אני לא יודע מאיפה להתחיל..
אז באו נחלק את ההודעה לשני חלקים: חלק (א) ראש העיר: ראש העיר שלנו שאני מעדיף לכנות הדיקטטור סבג´ לא ממש דואג לחינוך , אם הוא היה דואג לכך היו היום שניים ואולי שלושה בתי ספר תיכוניים כמו בכול עיר נורמאלית(לפחות לפזר את הערסים
) וכן היו לך תנועות נוער שכן מתוקצבות ע"י העירייה ולא איזו רשת של מועדנים שמקבלים תקציב ענק ואין להם באמת נוער שנמצא. גם לא מזיז לו מאיכות הסביבה והוא נוהג לרמוס את החלקים האחרונים שנשארו בחוף, לאשר תוכניות גרנדיוזיות שאנחנו באמת לא צריכים ועוד ועוד.. וגם הוא לא ממש אוהב אף אחד חוץ מאת עצמו ואמי שמקורב אילו לכול השאר הוא פשוט קיר בטון. חלב (ב´) עמ"ל: קודם כול מטבעי אני לא כול כך אוהד את המוסד הרכרוכי שנקרא "
מועצת תלמידים" זה מן גוף פאסיבי שנתקע מאחורה ע"י ההנהלה. מועצת תלמידים אמורה לעשות הרבה יותר מאשר כמה הפסקות פעילות דלות תקציב ואיזה סקר קטן ביום האיידס והפצצת הכיתות במודעות מיותרות(אהם*איכות הסביבה* אהם *ביזבוז *
). היא אמורה ללחום למען הזכויות של התלמידים לפעול למעננו ועוד ועוד. עזבי אותך שלרוב התלמידים בעמל באמת מגיע יחס כזה אבל חפיף. והרשי לי לחדש לך, הבית ספר לא חייב להיות בית ספר פרטי כדי להיות טוב יותר יש הרבה בתי ספר ממלכתיים תיכוניים אפילו פה באיזור שעוקפים את עמ"K בככול בחינה אפשרית(מנטאלית,חברתית,הישגית ועוד..) ושמה לא תראי תופעות של "אליטה ערסוואטית" ופרחות עם חולצות בטן שהפכו להיות נורמה וכול מי שלא תואמת להגדרה נקראת "פריקית". ושלא תביני אותי יש אנשים טובים בעמ"ל ואפילו הרבה רק שלצערי הם נטמעים בתוך המון פרחות וערסים חיות אדם.