אחים, אחיות ונטיות מיניות

אחים, אחיות ונטיות מיניות ../images/Emo110.gif

אתמול עשיתי יום כיף בת"א עם חברה, ופגשנו במקרה בחור שהיה איתי מהיסודי ומשפחתו גירשה אותו מהבית בגלל שהם שמרנים מאוד וגילו שהוא הומוסקסואל. לו הייתם מגלים על אחיכם/ותכם שהם הומואים/לסביות- איך הייתם מגיבים לדעתכם
האם היחס אליהם היה משתנה בגלל הגילוי הזה

CrazyYoYo

New member
בכלל לא

כל עוד הוא מאושר וזה מתאים לו.. מי אני שאתערב? יכול להיות שהיו צוחקים עלי שיש לי אח הומו או משהו כזה וזה קצת היה מציק, אבל תמיד יהיו אנשים מפגרים אז הייתי שורד

iirriiss

New member
אמא'לההההההההה../images/Emo2.gif

חס וחלילה.... הייתי מכחישה כל קשר אליו...
רעה אני

jKiTTiE

New member
וואי ממש לא!

להפך הייתי עוזרת להם כמה שיותר... כל אחד והנטיות שלו וזה דבר טבעי לגמרי!

אני חושבת...

שפשוט,אם זה באמת היה קורה-הייתי מרגישה שעובדים עלי וצוחקת בלי סוף..
,אבל אם זה היה רציני-הייתי מקבלת את זה,בסופו של דבר,כולנו בני אדם..

The Cat Woman

New member
ממש לא

(אני כותבת בלשון זכר מטעמי נוחות) הוא עדיין אחי, אני עדיין אוהבת אותו, הוא עדיין החבר הכי טוב שלי, הוא עדיין אותו בנאדם! מה שהוא עושה במיטה ועם מי הוא עושה את זה- זה עניין שלו.

הייתי אומרת לו ש:

שזה בסדר. שיהיו לה חיים קשים יותר ממה שקיוויתי ושתדע שאני שם בשבילה אם היא צריכה אותי... וגם הייתי מוסיפה שתמיד תשאיר אופציה פתוחה לעצמה שהיא אולי דו-מינית או משהו (מעט מאד אנשים נמצאים בקיצוניות של סטרייט-הומו. הרוב באמצע, לפחות לפי חוקרי מיניות אדם)

mey1235

New member
חחח הרגת אותי מצחוק

"וגם הייתי מוסיפה שתמיד תשאיר אופצייה פתוחה לעצמה שהיא אולי דו-מינית..." אויי הרגת אותי מצחוק, כתבת את זה בצורה כל כך תמימה... אני אישית הייתי מקבלת אותה/אותו ומנסה להבין מה הביא אותה/אותו למסקנה הזו שהיא/הוא הומו/לסבית.

דווקא ממש לא תמימה

כבן אדם שעדיין די נמצא בבלבלות המיניות שלו אני כותבת את זה אחרי קצת חשיבה וקריאה בעניין... יש אנשים שברגע שהם מוצאים את עצמם נמשכים לבני מינם אז הם ישר מפרשים את זה כ"אני הומו" ואז מתקבעים בעניין... ז"א מכיניסים את עצמם לדפוס חשיבה מסויים... שתאכלס אם הן יפתחו ראש ויאפשרו לעצמם הם כן יכולים להדלק על המין השני (פחות סביר אבל ריאלי). תאכלס אני אתמוך בכל בחירה שלה... זה החיים שלה, אין לי מה לעשות עוד כאחותה חוץ מלתמוך ולכוון

RagingTempest

New member
המ, בתור הומו ואח ל3 (בקרוב 4 ../images/Emo3.gif )

יש לי קצת חשש לא מוסבר מזה. כלומר, זה לא שאנדה אותן או משהו, אבל זה עושה לי תחושה מוזרה כזאת, שאחת מהן עשויה להיות לסבית בסופו של דבר, וגם אני הומו. אבל זה בהחלט לא סוף העולם. מילא, מקסימום אני אצעד איתה באבן גבירול עוד כמה שנים.

