אחח חברים שלי איזה יום מעיק
ואני בא לפרוק אותו על הפורום [ככה שמי שלא חבר פורום אלא סתם משוטט לו בתפוז, הודעה זו ממש לא חיונית אני כבר מזהיר] אז ככה נסעתי לירושלים היום משום מה הרכב לא עבד אז נאלצנו להסתפק בתחבורה ציבורית. באוטובוס מירושלים לחיפה ישבה לידי ערבייה (יפה למדי) שכל הזמן מדברת לה בערבית בפלאפון וחשבתי לי שהיום במיוחד היום יותר מימים עברו, לשמוע מישהי מדברת ערבית באוטובוס מה הדבר הראשון שעולה בדעתכם ?
אבל חשבתי לי שזה לא יהיה כל כך נורא מקסימום יהיה פיגוע ביג דיל. אם הייתי מת , לא הייתי דואג לגבי לא למות
בכל מקרה לא רק על זה אני רוצה להעיר. בחיכייה לאוטובוס מירושלים שמתי לב שהבנות שהולכות לקו לבני ברק ממש חמודות ! איזה בזבוז.. והיה איזה חרדי שהחרד-כובע השחור שלו היה עטוף בניילון כנגד הגשם. לא יודע למה זה היה מבדר לראות זאת (מה אתה אומר חזיר
?) לא נורא אם לא תענו, פשוט רציתי לשפוך (אם לשרולי מותר להעיר על שבת בצהריים, לי מותר לספר על היום שלי!)
ואני בא לפרוק אותו על הפורום [ככה שמי שלא חבר פורום אלא סתם משוטט לו בתפוז, הודעה זו ממש לא חיונית אני כבר מזהיר] אז ככה נסעתי לירושלים היום משום מה הרכב לא עבד אז נאלצנו להסתפק בתחבורה ציבורית. באוטובוס מירושלים לחיפה ישבה לידי ערבייה (יפה למדי) שכל הזמן מדברת לה בערבית בפלאפון וחשבתי לי שהיום במיוחד היום יותר מימים עברו, לשמוע מישהי מדברת ערבית באוטובוס מה הדבר הראשון שעולה בדעתכם ?