אחים באותו
כן,או לא?

אחים באותו ../images/Emo82.gif כן,או לא?

האם האחים שלכם גרים בבית שלכם
האם אתם מרוצים מהמצב

lolypop12

New member
לא בדיוק ../images/Emo7.gif

כרגע אני וההורים שלי בחו"ל ושתי האחיות הגדולות שלי בארץ...אני ממש לא אוהבת את זה כי אני נורא מתגעגת
... כשנחזור לארץ אני מקווה שכולנו נגור יחד, למרות שאני חושבת שאחת מהאחיות שלי תעבור והאחות השניה במלא רוב הזמן לא בבית
....

את גרה בח"ול? כבודדדדדדד../images/Emo47.gif

ואת פעילה בתפוז... יוווו,איזה כיף... [איזו קשורה אני??] מתי תחזרי לארץ ואיפה את גרה כעת? והממ..יש לזה המון דברים חיוביים,תסתכלי על זה. כל אלו שבארץ חולמים להיות בחו"ול ואת כבר בח"ול..

lolypop12

New member
../images/Emo6.gif

תודה
...אני מנחשת שאת צודקת ובסך הכל אני פה רק שנה...ועוד מעט אני במלא כבר חוזרת לארץ.....

אחים ובתים ../images/Emo82.gif

אחותי גרה מאוד רחוק מאיתנו- בניו יורק
ואח שלי בבית- לטוב ולרע... כמו בכל דבר

כן ולא ../images/Emo3.gif

אחי הבכור בפלורידה, אחי השני בארץ. מרוצה? הייתי מעדיפה שבמקום פלורידה הוא יגור בטבריה, ככה הייתי נוסעת כל סופ"ש למקום שהוא החלום שלי... אבל נתייחס למציאות. בהקשר אליי-כן,אני מרוצה,אני יודעת שיש לו המון פלוסים והוא *כן* רואה את הפלוסים,למזלי,הוא גם זה שבחר להיות שם,כי היה לו חרא פה... אבל בהקשר לאנשים אחרים-אני לא בטוחה. זה גרם להמון סכסוכים עם דודה שלי..היא לא רצתה שהוא יעבור. ואמא שלי מפוצצת מגעגועים... אבל אחרי הכל,הוא עשה "הגשמה עצמית" שזה תהליך מאוד חשוב לפי הפסיכולוגיה... וזהו.מגיע לו
.

אני נשואה ויש לי ילדים ואחי ואחותי

כבר לא גרים איתי.... אני עזבתי את הבית בגיל 20 כבר ואחי ואחותי גם גרים מחוץ לבית ההורים.

blue skies

New member
כן,

כל הארבעה אחים גרים באותו הבית לפעמים אפילו מצטרפת עוד 'ילדה' חברה של אחי הם חצי שבוע ישנים בבית שלנו וחצי אצלה בבית מודה באמת לפעמים מעצבן אותי שאחי בבית ישן יותר נוח שהוא לא נמצא כי לא תמיד נעים להיות בחברתו יש הרגשה שהוא נותן שכאילו אנחנו צריכים להגיד תודה ולנשק את כפות רגליו על זה שהוא עושה לנו טובה וישן בבית וזאת הרגשה לא נעימה

למעלה