SillyBilly

New member
ובכן, אני בתור בחורה שלא מגדירה

עצמה לסבית אבל לא סטרייטית, בעלת משיכה לנשים ויש לי אח הומו מקבלת אותו בכל מצב ומקבלת את עצמי ואת המצב, אהבה של משפחה לא אמורה להיות מותנית, אמנם זה קצת מופרך לומר זאת אבל על דבר כמו נטייה, זה לא ישנה את הרגשתי ומי שינדה את אחיו או אחותו בשל כך, זו טעות חמורה.

Narciss

New member
אח שלי הומו

באמת...והוא גם אוהב להשוויץ בזנ מול ההורים למרות שהם מבקשים שיפסיק ולא אוהבים את זה הוא האח הגדול..הוא בן 20..והוא הומו גאה בזה וגם לא ממש מסתיר חושב שזה בסדר אני אישית לא מדבר איתו כל כך מעבר ל "תביא לי את המחשב" אבל זה היה גם לפני שהוא היה ככה.. אין לו שום קשר איתו הוא סתם..הבן אדם שגר בבית אדם דפוק ואני מקווה שמאומץ

ethan19

New member
היחס מן הסתם ישתנה

אבל לא כל שינוי חייב להיות רע או טוב. יכול להיות באמצע. אני הומו, לצערי או לא לצערי, ואני מאוד פוחד מהרגע שאספר לאחים שלי. הם הדבר הכי יציב בשבילי, ובניגוד לחברים, שלעיתים רבים, לעיתים נפרדים, אחים תמיד יש שם. אני אוהב אותם יותר מכל, והכי חשוב לי בעולם שהם יאהבו אותי. אני מקווה שככה זה ישאר גם אחרי הגילוי.

yonitbrk

New member
ethan הי.

כאחות לאח הומו אשר מגדיר את עצמו ככזה מגיל מאוד צעיר, ורק עכשיו לפני מס' חודשים גילה לי, הייתי רוצה לאמר לך, שאם האהבה שלהם אליך אמיתית אז היא לא תשתנה. להיפך. אני נפגעתי שרק עכשיו הוא סיפר לי, ולמה לא קודם, כי הייתי רוצה להיות יותר מעורבת בחיים שלו ולחלוק איתו גם את הדברים הכייפים, כמו זה שמסתבר שהוא חי עם בחור מקסים,שמאוד אוהב אותו ומסתבר שהם נשואים כבר 9 שנים. אז מזה נפגעתי, כי בכל זאת, אנחנו אחים והייתי רוצה לשמוח יחד איתו . ההגדרה המינית שלו כל כך לא משנה לי ותמיד אמשיך לאהוב אותו . איך אמר לי מישהו, אני בעצם גם לא יכולה לעשות כלום בקשר לזה כך שמה שנשאר לי, אם אני רוצה קשר בריא איתו זה רק לקבל אותו, ואני מאמינה שגם האחים שלך יחשבו כך.

ethan19

New member
תודה :)

אבל אני לא בטוח שהאחים שלי כל כך פתוחים לרעיון עדיין, אני מלמד אותם לאט לאט על העניין, הם בסוף יבינו. אני כל כך שמח שאת מקבלת את אחיך, והלוואי והיו עוד כמוך. הרבה אהבה מחיפה. נ.ב. אני לא נשי כמו שזה נשמע, אני סתם בפרץ רגשות קליל.

yonitbrk

New member
אתה יכול להיות כמה נשי שתרצה

זה באמת לא משנה. וגם אחי חשב כל השנים האלו כמוך ורק רצה להגן על כולנו ולכן לא שיתף אותנו. גם היום שיתף רק אותי מכל המשפחה

למעלה