אחח

אחח../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

וואי היה איכותי!! אני ממש אספר בקצרה, אין לי כוח לחפור
. יום הראשון נסענו מקום כלשהו שאני לא זוכרת את שמו
, עשינו בו הליכה של 5 שעות בערך טיפסנו ירדנו וכו' היינו מותשות הדענו למעלה
, ואז הלכנו לאכסנייה חילקו לנו ת'חדרים הם היו עם ג'וקים ופרפרים אבל סבבביים.. ואז אכלנו שם ארוחת ערב..אני לא אכלתי כי לא הרגשתי טוב נראה לי התייבשתי:p. ואז הייתה לנו פעילות ערב.. שרנו שירים.. ואז המורה עשתה מן הצגה כזאתתת היא באהה והתחילה לרקוד כזההה ואז היא יושבת ועושה : "בבג'י בבג'י.. תן לי חמור קטן" מזה מצחיק עם תנועות בידיים
. והיא בחרה כל פעם עוד בת.. אז היא בחרה והם הם עשו ביחד ת'משפט הזה ואז עוד ילדה ושוב עשו ביחד ואז עוד פעם ואז את המורה לשל"ח צביקה
. ואז המורה צורחת : "בבג'י, נתת לי כבר 4 חמורים גדולים, לא יכולת לתת לי עוד אחד קטנטן?!"
זה היה מצחיק רצח!! אחרי זה בליל הלכנו לפיצריה שם ממש שתי דקות מהבייתנים שלנוו
התנחלנו שםם:p. ואז חזרנו והתחיל לרדת גשם
, אבל מזה גשם
היו ברקים ענקיייייייםםםםםםםםםםם ורעמייייםםםםםםםםםםםם אל תשאלו!! ואז פתאום ישבנו במיטה דיברנו על אהבות
, פתאום היה רעם חזק ואז ברק פתאום נכבה האור ושמעו טיק טיק כזה ואז הריחו ריח של עשן
הברק פגע לנו בזה של האור.. התחלנו לצרוח ת'צרחות של החיים שלנו!! חחחח חברה שלי היסטרית : "המורהההההההההה תצילו אותנו אנחנו עומדות למותתתתתתתתתת" חח איך צחקנו ממנה.. ועוד המורה עושה לה : "עזבי אין מה לעשות, לכו לישון"
חצווווווווווווווף. אז הלכנו לישון כולנו מתות מפחדד . היה קפווווווואא היה 10 מעלות בלילה.. ונתו לנו מן דוגמית של שמיכות
כולם קפאו מקווורר!!.. ואני ממש ממש ממש רגישה לזה.. באמצע הלילה התעוררתי והרגשתי כאבים חזרים בריאות הלכתי לשירותים חשבתי אני עוד שנייה מקיאה ת'נשמה שלי ורעדתי כל הזמןןן אבל ממש והדופק היה ממש ממש מהיר אפפם לא היה לי ככה
אז כולם התעוררו ממני כי היה את הרעש של השיניים שלי נסגרות ונפתחותת נווו שקר כזההה::p אחת כמעט התחילה לבכות שראתה אותי
היא אמרה שהייתי כחולה
חחח ואז הלכתי לישוןןן קצת התחממתי כי חברות שלי עזרו לי איכשהו אבל אני לא זוכרת איך
, זה היה אמצע הלילה
. ואז קמנו בבוקר, הרגשתי טוב ב"ה. המורים לא ידעו אם והלכים למסלול או לא בגלל הגשם בסוף לקחו אותנו לבניאס:p.. עשינו מסלולל של 6 שעותתת היה כיף ממש!!. ואז הלכנו באיזה 5 למן מקום כזה ששכחתי איך קוראים לו וראינו שם סרט מוזר כזה ממש משעמם שלא הבנתי עדיין על מה הוא מדבר
. ואז הלכנו לבית של מישו והמדריך עשה לנו הצגה על זה והוא כאילו הציג את עצמו ממש בתור הבנאדם של המקום אז הוא עושה לנו כזה : "וואי ואת הגג הזה בניתי לא מזמן".. ולא היה שם שום גג
אז הוא אמר שאנחנו עיוורות..
. ואז חזרנו לאכסנייה. והיה אוכל ממש ממש מעולהה כולם אמרו
אחלה של אוכל יש שם, באמת. אכלנו שניצלים ותפוחי אדממהה ממש טעימים ומרקים אל תשאלו:p. ואז הודיעו לנו שהתבטלה הפעילות ערב כי היינו מתות מעייפות.. אז הלכנו לחדרים וכולם באו לחדר שלנו
היינו איזה 11 בנות בחדר שלנו ודיברנוווו ושיחקו משחק כלשהו ממש מגניב ומתוחכם:p וכל הזמן הפסדתי
. ואז אבא של אחת הבנות אמר לה שהוא כבר בדרך לבוא לראות אותה
והיא : "מההההההה?!!? לאאא אל תבואאאאאאאא" והוא אמר לה שיעוד חצי שעה הוא מגיע.. שאלנו אותה למה אבא שלה בא והיא אמרה שמשעמם לו בלעדייה
ישר חשבתי על זיו
. רצינו ללכת לפיצריה אבל היא הייתה סגורה
. ואז ממש באיזה 11 כולם הלכו והלכנו לישון.. זה נשמע לכם מצחיק רצח שב11 היינו במיטות.. אבל תחשבו שבלילה שלפני הטיול בגללל כל ההתארגנות הלכנו לישון באיזה 1\2.. ואז קמנו ב6.. בלילה השני הלכנו לישון ב12 וחצי.. וגם עד שהצלחנו להירדם מהפחד של הרעמים.. וקמנו ב6 ועכשיו היינו סחוטותתת כולם היו עם עיניים עצומות כמעט
התחלנו להתחרפן
. ואז היום קמנו ב6 ואז היינו כזה בחוץ הרצאה.. והיה שם כלב כזה מפחיד אז חברה שלי הייתה חייבת ללכת לשירותים ולא פתחו לה אז היא כזה צורחת בזמן שכולם בשקט בהרצאה :"נו תפתחייייייי יש פה כלב שיבוא לאכול אותי אמאאאאאאאאאאאאאא" וזה היה ממש מצחיק איך שהיא עשתה את זה
נקרענו בלי סוף.. וזה לא מאוד מצחיק, סתם היינו מחורפנות לאללה
. ואז יצאנו למסלולל *אע אכלנו לפני זה כמובן* והיה טיול כזה של עלייה ענקית וירידהה
איזה 5\6 שעות גם... אז בירידה... נפלתי 5 פעמים!!! חחחחחחחחחחחחחח זה היה מפדח
. ואז התיישבנו אחרי הירידה *אגב, השתזפתי חבל"ז מהמסלול היום* ואז ראינו ת'מורה המצחיקול שלנו יורד כזה מצחיק
הוא הגיע ואמרנו לו שהוא דומ לאבא הזה שיש בקופיקו *אברום נדמה לי:p* והוא עושה : "מזל שלא לקוף" ואז המשכנו ללכתתת היינו הראשונות מהכיתה איכשהוווו ואני ממש סטלנית לא ברור איך הייתי שםם:p. ואזז ראינו כזה קש.. מלא קש.. איפה שהדוגמניות הצטלמו.. אז כזה קש:p אז חשנו דוגמניות והצטלמנו
חחחחחחחח אבל יצאו תמונות יפותתת:p. אמממ ואז נכנסו לאוטובוווססס ונסענו לכיוון הביתת עצרנו בדרך לפיפי כמובן:]. ועכשיו אני פה, אחרי מקלחת של שנתיים:p. אע, והיה קטע שדיברנו על אוכל ואמרתי שאני ממש אוהבת לאכול *כולם הסכימו עם זה
* והמורה אמרה : "רואים" היא ממש חצופה
!. יאללה אני רוצה לישון 7 שנים:p. או לראות טלויזיה.. נראה כבר:p. מווווווווווווואה
. אע כמובן תודה למיכי ופטרי ומאשוש וחלללייי ויעלללללוושש וסליחה אם שכחתי מישוו
אבל לא נראה לליי

