אחיי לרוחניות המאטריקס

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אחיי לרוחניות המאטריקס

מה לעשות , זה סרט מדריך
. אולי לא הדרכה גלויה יותר מדי לעין , אבל כמו כל יצירת אומנות היא מראה לנו דברים חבויים בנו שאנחנו מוצאים בה. כמו למשל החופש להיות מה שבא לך ולחיות בעולם שאתה יוצר לעצמך (תנסו לראות רק את המציאות/ ומה המציאות? THERE IS NO FUCKEN SPOON...תכפפו את העולם לאיזו צורה שאתם מדמינים אותו) ועד כאן לערבוב של הרבה מחשבות שהיו לי אתמול. אני מציע לשנות את שם הפורום שלנו פעם נוספת חשבתי על : "המפלט האחרון" כי זה פשוט מתאים... אומנם מצער אותי לוותר על מילה קסומה כמו "מאטריקס" אבל אני חושב שהתקדמנו מאז תחילת הפורום והשם הזה כבר מיותר מאד למצב הנוכחי (אם אנחנו מסתכלים על זה במטרה של למשוך עוד אנשים...הממם מישו אמר התמסחרות
) בכל מקרה, הכוונה לשם החדש לדעתי לא צריכה יותר מדי הסברים.. זה בערך המקום האחרון שבו אנשים עוד יכולים להגיד כל מיני דברים שרוב האנשים לא יהיו מוכנים לשמוע, המקום האחרון שבו השפיות חיה - וכמובן אני מעיר את זה בתור חצי אירוניה כי כמובן אנחנו ה"דפוקים" שבעולם מבחינת ההמון הזועם.

srullli

New member
אז ככה

אני לא אומרת שההצעה לא מוצלחת או משהו (לגבי השם), העניין הוא שאת השם הזה כל קורא חיצוני שמגיע פעם ראשונה לפורום יכול לפרש בצורה שונה.... דבר ראשון , הפורום נמצא ב"על סדר היום" , ולכן יש לי הרגשה שאנשים ינצלו את המקום הזה למחאות שחלקם רציניים בערך וחלקם סתם .... , ובכלל בטח תהייה גלישה מרובה לכל מיני נושאים פוליטיים...... (אלא אם כן מישהו מכאן רוצה שגם נושאים כאלו יכללו.....). צד שני - "המפלט האחרון"..... לא יודעת למה .... זה קצת מזכיר לי ייאוש, או נושא של התאבדות..... זה יכול להיהפך בקלות לאיזו פורום שבו אנשים יזרקו את כל הצרות שלהם - כמו איזה פורום תמיכה שכזה ...... ובאופן כללי- זה שם מאוד כוללני , ולא שזה רע, זה דוקא נחמד לא להתמקד ולהגביל נושאים או כיוונים, פשוט כמו שכבר אמרתי, זה בעייה, כי זה יכול להתפרש בהרבה דרכים..... אז אני לא רוצה להרוס או משהו...... (סליחה על הביקורת
) אני רק חושבת שאם בכל זאת רוצים כזה שם , אז כדאי לרשום למעלה מעל הפס האפור (כמו ב"דרך הלוחמים"
) איזה משהו..... (וכמובן ש"דבר המנהל" גם יידרוש שינוי.....) ו/או להעביר את הפורום לקטגוריה אחרת......

חובשת

New member
srulli קבל ח"ח...

תומכת בכל מילה שכתבת! ואני חושבת שכל אחד צריך לחיות את המאטריקס שלו! אכן סרט מדהים, שלמעשה, מדריך אותנו שכל אחד צריך את החוקים שלו כדי לחיות כאן... והאמת- ככה זה! רק שהסרט אומר לנו פחות או יותר על הסדר עדיפויות שלנו... הראה לנו את האמת בפרצוף! THINK

חובשת

New member
מכיון שעליתי על כך שאת בת ולא בן:

אז כל הנאמר בהודעה הקודמת- שני ללשון נקבה (סליחה על הטעות הצורמת)
BE HAPPY

דנה^^

New member
בסופו של דבר

גם ככה תעשה מה שתרצה אבל לדעתי לא כדאי לשנות את השם

IC4

New member
לא לא לא לא לא לא

אני לא אעשה שום דבר שלא מקבל את ההסכמה של הפורום... אני שמח במקרה זה לקבל ביקורת כי לא רציתי ממש לעשות את זה רק רציתי לדעת מה דעתכם.. ודעתכם מיישבת את הענין.

למעלה