אחח הצילומים היו..

אחח הצילומים היו..

פשוט מדהימים!!! אין היה פשוט גדול.. חבל שלא באו קצת יותר אנשים ועוד יותר חבל שכל הילדודס האלה שאוהבים את ששירי מימון צרחו לי באוזן!! בכל אופן אמיר איתי זיו שי ונתן אתם פשוט גדולים כבר מחכה לפעם הבאה שאני אפגוש אותכם..

אגב..

אמיר... איזה חולצה איזה חולצה... גם אני רוצה להיות חודש שעבר בלונדון בהופעה של קולדפליי!

eladi88

New member
כן אההה איזה קרציות האלה של שירי

בעעעעע שיגעו ת'שכל וגם כן הבמאי המעיק הזה תעברו לפה..תעברו לשם תמחאו כפיים עכשיו.. מבטים לפה..מבטים לשם... חש ת'צמו יותר מידי!

eladi88

New member
אז ככה

הם עשו ראיון קצר עם בקי הסנובית... הסתלבטו איתה קצת... שרו את למעני..!! היה גדולללל אח"כ הם באו לשיר את סיגפו....אבל הבמאי הבן #^*%$ הזה הפסיק אותם... היה קצר יחסית אבל סבבה...

eladi88

New member
בדיוק...

היה שם איזה אחד...שיר לוי...כולו ערס...! הוא שר 2 שירים... ושירי מיימון הזאת שרה פעמיים ת'שיר שלה... ולבית הבובות הביאו לנגן רק פעם אחת בגלל הבמאי הבן אבוללה הזה!

Hadardur

New member
הופעה...? מממ היה כ"כ טוב

פגשתי סופסוף את טני ואת אלעד... ממ ליפז ראתה אותי... חחח ואיתי... אחח הבנאדם הכי הכי תודה היה ממש טוב... אמיר... שווה על תספורת עוד יותר... וחולצה ותיק נדירים!!!! אני אעלה את התמונות יותר מאוחר צ'או בונבינוס... אגב חזרתי רק עכשיו

eladi88

New member
8 וחצי...עכשיו חזרת?!

ככה זה שגרים בעיר אשקלון ויש בה המון אה?

eladi88

New member
חחחחחח חבל...אני בערך ב 5 וחצי

וזה עוד אחרי שאכלתי לי בורגראנץ' :)

eladi88

New member
חחחחחחחח אני יודע שאת לא אוהבת

בכוונה אמרתי

red butterfly

New member
:)

אני אילת (אומרים את זה כמו איילת אבל כותבים עם י' אחת
) בת 16 מראש העין עדיין לא הייתי בהופעה של בית הבובות (חוץ מאתמול אבל זה לא ממש נחשב הופעה) ועדיין אין לי את הדיסק, אבל שמעתי כמה שירים ואני מקווה לקנות אותו בקרוב :) אממ עוד משהו?

pishkashit

New member
מממ לא נראה לי ../images/Emo9.gif

אני לירון... את מוזמנת להוסיף את עצמך לרשימת האייסיקיו והמסנג'ר ולהכיר עוד אנשים מכאן תהני

למעלה