אחיו הבריאים של הילד השונה-סמינריון

שימשים23

New member
אחיו הבריאים של הילד השונה-סמינריון

פורום שלום אני סטודנטית שנה ד' לחינוך מיוחד. במסגרת לימודי אני שוקדת על עבודה סמינריות העוסקת בשינוי יחסי ההורים כלפי האחים הבריאים לאחר לידת ילד שונה.(ילד עם לקויות התפתחותיות, מחלות קשות וכו'..) אני מחפשת חומרים בבליוגרפיים עדכניים בנושא ואשמח לקבל הפניות אליהם (החל משנת 1995). אני מחפשת חומרים בצורה ממוקדת יותר בנושא -של תשומת לב של ההורים לילדים הבריאים, רגשות אשם של ההורים כלפי היחסים בינם לבין הילדים הבריאים, התמודדות עם הילדים הבריאים, תחושת הילדים הבריאים במערכת היחסים עם הוריהם לאחר לידת הילד החולה וכו'.. כמו כן עליי להעביר שאלונים אנונימיים לאחים בריאים בני 10-12 שנולד להם אח שונה בטווח 5 -6 השנים האחרונות. אם ישנה הסכמה לשאלונים אשמח לקבל תגובה במסרים ולהעביר את השאלונים במייל. אשמח על שיתוף הפעולה תודה מראש שמרית

לא הגזמת ?

חפשי בעצמך בכל מקורות הביבליוגרפיים הדרושים. אם תצטרכי עוד מאמרים, זה יהיה הזמן לפנות לכאן.

שימשים23

New member
אני לא תולה על חברי הפורום את החיפוש!!!

למה את/ה יוצא/ת מנקודת הנחה שלא חיפשתי ועודני מחפשת חומרים בעצמי? במקביל לעבודת חיפוש אינטנסיבית ביותר שאני עושה פניתי גם לפורום על מנת לקבל עזרה נוספת מתוך הנחה כי החברים בפורום מעורים בתחום ויוכלו לכוון אותי גם לחומרים שאליהם לא הגעתי עד כה בחיפוש.

עצה קטנה

תוכלי לחפש בגוגל, שני טיפים : 1. לכתוב ביטוי שאת מעוניינת לחפש אותו בתוך מרכאות. 2. לכתוב בסוף החיפוש ac, זה יכול לעזור לחפש מאמרים אקדמיים.

למעלה