אחח............. נהריה..

ה מ ש י ח

New member
אחח............. נהריה..

ממלכת האסבסט.. זוכרים שלפני כמה זמן רצו לפתוח פארק שעשועים כזה מגעיל על חולות האסבסט האפורים והמסרטנים? כיף כיף כיף!!! וראש עיר שמשקיע הרבה יותר בכיכרות מאשר בחינוך. אטרקציה ממש. לפחות יש גישה נוחה למעלות-תרשיחא ולראש הנקרה. ולחניתה.

oh-da

New member
"עיר הילדים" של ז´קי...

בדיחה אחת גדולה. ומה בעניין שטיפת המדרכות בגעתון כל ערב עם מים גם בחורף כשיורד גשם
פשוט טמטום... שלא נדבר על הארנונה הגבוהה שמשלמים בגלל זה...

shlulit

New member
נכון, וגם ../images/Emo182.gif

כל ה"סבגיות" (פסי האטה). יש לכם מושג איזה מעצבן לנהוג ככה

וואלה גם לי לא יצא..

טוב נו אין לי רשיון.. כמו לג´קי אני חושבת לא?? אבל אופנים נחשב?? אצלנו בעכו עכשיו בונים גשר סוף סוף בגלל הרכבת, אולי ככה לא אהיה יותר פקקים..

shlulit

New member
נכון,אין לו רישיון ../images/Emo182.gif

ובגלל זה הוא לא יודע כמה שזה מעצבן לנהוג עם כ"כ הרבה פסי האטה. גם לי אין עדיין רישיון. עוד מעט..

gilme

New member
הסבגיות מוציאות את הכיף...

כנהג טרי אני מכריז: די לסבגיות !! צריך לעבור עם שפכטל ולהוריד את כולן.. חוץ מזה שהרגילו אותנו להגיד סבגיות ואנשים מחוץ לעיר ששומעים את זה צוחקים עלינו !!

shlulit

New member
צודק../images/Emo70.gif ../images/Emo182.gif

אני בעד
מה, לא אומרים סבגיות בכל הארץ
אצלי זה משתנה מפעם לפעם.. ומזל טוב על הרישיון. בקרוב אצלי (מקווה).

gilme

New member
דוד: המורה לנהיגה שלי !!

למדתי אצל דוד.. עכשיו הוא לא מוכר ממש אבל הוא מהותיקים ושמעתי שהרבה עברו אצלו בראשון ואני גם עברתי בראשון.. :) ודרך אגב.. אתמול קיבלתי בדואר את הרישיון - הפלסטיק !! :) מזל"ט לי...!

יאללה, מקימים תנועה להסרת סבגיות?

הכי מעצבנות אלו שבעין שרה שבחושך בקושי רואים אותן ואז פתאום קולטים שמשהו עבר לך מתחת לגלגלים..
טוב.. האמת כבר התרגלתי אליהן.. כולל לשם :) אני מכריזה בזאת על פירוק התנועה שהוקמה בנושא ההודעה

משוגעתתתתתתתתתתת שונית

ליכי מפהההההההההההההההה את עושה לי בושות!!!!! כן זאת שכותבת למעלה חברה שלי מגיל 3 בערך!!!!! אז אני ברגע זה אני מכחישה כל קשר אילייה!

יופי בואו כולנו נפתח רגליים לז´קי.

הראש עיר המסטול הזה שמכר גרעינים\היה סוהר\אנס חתולות רחוב לפני שהגיע להיות ראש עיר. פאקינג שיט נהריה אולי לא נראית רע במובן החיצוני אבל במנטאליות כול יום שעובר היא נעשת דומה לעכו ולשלומי. ורק תסתכלו עמ"ל... אבל יש נקודת אור קן נהריה של הנוער העובד והלומד מתפתח מיום ליום וסוחף אחריו עוד אנשים של נשאבו אל מעגל הערסים-פרחות, ואלה שדומים להם.

shlulit

New member
עם כל הכבוד, ../images/Emo182.gif

אומנם ראש העיר אכן עסוק יותר בטיפוח העיר מאשר בדברים אחרים שהוא צריך לעסוק בהם, אבל תראה למשל איזו טיילת יש לנו. אין מה להגיד. וחוץ מזה, עמ"ל באמת לא כזה גרוע
אולי יש כמה מורים גרועים, אולי יש הרבה תלמידים מגעילים.. אבל מה לעשות, זה בי"ס מקיף ולא בי"ס פרטי וככה זה. אני אישית מאוד מרוצה ממועצת התלמידים שהתחילה לפעול שנה שעברה ועושה הרבה פעילויות והפסקות פעילות וכו´. אז אל תגזים!

אני לא יודע מאיפה להתחיל..

אז באו נחלק את ההודעה לשני חלקים: חלק (א) ראש העיר: ראש העיר שלנו שאני מעדיף לכנות הדיקטטור סבג´ לא ממש דואג לחינוך , אם הוא היה דואג לכך היו היום שניים ואולי שלושה בתי ספר תיכוניים כמו בכול עיר נורמאלית(לפחות לפזר את הערסים
) וכן היו לך תנועות נוער שכן מתוקצבות ע"י העירייה ולא איזו רשת של מועדנים שמקבלים תקציב ענק ואין להם באמת נוער שנמצא. גם לא מזיז לו מאיכות הסביבה והוא נוהג לרמוס את החלקים האחרונים שנשארו בחוף, לאשר תוכניות גרנדיוזיות שאנחנו באמת לא צריכים ועוד ועוד.. וגם הוא לא ממש אוהב אף אחד חוץ מאת עצמו ואמי שמקורב אילו לכול השאר הוא פשוט קיר בטון. חלב (ב´) עמ"ל: קודם כול מטבעי אני לא כול כך אוהד את המוסד הרכרוכי שנקרא "מועצת תלמידים" זה מן גוף פאסיבי שנתקע מאחורה ע"י ההנהלה. מועצת תלמידים אמורה לעשות הרבה יותר מאשר כמה הפסקות פעילות דלות תקציב ואיזה סקר קטן ביום האיידס והפצצת הכיתות במודעות מיותרות(אהם*איכות הסביבה* אהם *ביזבוז *
). היא אמורה ללחום למען הזכויות של התלמידים לפעול למעננו ועוד ועוד. עזבי אותך שלרוב התלמידים בעמל באמת מגיע יחס כזה אבל חפיף. והרשי לי לחדש לך, הבית ספר לא חייב להיות בית ספר פרטי כדי להיות טוב יותר יש הרבה בתי ספר ממלכתיים תיכוניים אפילו פה באיזור שעוקפים את עמ"K בככול בחינה אפשרית(מנטאלית,חברתית,הישגית ועוד..) ושמה לא תראי תופעות של "אליטה ערסוואטית" ופרחות עם חולצות בטן שהפכו להיות נורמה וכול מי שלא תואמת להגדרה נקראת "פריקית". ושלא תביני אותי יש אנשים טובים בעמ"ל ואפילו הרבה רק שלצערי הם נטמעים בתוך המון פרחות וערסים חיות אדם.

ה מ ש י ח

New member
מורן?!?!?!?!?!?!

יא פסיכית, אני עושה לך בושות???? אני?!?! לך?!?!?!?!?! דייייייייייייייייייי.. הייתי בחיפה. נפגשתי עם פרייליך. אנחנו חברים
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד"ש לנדב.

למעלה