אחיי (ואחיותי ) הגיבורים...=)

אחיי (ואחיותי ) הגיבורים...=)

היי לכם... אהמממ פט פט פט התגעגעתי וכדומה.. איזה כיף לשוב הביתה..(אליכם כלומר..)!! אז שמעתי על המפגש.. לצערי (ולשמחתכם???) אינני יכולה לבוא.. טוב ועכשיו למשו אחר לגמרי- הופעה של השוטים בב"ש- באיזה יום? שלישי או רביעי?? יש מצב שאני אהיה שם..ואם לא שם אני אהיה במסיבה מטורפת בקיבוץ שילר... מישהו מעוניין להצטרף איתי למסיבה של קיבוצניקים?? =) יאלה...היו שלום ומתגעגעת...בעיקר לכמה ביצ'יות..

fleaboy

New member
שילר? מה שילר?

קיבוץ שילר זה ליד הבצפר שלי... מה יש שם??

הדרייייי

מה קורה חומד? שמח שבאת :) ההופעה ביום רביעי (אתמול הבנתי שהוסיפו עוד הופעה ולא חזרנו בזמן או משהו) וכנראה שאני אלך, אז אם כן זה יהיה כיף חיים לראות אותך!!!!!!! הנני מעוניין למסיבת של קובציניקים!! טבע רייט? אני חושק מאוד.

אז רנוש סתכל-

אני כנראה לא אבוא להופעה ואלך למסיבה בשילר...בקיבוץ שזה בערך לידי.. אבל בכל מקרה כנראה אני מבקרת את אחותי בחופש אבל אני לא יודעת מתי כי פאקינג אין לי זמן!!! =/ אז אם אני אהיה בב"ש אני ישר מצלצלת אלייך!!! קבענו! =)

fleaboy

New member
עע דברי איתי באיסיקיו

אולי אני אבוא ונראה אותך :]

היי חמודה../images/Emo9.gif

מה שלומך? אשמח לבוא למסיבה הזאת:):):) וגם עוד אמרו... אז קיצר תפרסמי פרטים פה או משו:))))) מתגעגעת ופט פט פט

ניצ כפרעות שלי

אז ככה.. זה לא מסיבת שאנטי באנטי...רק שתדעו! סתם מסיבה בקיבוץ שילר...שזה אחד ה-קיבוצים!!! =) סתם זו מוזיקת פקצות...ואיך אני יכולה שלא לבוא למסיבה הזאת אה?? =) קיצר אני הולכת להיות שם...ואם מישהו במקרה בצהריי יום רביעי בת"א....הרימו אליי טלפון אני אהיה שם! אוהתב את כולכם יא זונות!!! קצת יחס...=)

fleaboy

New member
אני לא אוהב כאלה

סתם טראנסים ואלכוהול ורעש ולא כיף

למעלה