוד לשער יפו של צריפין(השער שממנו נכנסים לבי"ח אסף הרופא), אתה נוסע בכביש 44, עובר את הצומת של בה"ד 7 ושער יפו, עובר עוד רמזור, ובצומת הבאה אתה פונה ימינה לכיוון באר יעקב ושער ירושלים של צריפין, לאחר כ500-700 מטר יש לך פנייה ימינה, זה הש.ג של החר"פ, חנייה צמודה תמצא בשפע, בחינם. רפואה שלמה.

סבינה89

New member
יש!

הצלחתי להוציא ממך תשובה נורמאלית, עכשיו הבנאדם יודע איך להגיע :) וחוץ מזה, אני יודעת שהכניסה היא לא מאיפה שבי"ח אסה"ר, אבל הבסיס שם בסביבה איפשהו, בגלל זה רשמתי שישאל שם ויכוונו אותו... זהו, לילה.

למעלה