אחיה של ציפי ליבני חזר לליכוד

אחיה של ציפי ליבני חזר לליכוד

אחיה של שרת החוץ, אלי לבני, עזב את קדימה וחזר לליכוד אלי ליבני, אחיה של שרת החוץ, עזב את קדימה השבוע וחזר לליכוד. ליבני הוא מודד בעל רשיון במקצועו, מ"פ בשריון במלחמת יוה"כ, סא"ל במיל', ועוסק ביזום פרוייקטים בגליל, כך נמסר מתנועת הליכוד ערוץ7

אני מאמין שביבי מסוגל לקחת אחריות

אלי לבני, אחיה של שרת החוץ, עזב את מפלגת קדימה וחזר לליכוד אלי לבני, אחיה של שרת החוץ ציפי לבני, עזב השבוע את מפלגת קדימה וחזר לליכוד. "איבדתי את האמון בהנהגה ובדרך של קדימה", אמר לבני לnrg מעריב. "אני מאמין שביבי מסוגל ומוכן לקחת אחריות ולא רק לדבר בסיסמאות". לדבריו הוא שיתף את שרת החוץ בהחלטתו ואף קרא לה לחזור בעצמה לליכוד "דיברתי איתה על זה יותר מפעם אחת. אם תחליט לחזור לליכוד נקבל אותה בזרועות פתוחות". אמר. לבני הוא סגן אלוף במילואים ומודד במקצועו שעוסק היום בפרויקטים שונים בגליל.

dov12

New member
תרגיל מסריח

נו איזה ח"כ יצביע עבור שקרניהו. ומי זה אח שלה גם פרוספר הגנן שלי חבר בליכוד. אוי גיוועלדדדדדדדדד במתיים שה'קן החולני. ידאג ל-11 המושחתים האחרים שיש לו כי בנתיים זה מה שיש לו

dov12

New member
את הקטע לפני הסוף הקליד הבן שלי.

בן 7 חודשים . אבל מבין כבר ענין בכפר הגלובלי

Fasz

New member
כמה ילדים יש לך?

2 בנות פה, בן אחד שם... בסופו של דבר עוד נגלה שאתה חי במאה שערים, ואז באמת נבין למה אתה לא טורח להצביע.

dov12

New member
קודם כל ילדים זה שמחה

2 ילדים, ילדה בת -3 ובן כמעט 8 חודשים. איפה ראית שונה ?

s k y b l u e

New member
כל הכבוד לבן שלך: רק בן 8 חודשים...

וכבר עולה על אביו.

יוטו2

New member
ביבי החצוף הזה נותן לכול פורשי

קדימה מקלט חזרה בליכוד , חסר לנו אם הוא יחליף את אולמרט - הוא גרוע ממנו ! .

יוטו2

New member
מספיק שהצלתי אדם אחד

בזה שמנעתי ממנו לתמוך בביבי - עשיתי את שלי .

byzon

New member
להפך את מחזק רבים שבאמצע

ולקרוא את מה שאתה כותב זה רק מחזק שנתניהו אכן מנהיג גדול כי כל טיעונך רקובים וחסרי תוכן ממשי

יוטו2

New member
עצם זה שאני מזכיר לציוניים האמיתיים

שחשבו שביבי הוא ציוני וימניי- שהוא ממש לא תמך , וימשיך לתמוך בפינויים - זה מספיק כדי לגרום להם לא לתמוך בו ..

למעלה