אחיותי ואחי לדתות הפאגניות.

RainBird

New member
אחיותי ואחי לדתות הפאגניות. ברכות. אלו מכם שמכירים אותי, יודעים שאני ארדן וותיק בקהילה פה. אלו מכם שלא, שלום. אני מברך אתכם. נתקלתי זה מכבר בשרשור בפורום "ייעוץ פסיכולוגי" שהטריד אותי. ההודעה עצמה מזכירה לי את הזמנים הבוערים, ולמרות שהנער החכלילי של הפורום ענה, אני מרגיש צורך לחלוק את הקיום של הדעה הזו לציבור הרחב שלכם. כואב לי, ואני חושב שגם אתם תכאבו לאחר שתקראו זאת. בצער רב, ארדן.

TheBlueOne

New member
אכן מצער

מסיבות שהן שלי, אני לא מעוניין להרחיב, אבל קיימת בי התחושה שהסיפור מאחורי הוא טיפה יותר... Trickie.

וואוו. ממש מעניין. מסכים איתך לגבי הנער. בכל אופן צריך ללמד אותו גם, לא להפחיד את משפחתו. אולי בגלל השירשור הזה, כדאי לפורום לשקול כיצד להרגיע את הורי הנערים הנסחפים ומתנסים בדברים כאלה. ילדי התנסו בחוויות רוחניות ובסיאנסים כבר בגיל 14-15 מעולם לא הפרעתי להם. מכיוון שאני בנושא. אך צריך להבין הורים בורים בנושאים כאלה וחושים לילדיהם. דבר ראשון לא צריך להסתיר את המעשים. כי זה מעורר חשד ופחד. כמו כן צריך לשוחח בבית על הנושאים האלה, ללא מורא כלל גם אם יש התנגדות. אני שמח שהעלית זאת כאן כי זה חשוב.

גרא.

New member
RainBird,האמת על ההודעה המפוברקת בפורום "ייעוץ פסיכולוגי".חבל שזו הדרך לנסות להפיץ את האמונה הדתית הזו בדרך של התחזות, במקום לנסות לבקש במה,ולו חד פעמית בכדי לאפשר לגולשים לפורום להכיר מעט את הפאגניזם.

נדב פ1

New member
גרא ... הדתות הפגאניות אינן מיסיונריות , נקודה . עדיף שתלמד לגבי הנושא המדובר לפני שאתה חווה דעה בצורה נחרצת כל כך . שנית - מדוע אתה בא לפורום להתלונן ? מחזיר במהלומה מילולית משלך על עלבון בכבודך ?

TheBlueOne

New member
../images/Emo18.gif הדיון נגמר פה. אני מבקש להפסיק את הדיון הנ"ל. הודעות בנושא יימחקו.

כרמית.

New member
טל אני כבר המון זמן לא מסתובבת פה, ומן הסתם אין לי שום מעמד של "קבועה" בפורום שצריך להתחשב בדעותיה, אבל שלחו בדואל לינק קישור לשרשור הזה. יש לי כמה דברים שאולי חשוב לומר, ואני מבקשת את רשותך לומר אותם, למרות שהחלטת שהדיון נפסק. הדברים הם כלליים לגבי בטיחותה של הקהילה בישראל, ולא קשורים ספציפית לשרשור בפורום ייעוץ פסיכולוגי. Let me know אם זה בסדר מבחינתך (ואם לא אז לא...)

Nizzan Cohen

New member
דאגה כנה והגיונית. אחות, אוהבת, מנסה להיות בעד. היא ציינה שההיתנהגות משונה לדעתה - ואם נסתכל על זה מהצד שלה - זה באמת טיפה משונה. אבל היא לא שאלה "להכות אותו כדי שיפסיק או שזה יעבור לו לבד ?" היא שאלה איך להגיב, מתוך דאגה ואהבה לדעתי. זה משהו שייפתר אם הוא ידבר איתה, יסביר לה, יחלוק איתה, ויקרב אותה. יראה לה שאין שם שום דבר מסוכן. יכיר לה חברי קהילה. ההיתנהגות שלה טיבעית. אם הוא לא יירתע ממנה, וינסה להבין גם את הצד שלה הוא יכול ליצור אווירה נכונה.

למעלה