אחים, אהבה והפרשי גילאים

אחים, אהבה והפרשי גילאים ../images/Emo23.gif

בעקבות שיחה עם חבריי אתמול במהלך בילוי אצל חברה, שוחחנו על הפרשי גילאים גדולים בקשר רומנטי, וחברה אמרה שהיא לא מסוגלת לצאת עם מישהו שהוא בסביבות הגיל של אחותה, ואמור אולי בכלל לצאת איתה. ומה איתכם- האם אתם מגבילים את עצמכם שלא לצאת עם בני הגיל של אחיכם/אחותכם
הסבירו ופרטו.

noooga

New member
חחח כן, ברור..

לא נראה לי שבשלב זה בחיי אני אצא עם מישהו בן 20+..

דווקא אני תמיד אהבתי גדולים

ורוב הבחורים שיצאתי איתם בהיות נערה היו בגיל של אח שלי או צעירים ממנו בשנה, ובכמה מקרים גם מבוגרים ממנו (ההפרש ביננו הוא 3 שנים). אף פעם לא החשבתי את אח שלי כמדד לגיל של בחורים. גם עכשיו אני לא חושבת שתהיה בעיה אם אני אצא עם מישהו בגילו או מבוגר ממנו, כמו שהוא יכול לצאת עם מישהי בגילי או צעירה יותר. זה ממש לא משנה.

E y e s

New member
? גנבת שאלה מגרב מצחינה?

טוב, את כבר יודעת מה אני חושבת, אבל אני אגיד עוד פעם- מה זה קשור?? אז מה עם מישהו בגיל של אחי/אחותי, אז אני לא אצא איתו? ואם הייתה לי אחות תאומה? באמת לא מבינה את ההגיון..

בתור זאת שהעלתה לך את העניין הזה.

אז כן אני לא חושבת שזה אפשרי א. לצאת עם מישהו שכל כך גדול ממך מבחינת תחומי עניין ושלב שונה בחיים. מישהו בן 25 שיוצא עם מישהי בת 18.. לא נראה לי הגיוני!) ואחותי גדולה ממני ב 6 שנים כך שאני רואה את ההבדל בתחומי עניין ושלבים בחיים ב. אם אני אצא עם מישהו בגיל של אחותי אז יהייה לי מאוד קשה אם זה. הוא יכול לצאת איתה!! זה ירגיש כאילו אני לוקחת אותה ממנו. אחותי בשלב שהיא רוצה למישהו מישהו לעזוב את הבית ולהתחתן ו.. אני לא!. ג. אני לא אצא עם מישהו שמעל שנתיים בגיל שלי אלא אם כן מקרה מיוחד. אבל מנסיון שהכרתי מישהו 4 שנים גדול ממני, פסלתי נפשית מראש, וגם ראיתי את ההבדלים בחיים של שנינו..

שאלה מעולה!!!

שאלה ממש ממש מעולה! אני שמח ששאלת אותה. אז ככה אני חושב שזה לגמרי לא לעניין לצאת עם דייט שהטווח גילאים שלו נושק לגיל האחים גם אם זה אידיאלי מבחינת נורמה חברתית הפרש הגילאים בן שני בני הזוג. הסיבה לכך לדעתי היא שזה יצור מצב בו נגרמת הזדהות של הדייט מול האח/ות וזה עלול להפריע ולבלבל. אבל אני לא רואה בזה פסול לגמרי זו דעה אישית שלי. שיהיה לכם צם קל פראיירים ואחלה חתימה! ותזכרו מי שאוכל לבד! אוכל יותר!!!

Dorin555

New member
חחחחחח

האמת שאחותי בגילי, אז אני כן אצא עם ילדים בגיל הזה. ואח שלי בן 9 אז אני לא חושבת שאני אצא עם ילד בן 9

mישמישית

New member
123

אחותי בת 15 ואני בת 12 כך שלא ניראה לי כל כך ואח שלי בן 8 אז זה גם לא ממש ניראה לי כך שאני לא צריכה להגביל את אצמי ביייכללללל

למעלה