אחיות או לא להיות בשבילי זה..

אחיות או לא להיות בשבילי זה..../images/Emo14.gif

אתם צריכים לכתוב בנושא ההודעה אחיות או לא להיות בשבילי זה... ואייקון כלשהו (תשתדלו לא לחזור על אותו אייקון פעמיים
) ובתוכן אתם צריכים לכתוב מה זה בשבילכם אחיות או לא להיות, אבל אל תרשמו סדרה וזהו אלא תרשמו באמת מה זה בשבילכם חוץ מסדרה...
(אל תתיחסו, זה סתם אייקון שהיה באלי לשים והוא לא קשור
) אם תהיה הענות גדולה ויגיבו הרבה ילדים (שזה לפחות 5, לא כולל אותי) השרשור ייכנס לטאגליינס... אז יאללה, אתם עוד פה?

אחיות או לא להיות בשבילי זה...../images/Emo79.gif+

אחיות או לא להיות בשבילי זה הכל... זו הסדרה שאני הכי הכי נקשרתי אלייה וזו הסדרה שהכי מצחיקה ומרגשת אותי כל יום מחדש... בכל ערב ב-19:50 אני יושבת מול ה
ומחכה לראות את אמנדה, ג'ני, ניק וכל השאר על המסך, משחקים הכי טוב שיכול להיות
זו הסדרה שגם אם אני אהיה באנטרקטיקה אני אחשוב עלייה ויהיה לי קשה בלי לראות אותה כל יום ויום... ובקיצור בלי אחיות או לא להיות אני לא יודעת אם הייתי יכולה לחיות... (ואני לא יודעת מה אני אעשה כשהסדרה תגמר...
)

ועוד משהו ששכחתי לכתוב../images/Emo14.gif

שגם אם אני אראה את אותו הפרק 5 פעמים אני לא אפסיק להתרגש, לאהוב
, לצחוק
, לבכות
ולשמוח
איתם בכל פעם מחדש, כי זו הסדרה (למרות שזו קומדיה
) הכי טובה שיכלו לעשות

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifבשבילי הסדרה היא ...

זאת סידרה מצחיקה שאני מתה עליה !!! , אין פרק אחד שהוא משעמם !! . אני לא חולה על הסדרה הזאת אבל היא ממש מצחיקה ! אסור לפספס ! ;]

למה את לא קוראת הוראות../images/Emo35.gif../images/Emo14.gif

בנושא ההודעה את צריכה לרשום "אחיות או לא להיות בשבילי זה... ולשים אייקון... פעם הבאה לקרוא

לאאאאאאא../images/Emo14.gif

בנושא ההודעה כתבת "הסדרה בשבילי זה..." והיית צריכה לרשות "אחיות או לא להיות בשבילי זה..." הבנת?

ט i ל י

New member
אחיות או לא להיות בשבילי זה...../images/Emo42.gif

תוכנית מעולה שניהניתי וצחקתי ממנה המון:] והייתי שמחה אם היו פרקים חדשים^^

למעלה