מאשה

New member
הדס../images/Emo99.gif|מואהב|

וואי כל שניה חשבתי עלייך
תיתחברי למסן ותשימי תמונות
אוהבת אותך הכי שבעולם ושמחה שנהנת

כפרות עליייךךךך../images/Emo23.gif

אני אכנס מחר נדמה לי או היום מאוחר יתר.. אני עכשיו אוכלתתת וקצת עוברת על הפורום:)

מאשה

New member
חח תיראו הדס רק חזרה וכבר הפורום..

יותר מפוצץ ו"צבעוני"כזה
חח הפורום בלעדייך זה כלום

einatit4

New member
../images/Emo187.gifדוווווס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התגעגעתי כלכך
אני אוהבת אותךך
ובסוף לא התקשרתי אלייך
, היה לי שבוע ממש ממש עמוס
וקשה
חח סתםסתם אבלל אין לי ממש מחשב אז לא יצא לנו לדבר במסנ אבל כשיסדרו נדבר הרבה
חחחחח שמחה שנהנת
אוהבת

היללי 2

New member
חחחח קראתי הכל../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחח שמחה שנהנת
חחחח הבהלת אותי שהתעוררו מהשנים שלך
תמיד באכסניותת עושים את זההה מביאים סמיכה מבד דקיק ופיצי
חחח הבאינס שונאת אותוו הוא כ"כ קשהה
חחח מאווהה

חחח כן הבניאס..../images/Emo122.gif../images/Emo204.gif

אבל היה שיא הכיף בו.. שרנו שירים כל הדרך כולם הסתכלו עלינו מוזר
אוי והיה קטע שהיה ביה"ס כלשהו אחר.. וכולם עברו דרכו ואני נפלתי
וכל הבנים : "אוי אוי אוייייייייי" חחח איך התפדחתי

טל ועדי1

New member
קראנו הכל ../images/Emo13.gif ...

מסכנה.. זה הכי מבאס לא להרגיש טוב בטיול שנתי
שמחות שאת בסדר ושחזרתתת..
התגעגענוו אוהבות אותךךך

חחחחחחח../images/Emo204.gif

זה היה חפיף כזה.. כי זה תוך כדי שינה אז לא ממש זה הרס ת'טיול.. כפרות עלייככןןן תודה
מוווווווואה

דסהההה:)../images/Emo205.gif

סורי שלא התקשרתי, הייתי לחוצה בכל מיני דברים
שמחה שנהנת
איזה מפחיד זה שהיה לך קר בלילה:( חחחחחחחחחחחחח:p אוהבת אותך

למעלה