אחח

black_magic

New member
אחח

עכשיו סיימתי לקרוא את החוויות שלכם מיום הגיוס.. אחח.. מעלה זכרונות :) רק לפני חודשיים אני בועז ומעיין היינו שם.. רבותיי.. תשתדלו לא להרדם בטירונות חח :) חשוב.. אחרי הטירונות, שכל אחד יספר כמובן, איך היה ולאן הוא ישובץ.. מעניין אותי לדעת מי יבוא לשייטת :)

אז אולי תעזרי לי בשאלה מה להביא

מחר
(בתמורה אני מבטיחה לספר לך איך היה..
)

black_magic

New member
איזה יופי :)

את מרמה"ש.. אני אחרי כל יום טירונות הייתי נוסעת לחבר שלי מרמה"ש.. נוסעת למרכזית ת"א ומשם 531 לרמה"ש, רק כדי להגיע אליו לקח שעה וחצי בעע.. אבל כמובן שהיה שווה לישון במיטה הענקית שלו איתו מאשר בחדר עצוב בטירונות.. אבל עדיין אם החלטת לישון שם, תביאי כמובן בגדים צבאיים, טרנינג ללילה, לבנים, ושאר השטויות.. אבל חשוב.. תביאי גם מצעים למיטה, לכי תדעי מה עשו שם הטירונים הקודמים
אני אישית הייתי ממליצה לך לחזור הביתה כל יום כי גומרים את הטירונות בסביבות 5 ואחרי זה כייף ללכת לעזריאלי להשוויץ במדים והביתה לספר למאמאבא איך היה ולישון במיטה שאוהבים :)

מגניב../images/Emo70.gif

היה לך חבר צפונבון מרמת השרון
(תודה על הטיפ לגבי 531, אני חשבתי לסוע ב525) ואם אני לא ישנה שם.. מה בכל זאת אני צריכה להביא
(אני יודעת שאני קרצייה, אבל אני באמת רוצה להבין...

black_magic

New member
מה זה היה?!?! עדיין חבר! :)

אם את לא ישנה שם תביאי רק פלאפון, כסף ואת עצמך במדים :) מהניסיון שלי רמה"ש-צריפין, כדאי לחכות לאוטובוס של 6 וחצי בבוקר כי יש פקקים, פעם אחת איחרתי ב5 דקות למסדר, נתנו לי עונשון..

Starving Marvin

New member
מרמה"ש לצריפין ביותר משלוש שעות?

קצת מוגזם אפילו ליום ראשון בבוקר...

black_magic

New member
כן..

בהמשך יגידו לך שיש מסדר ב8 בבוקר כל יום ואל תאחר!! :) אגב 1, מזל טוב
אגב 2, יש לי חברים בטירונות הזאת אז ככל הנראה אבוא לטקס ההשבעה שלכם :)

אני נוסעת באוטו של אמא (היא מכריחה

אותי
- צרות של עשירים
) אני יוצאת בשמונה נראה לכם מספיק
אגב, אם מישהו צריך טרמפ ויכול להגיע לצומת הכפר הירוק, אני אאסוף אותו משם בכייף

תודה../images/Emo70.gif

וסורי.. לא התכוונתי... אני מקווה שזה לא אומר שעכשיו אני לא יוזמן לחתונה...
מעניין אותי לדעת- מה היה ה"עונשון" שקיבלת
(לא שמחה לאד, סתם סקרנית
)

black_magic

New member
נחשוב עליך בחתונה ../images/Emo8.gif

העונשון היה כולה להשאר בריתוק שעה אחרי שכולם הלכו הביתה, אולי זה פשוט אבל זה היה מאד מעצבן..

Tomak19

New member
בלאק מאגיק

איך את בשייטת אם את מתנדבת??? זה קצת לא הגיוני, lol. בכל מקרה, אני שמח שנהנת מהטירונות, מקווה שגם אנחנו נהנה...

סיונתו

New member
שרטטת גרפיקאית../images/Emo35.gif

הסבירי...נמקי...פרטי והביאי דוגמאות...

black_magic

New member
זה ברור מאליו..

אני מעצבת דברים במחשב, תעודות, מצגות, הזמנות, ודברים יותר סודיים.. לפי הזמנת המפקדים היהיהי

למעלה