אחים בדם,יש דיעות?

gadgad0

New member
לעניין הזה יכולות להיות כמה סיבות:

אתה מתקרב בצעדי ענק לגיל ארבעים ומתחיל להרגיש את סימני המשבר, או שג'ואנה לאמלי עושה לך את זה. אה, וישנה עוד אפשרות: אתה מטפח לעצמך טעם טוב עם הזמן.

תן קודם להרגיש את סימני ה-30..../images/Emo8.gif

ואכן ג'ואנה עושה לי את זה אך לא במובן של ג'מיעה פרסלי..... שחקנית מצויינת עם נוכחות דומיננטית על המרקע. ממש דוכסית. בנוסף אהבתי את הצילום המהוקצע על רקע עיר אנגלית בורגנית. אגב, איפה הסדרה צולמה/מתרחשת?

gadgad0

New member
אההה, ג'אימה...

אגב, שמועות עקשניות במיוחד טוענות שהיא נמנית על נשות ה-L-WORD, אם אתה מבין את כוונתי. בקשר לג'ואנה, טרחתי ובדקתי, הסדרה צולמה (ומתרחשת) בפרבר לונדוני.

תודה.

לא מאמין שג'יימי לסבית.. אולי בסרט פורנו. היא יפה ונשית מידי. אולי נאדין ולאסקז הפיצה את השמועה...

gilriv

New member
בקשר לג'אימה איפה היא שיחקה

>ג'אימה אתם לא טועים יש החלומות שלי פשוט מתגשמים ?אכן ג'אימה האקזוטית תכבוש את שיין באיזה מועדון ארוטי ובנתיים כרמן תחכה או במקרה זה אני ממליץ לעשות את זה בשלישייה כמו שעשו בQOEER AS FOLK -
עכשיו יש לכם סיבה לצפות לעונה4 בסידרה הכי לסבית שיש
------------------------------------------------------------------- בינואר 2007 -רק בארה"ב ביס עוד אין תעריך

gadgad0

New member
בעניין פרק 1 של "אחים בדם":

את הפרק ביים פיליפ נויס. למי שהשם הזה לא אומר כלום, אזכיר כמה להיטים קולנועיים שהאיש ביים: משחקים פטריוטיים (עם הריסון פורד), סליבר (שרון סטון), סכנה ברורה ומיידית (הריסון פורד), המלאך (ואל קילמר), אספן העצמות (עם דנזל ואנג'לינה), האמריקני השקט (מייקל קיין) ועוד . עניין נוסף: שמות הפרקים בסדרה הם מראי מקום לפסוקים בתנ"ך או בברית החדשה. שם הפרק הראשון היה 8:35 Mark (בברית החדשה: מרכוס פרק 8 פסוק 35). פסוק שאומר כך: "For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul?" ובתרגום חופשי: "ומה ירוויח אדם אם יזכה בעולם כולו ויפסיד את נשמתו שלו?" ועניין אחרון: חוץ מפיליפ נויס, כל יתר חמשת במאי 11 הפרקים בעונה הראשונה של הסדרה ביימו בעבר פרקים של "רצח מאדום לשחור".

זה נושא מעניין לדיון נפרד.

למה בעצם אין בדרך כלל במאי קבוע לאורך סדרה? זה מתכון בטוח לפרקים חלשים מול מוצלחים.

gadgad0

New member
פרקים בסדרה צריכים להיות מצולמים

תחת מגבלות קשוחות של זמן (ותקציב). את עבודת הבימוי מפזרים בין כמה במאים שונים משום שעבודת ההכנה של הבמאי מהרגע שהוא מקבל את תסריט הפרק ליד ועד שמתחילים הצילומים ממש, לוקחת שלושה-ארבעה חודשים (במקרה הטוב) ואין במאי בעולם שיכול לעמוד בנטל עבודה שכזה. השחקנים, אגב, יכולים "לקפוץ" הרבה יותר בקלות מפרק לפרק כי זמן ההכנה שלהם הוא קצר הרבה יותר (מספר ימים ואפילו פחות). לכן מפיקי הסדרה מחלקים בשלב הראשון של ההפקה את הפרקים העתידיים בין כמה במאים. לעיתים גם מצלמים כמה פרקים בסדרה באופן סימולטני. ברוב המקרים החלפת הבמאים אינה מורגשת משום שהתסריט ברוב סדרות הטלוויזיה חשוב יותר מסגנון הבימוי. במאי קולנוע, כשעובדים בטלוויזיה, אינם נוטים להבליט את סגנונם הקולנועי הייחודי (אם יש להם כזה), כדי לא לצאת מגבולות מהאחידות הסדרתית. יוצא מהכלל הזה הוא טרנטינו, למשל, שהביא חלק מסגנונו לשני חלקי הפרקים של CSI וגם לפרק של ER שביים. המפיקים רצו מראש משהו "חריג", גיבו את זה במסע יחצ"נות וקצרו את פירות הרייטינג. אה כן, וגם שילמו לו היטב - שש ספרות. בדולרים.

gadgad0

New member
אני דווקא יודע איפה נקודה הג'י:

שתי אצבעות מתחת ל-GILRIV.

gilriv

New member
אני דווקא נורא מעודכן במשהו אחר

בעניין השמועות של השחקנית "מכולם קוראים לי ארל -אם השמועות הם נכונות וגם היא יש לי שיקוי שהיא תתפשט _עם כרמן בסוף - אני גם אולי זה נכון ואתה גד -תהייה בהפתעה מוחלטת עם זה נכון ואז פתאום אתה תראה את הסידרה הלסבית כי היא שם וכול יום תחכה עד 23.00 בלילה כדי לראות רק אותה עם עוד אישה ואז תדע אפילו שיש לה ענקיים {שדיים לחלב טהור

gilriv

New member
אני גם יראה את BIG LOVE גד

זה כמעת כמו הנשים הלסביות >רק שכול אחד רבה עם הבל שלה אגב יהיה שם אורגיות ?שאלה מסקרנת

יש לך שיקוי../images/Emo115.gif שהיא תתפשט?

עם כרמן? אלקטרה? בוינא גיל אתה מלך!
אחת התגובות הגדולות שלך בפורום.

למעלה