אחים אחיות ושאר חיות

אחים אחיות ושאר חיות

טוב, אז שמחה אני להציג בפניכם את פינתנו החדשה :"אחים אחיות ושאר חיות" שבה אני אציג סיפורי אחים אחיות מכל העולם, סיפורים מוזרים, הזויים, מצחיקים, משונים וכו' וכו' כמובן שאתם מוזמנים לשרשר עוד סיפורים שמצאתם, להגיב להודעה וכל מה שתרצו. והפעם: סיפור קצת מוזר על זוג אחים שגדלו בנפרד ובחייהם הבוגרים נפגשו והתאהבו, ילדו ילדים ועכשיו נלחמים בבתי המשפט בגרמניה לבטל את חוק גילוי עריות כדי שיוכלו לחיות בשקט. לכתבה המלאה מה אתם חושבים עליהם?

אימא'לה-מפחיד ../images/Emo5.gif

אני לא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו מבחינה אינטימית ולדעת שהוא אח שלי, למעשה...

ועוד סיפור- הפעם: עצוב וכואב ../images/Emo7.gif

אתמול שודרה בתוכנית "עובדה" כתבה על משפחה שבה 2 אחים תרמו אונות ריאה לאחיהם, שהיה חולה. לאחר 10 ימים, האח החולה נפטר כתוצאה מסיבוכים
. הנה צילומים מתוך התוכנית על המשפחה הזאת: http://www.keshet-tv.com/UvdaVideoPage.aspx?MediaID=15151 מה דעתכם על הסיפור
הייתם תורמים איבר לאח/ות שלכם, גם אם זה עלול לפגוע בכם מבחינה בריאותית

eris1515

New member
כןן ראיתי../images/Emo10.gif

וואו האמת שזאת שאלה קשה...ומשקר מי שאומר שלא... אבל בכל זאת אני חושבת הייתי עושה את זה!

זה דוחה..

איך אפשר לחיות עם מישהו לעשות איתו ילדים והכל ולדעת שהוא אח שלה? ג'יזס....אני בעד לבטל את החוק לא בגלל שזה נורמלי,כי כל אחד זכותו לעשות כרצונו,אבל איך לא התיחסו לזה שהוא עשה את זה עם קטינה? אני חושבת שהם לא נורמלים,חוץ מזה נראה לי שהם כן ידעו שהם אחים כשהם התאהבו,כי כתוב שהם נפגשו בבית אימם,אז ברור שהם ידעו שהם אחים,מה היא תגיד להם, שהם בני דודים? (וגם להתאהב בבן דוד זה לא כזה נורמלי...) פשוט טלנובלה....חחחח פלא שהיחדים יצאו עם מגבלות...?!

די סתרת את עצמך

אם כל אחד זכותו לעשות כרצונו ואת בעד לבטל את החוק אז מה לדעתך דוחה ביחסים בינהם? הם עושים כרצונם והם בעד לבטל את החוק. ביטול החוק רק יגרום לכך שיהיו עוד זוגות כאלה או שלפחות יתירו לזוגות הקיימים לחיות כרצונם ולא ישפטו אותם.

בואי נאמר

שאני לא הייתי עושה את זה,מצד אחד זה דוחה יחסי זוגיות בין אח לאחות,מצד שני זו זכותם, ומכיוון שיש כאלה שחושבים כמוני ויש כאלה שלא,צריך לתת גם לאלה שבעד גילויי העריות(לא משנה שבתוך תוכי הייתי מעדיפה לזרוק אותם על איזה אי נידח)את האפשרות לחיות כרצונם,כיוון שזה לא פוגע באף אחד,אבל ילדים - שיוכלו לעשות רק בהפריה,כדי שלא יצאו עם בעיות ואחר כך הם ישלמו על הסטייה המגעילה של ההורים שלהם. מה שדוחה זה שאלה יחסים חולניים,מילא אם לא היו יודעים שהם אחים והיו מתאהבים,אי אפשר לשפוט,אבל הם הכירו אצל אמא שלהם ז"א הם ידעו שהם אחים,אז WTF? איך אפשר לתת לעצמך להתאהב בבן משפחה? אפילו אם זה בן דוד מדרגה שניה...זה טירוף!

חחח בעולם אידיאלי אולי

תוכלי לפקח על מי יילד מה אחרת גם מכורים לסמים, הורים מכים, הורים מזניחים ועוד ועוד לא היו יולדים. את לא יכולה להגיד לאח ואחות בסדר תתחתנו תתאהבו אבל לא תלדו ילדים. זה לא הולך ככה. אולי זה טירוף להתאהב באח או באחות שלך אבל כשלא גדלים ביחד אולי לא רואים את עניין האחים. אני לא מצדיקה אותם חס וחלילה מבחינתי עדיין צריך לאסור את זה אבל אי אפשר לבקש להסיר את החוק עם אותיות קטנות בסוף של "אל תעשו ילדים" ועוד דבר הפריית מבחנה היא לא שונה מהפריה בדרך הרגילה כלומר משתמשים בהורים רק שההפריה עצמה נעשית בחוץ (במבחנה) ואז מכניסים את הביצית המופרית לרחם האם.

בגדול את צודקת

אבל אם ככה צריך לאסור על נרקומנים ואנשים עם עבר פלילי להביא ילדים,ככה בכלל לא יהיו בעיות,אבל אם להם מותר אז לאחים אסור? וד"א,בהפרית מבחנה בודקים את הזרעים והביציות לראות אם יש פגמים ורק אז עושים את ההפריה עצמה. אפשר לקבוע ככה אפילו איזה צבע עיניים יהיה לילד, אז פשוט לקחת את הזרעים עם הגנים הבריאים שלא יהיו דפקטים תורשתיים. ונכון,כשלא גדלים ביחד ואין את עניין האחים אז זה בעייתי, לדעתי במקרים האלה לא כדאי להרוס אהבה של זוג שלא ידע על הקשר דם.

the last anigma

New member
אני חושבת שהם אגואיסטים לחלוטין

אם הם רוצים להיות ולחיות יחד - עניין שלהם, אבל להתעקש ללדת ילדים בידיעה מראש שהסיכוי למוגבלויות ומומים הוא כל כך גבוה, זה פשוט התעללות בילד שעוד לא נולד, עובדה, כבר מתוך 4 ילדים ידוע כי 2 בעלי מומים... בקיצור, אני בעד שיחיו יחד, במקומם אבל בחיים לא הייתי עושה ילדים.. (לא שהייתי מגיעה לסיטואציה, אבל שיהיה).

למעלה