אחח...נוסטלגיה לאיזו חנות או אופנה שכבר לא קיימת אתן מתגעגעות.
ד דינוסיק New member 10/12/08 #1 אחח...נוסטלגיה../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif לאיזו חנות או אופנה שכבר לא קיימת אתן מתגעגעות.
אחח...נוסטלגיה../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif לאיזו חנות או אופנה שכבר לא קיימת אתן מתגעגעות.
נ נאוהברשלום New member 10/12/08 #2 הכי אייטיז - ראש אינדיאני, ובניינטיז - CAFE אני מניחה שגם אם הן לא היו נסגרות לא הייתי קונה שם בשנות האלפיים אבל יש בי געגוע קטן לחנויות ההן, ימי התום, ילדות נשכחת וכו'. עכשיו נזכרתי, היה גם את טופר, זוכרות?
הכי אייטיז - ראש אינדיאני, ובניינטיז - CAFE אני מניחה שגם אם הן לא היו נסגרות לא הייתי קונה שם בשנות האלפיים אבל יש בי געגוע קטן לחנויות ההן, ימי התום, ילדות נשכחת וכו'. עכשיו נזכרתי, היה גם את טופר, זוכרות?
ש שמיים צהובים New member 11/12/08 #10 טופר זה היה כזה גינסים אנ ים מתגעגעת, היה לי פעם שווצ'ר שלהם. ראש אינדיאני מעולם לא אהבתי, היו תמיד גרועים. לגבי קפה, לא אהבתי שם אף פעם כלום, אבל חברות שלי היו קונות שם.
טופר זה היה כזה גינסים אנ ים מתגעגעת, היה לי פעם שווצ'ר שלהם. ראש אינדיאני מעולם לא אהבתי, היו תמיד גרועים. לגבי קפה, לא אהבתי שם אף פעם כלום, אבל חברות שלי היו קונות שם.
ח חיה אש New member 13/12/08 #19 ראיתי את ההודעה בתפוז עמוד ראשי....וישר חשבתי על "ראש אינדיאני" ...איך נסענו לתל אביב לחנות המפעל וקנינו...
ראיתי את ההודעה בתפוז עמוד ראשי....וישר חשבתי על "ראש אינדיאני" ...איך נסענו לתל אביב לחנות המפעל וקנינו...
ד דינוסיק New member 10/12/08 #3 טוב, אני אהיה ראשונה../images/Emo196.gif אני מתגעגעת לבגדים של חברת מורגן (Morgan De Toi) שהיו מוכרים פעם במשביר.
טוב, אני אהיה ראשונה../images/Emo196.gif אני מתגעגעת לבגדים של חברת מורגן (Morgan De Toi) שהיו מוכרים פעם במשביר.
ל לוטוס הנסיכה הלוחמת New member 11/12/08 #7 ../images/Emo45.gif גם אני מאוד אהבתי אותם רק שהייתי ממש ילדה באותה תקופה וממש לא היה לי כסף לקנות שם. חוץ מזה אני לא מתגעגעת לכלום, רק שמחה מאוד שרשתות חדשות, H&M נניח, מגיעות לארץ.
../images/Emo45.gif גם אני מאוד אהבתי אותם רק שהייתי ממש ילדה באותה תקופה וממש לא היה לי כסף לקנות שם. חוץ מזה אני לא מתגעגעת לכלום, רק שמחה מאוד שרשתות חדשות, H&M נניח, מגיעות לארץ.
M MissScotland2004 New member 10/12/08 #5 כשהייתי בת 12-13 היתה ברחוב סוקולוב בחולון חנות בשם בולרו. היו להם שם דברים מקסימים לנערות והכל התאים אחד לשני. המיני, לחגורות, לטירשטים הכי קול היה אז ללבוש דברים מבולרו
כשהייתי בת 12-13 היתה ברחוב סוקולוב בחולון חנות בשם בולרו. היו להם שם דברים מקסימים לנערות והכל התאים אחד לשני. המיני, לחגורות, לטירשטים הכי קול היה אז ללבוש דברים מבולרו
ש שמיים צהובים New member 11/12/08 #11 אכן בנטון זה געגוע אבל תמיד היה יקר מדי. בנתיים אני נהנת מהחנויות שלהם בחו"ל.
נ נאוהברשלום New member 11/12/08 #12 מזדהה. אהבתי את בנטון, לא זוכרת שקניתי הרבה שם. בחו"ל באמת נחמד לראות אותם עדיין.
י יונית בן שאול New member 11/12/08 #15 גם אני בנטון. אין לי הזכות כרגע להינות מהם בחו"ל, אבל שמרתי כמה חולצות ישנות.