אחים באותו ביצפר-טוב או רע

אחים באותו ביצפר-טוב או רע../images/Emo35.gif

בתחילת השנה אחותי ואני נהייה באותו ביצפר...
מה אתם חושבים
אתם בעד אחים באותו ביצפר, או שאתם דווקא נגד אחים באותו ביצפר? למה?

אף פעם לא קרה לי...

אבל אני חושבת שיש לכך צדדים חיוביים וצדדים שליליים. אני חושבת אבל שלא הייתי רוצה שהאחים שלי ילמדו איתי באותו ביה"ס, מספיק היה לי תמיד את ההשוואות לעומתם וזה היה מחרפן אותי כי המורים ידעו שאני אחות של...

רק שירי הגיבה להודעה../images/Emo10.gif ../images/Emo35.gif

לפחות תעשו סימן חייים שיש פה מישהו חוץ ממני,משירי,ומעינת

happy00

New member
באותו בית ספר? מצוין, למה לא?

הכי טבעי שאחים ילכו לאותו בית ספר. ביסודי תמיד הייתי עם לפחות אחד מהאחים שלי (אני אמצעית ויש לי אחות גדולה בשנתיים ואח קטן בשנתיים). היינו כמו מעצמה בבית ספר, לא הרגשנו לבד, ושמחנו מאוד לפגוש אחד את השני בהפסקות, וכמובן ללכת ביחד לבית ספר (בחזרה לפעמים נפגשנו בדרך, תלוי אם סיימנו באותה שעה). היתה הרגשת בטחון שיש לך עוד אח בבית הספר. חלק מהמורים היו משותפים, זה בסך הכל היה נחמד. אני לא רואה אף חסרון לזה.

חסרון

אמנם זה לא בהכרח כששני האחים באותו בית ספר בו זמנית לפעמים זה קורה כשאח אחד מסיים והאח השני מגיע אחריו כמו איתי ועם האחים שלי אבל אם אחד האחים מאוד ברדקיסט או להפך מאוד מצטיין המורים בלי כוונה יעשו השוואות או ידביקו סטיגמות מראש.

happy00

New member
זה כל כך נפוץ שאחים לומדים באותו בית ספר

זה לא משהו חריג, ונראה לי שלרוב לא עושים כאלו השוואות.

עושים גם בלי כוונה

אני שהייתי ברדקיסטית לא קטנה שזכרו אותי להרבה זמן בתיכון ובחטיבה כשאחי הקטן הגיע לשם הוא הכחיש שהוא אחי

Jen74

New member
לדעתי זה טוב מאוד

אני ואחי הגדול היינו באותו בית ספר במשך שנתיים. בשנה האחרונה של אחי ביסודי (כיתה ו') אני הייתי בכיתה ד' ואחותי הקטנה נכנסה לכיתה א'. היינו שלושה אחים באותו בית ספר. כיום הילדות שלי לומדות באותו בית ספר, התאומות באותה חטיבה בכיתות נפרדות. שתי הקטנות באותו יסודי ואפילו הקטנה שלי באותה כיתה עם בת אחותי.
בדרך כלל שתי הקטנות חוזרות באותה שעה מבית הספר ומאחר ויש להם יום לימודים ארוך הן לרוב מגיעות אחרי שתי הגדולות שגם כן בדרך כלל מסיימות יחד את הלימודים ומחכות בבית לשתי הקטנות.

למעלה