אחח איזה פרום מקסיםם

• פותח הנושא vanna
  • פורסם בתאריך

vanna

New member
אחח איזה פרום מקסיםם ../images/Emo99.gif

כרגע יש לי רק כלב ודגים אבל אני מתה לעבור כבר לאיזה מושב ושיהיו לי עוד המון חיות עזים אלפקות סוסים כבשים... יש רעיונות למושב כזה? לא משנה איפה בארץ..

Sweet Fantasy

New member
XD לא חסר מושבים ../images/Emo13.gif

צריך לבדוק מה מתאים לך. אניאוהבת תצפון בגדול, אם יכלתי הייתי עובדת לצפון.

מוסיף שאכן יש הרבה מושבים

אני רואה שאת גרה בחיפה אז יש הרבה מאוד מושבים באיזור מדרום את חוף הכרמל ממערב את העמקים (יזראל) וצפון בכלל גליל והגולן
אני ממליץ לחקור את האיזורים ולראות מה הכי מדבר אליך ואז לבדוק את המושבים באיזור הבחירה שימי לב שבכל איזור יש אקלים ונוף שונים, ולא כל מקום תתחברי שיהיה בהצלחה.

vanna

New member
../images/Emo45.gif

אני יודעת שיש לא מעט מושבים באזור הבעיה שקשה ליבחור לכן שואלת... וגם אני חושבת אולי.. להקים פינת חי ממש לא בכל מושב אוכל לעשות זאת... או שכן?

vanna

New member
אני מצפון

ואני מובטלת אין פה הרבה אפשריות עבודה נכון הצפון מהמם יש פה נוף מקסים אבל חוץ מזה כלום...

Sweet Fantasy

New member
במידה ותעברי למושב ויהיה לך משק

זה יכול להיות מקור הכנסה (שני או ראשון תלוי בגודל ובתפוקה) אני אישית לא אוהבת את המרכז

vanna

New member
ואם

רק פינת חי זה יכול להיות מקור הכנסה? או שזה לא הבדל גדול.. סורי על הבורות

בעיקרון אפשר להרוויח מפינת חי

אם זאת הכוונה שלך אז כדאי לך לבדוק מושבים ולבקר שם ולראות איך זה שם וכמובן לשאול במקום איך יתקבל פינת חי אני אתן לך דוגמא, אצלנו בישוב מקובל לגדל חיות מסוגים שונים למעשה המגבלה היחידה אצלנו זה האישור של השכנים והאי הגזמה בכמות של החיות שאנחנו מגדלים למשל עדיפות לזוגות מכל מין, למרות שזה רק המלצה שנותנת אפשרות לא הביא יותר מידי, אבל כמובן גם מדברים על חיות גדולות כמו עיזים פרות סוסים, הקטנות הן כבר לא ממש מפריעות כל עוד לא מרעישות ודואגים לניקיון ושלא יהיה ריח חריף מידי ומציק לשכנים, אם תבחרי במקום שיהיה בינך לשכנים הרבה רווח אז זה יקל עליך, רק שתדעי שפינת חי זאת השקעה גדולה עד שמתחילים להרוויח מביקורים של אנשים, וגם אז לא בטוח שתרוויחי יותר מאשר כיסוי העלויות, אז אולי אפשרות לגדל גם את החיות שנותנות תוצרת ובכך להרוויח עוד גרושים, אבל גם זה קשה והרווח לא משהו, וכמובן אנחנו הרי לא מדברים על לול או דיר מסחריים, שגם שם ד"א מתח הרווחים זעום והמגדלים מתפשרים הרבה על חשבונם של החיות וזה כבר חבל אחר...

vanna

New member
תודה על המידע

על איזה ישוב אתה מדבר אם לא סוד?

ענייני הפרטי רק במסרים

אבל בלי קשר, כרגע ביישוב אין קליטה של תושבי חוץ הכל מלא

vanna

New member
באסות...

אתה מכיר אולי ישובים אחרים שיש בהם קליטה ושמאפשרים גידול חיות?

אין לי תשובה חד משמעית

אבל רוב הישובים בעלי נטיה כפרית יהיו דומים פחות או יותר ליישוב שלי לדעתי זה לא בעיה כזו גדולה אגב הישוב שלי לדעתי יותר מידי צפוף ועכשיו גם מתכננים להרחיב את השבילים החביבים לכבישונים שמכוניות יוכלו לעבור מול הבית די מעצבן לדעתי, הכי טוב בשבילך זה לטייל באיזור שמוצא חן בעיניך עם רשימת יישובים שכמובן תרימי טלפון לאותם ישובים ותבררי אם הם מתאימים לך אין יותר טוב ממה שאת תעשי.

antreprize

New member
יש עכשיו הרבה כפרים וקיבוצים

שבונים הרחבות, זה לא צריך להיות קשה למצוא בית. תבחרי איזור שאת אוהבת, תיקחי רשימה של כפרים ו/או קיבוצים באיזור הזה ותבדקי באיזה מהם יש הרחבות שאפשר להשכיר/לקנות בהם בית, זה לא צריך להיות קשה, את רוב המידע הזה אני חושב שאפשר להשיג דרך ויקיפדיה.

למעלה