אחח חברים שלי איזה יום מעיק

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אחח חברים שלי איזה יום מעיק

ואני בא לפרוק אותו על הפורום [ככה שמי שלא חבר פורום אלא סתם משוטט לו בתפוז, הודעה זו ממש לא חיונית אני כבר מזהיר] אז ככה נסעתי לירושלים היום משום מה הרכב לא עבד אז נאלצנו להסתפק בתחבורה ציבורית. באוטובוס מירושלים לחיפה ישבה לידי ערבייה (יפה למדי) שכל הזמן מדברת לה בערבית בפלאפון וחשבתי לי שהיום במיוחד היום יותר מימים עברו, לשמוע מישהי מדברת ערבית באוטובוס מה הדבר הראשון שעולה בדעתכם ?
אבל חשבתי לי שזה לא יהיה כל כך נורא מקסימום יהיה פיגוע ביג דיל. אם הייתי מת , לא הייתי דואג לגבי לא למות
בכל מקרה לא רק על זה אני רוצה להעיר. בחיכייה לאוטובוס מירושלים שמתי לב שהבנות שהולכות לקו לבני ברק ממש חמודות ! איזה בזבוז.. והיה איזה חרדי שהחרד-כובע השחור שלו היה עטוף בניילון כנגד הגשם. לא יודע למה זה היה מבדר לראות זאת (מה אתה אומר חזיר
?) לא נורא אם לא תענו, פשוט רציתי לשפוך (אם לשרולי מותר להעיר על שבת בצהריים, לי מותר לספר על היום שלי!)

hsotrt

New member
LOL

האמת שגם אני שמתי לב שהם בנות השתיות האלה די נחמדות...ואולי אשמע עוד שוביניסט אבל יש להם שם משהו מתחת לערמת הסוודרים...
והאם שמתם לב לפעמים שכשאתם יושבים באוטובוס ואתם מסתכלים על הגדול והשחור בחוץ ובזוית העיםן רואים כמה צבעים לא הגיוניים שלא צריכים להיות שם או דברים שלא אמורים להיות שם ואז כשמסתכלים על זה ולא בהיעף עין הם נעלמים. זה כמו מין...באגים במערכת המאטריקס!!!! מעניין...*חיוך זדוני*

IC4

New member
מה שמזכיר לי!!

שט לי אנוכי באוטובוס לירושלים בדרך הקרובה עוד לכרמל אני מביט לי בעננים היפים והמרובים וראיתי מחזה ממש יפה כאילו ממש! האוטובוס המשיך לו קדימה וראיתי כל משך ההתקדמות יותר ויותר את השתנות הזוית של התמונה עד לרגע שבו ראיתי את כל העננים ואת השמש ממסתתרת מאחוריהם באופן מרגש
כאילו היו כמה שכבות של עננים . מעין עומק לתמונה. כן כן מי היה מאמין שאנחנו חיים בעולם תלת מימדי וזה בא מבנאדם שתביא אותו לכל מקום בעולם ושום דבר לא עשה לו את זה בחיים (שום נוף)

srullli

New member
שרולי פה ! ../images/Emo96.gif

הקרציבלה לא הייתה חצי מהיום בבית ........ היי רד סטורם ! :)) רציתי רק לומר שיש לי קצת בעייה לענות על הסקר החדש..... אני כן חושבת שיהיה במקום קצת להרחיב את שאלת הסקר ...... ולמרות שאני פחות או יותר יכולה להבין את הכוונה..... אגב, כל הדיונים שהלכו פה קצת עירערו לי את האמונה הכמעט מוחלטת שהייתה לי בעבר..... עכשיו אני כבר לא יודעת כלום.... לא יודעת במה אני מאמינה .... וזה באמת משנה בעצם ?? אני אפילו מעדיפה לא לחשוב על השאלה הזאת, כי בין אם אני אאמין ובין אם לא זה לא צריך לשנות את שיגרת היום מלבד הלך המחשבה אולי...... למרות שקיים איזה פחד מסויים בכל זאת ...... טוף .

למעלה