אחים בוחרים שמות

אחים בוחרים שמות ../images/Emo151.gif../images/Emo95.gif

יצא לי לעשות בייביסיטר בעבר לילד שבחר את השם לאחותו התינוקת, ובחר לה שם הזוי מאוד ויוצא דופן, וההורים קיבלו את זה. אני ראיתי בזה דבר די מוזר, זה סבבה לתת אופציה לילד לבחור שם לאחותו גם אם הוא בן 3 וחצי, אבל כן לשים גבולות ולא להיענות לכל הצעה שלו אם היא לא הגיונית ותמרר לאחותו את החיים
. מה דעתכם על זה- אחים שבוחרים שמות לאחיהם הקטנים
האם לדעתכם זה מקרב בין אחים
האם היה לכם קשר בבחירת שמות האחים שלכם

Russet

New member
ולתת לאבא שלי לבחור היה יותר הגיוני?

לגדולה מבין כולן לא יכלתי לבחור כי היא על שם סבתא, האמצעית הייתה נטו של אמא ואנחנו אישרנו לתאומות רצינו לקרוא בשם מסוים וכל חמשת הנפשות למשפחתנו אז היו שותפות, רק שאבא שלי לקח לו את הזכות ובחר שמות מתחרזים. גברים... אם הילד הבכור שלנו יציע שם לאחיו הקטנים נראה לי שנזרום, גם הבחור וגם אני לא נעולים על שמות, יש 2 שמות שאנחנו חייבים לשלב אבל חוץ מזה זורמים

לפי דעתי זה דווקא מקסים..

אלא אם כן הוא החליט לקרוא לה "הכבשה שושנה"
אבל לכי תדעי.. אולי ההורים הסכימו לשם כי הם מתחברים אליו מאוד[
] ויש לי שאלה.. אם לא היית יודעת שהבן הוא זה שבחר לה את השם, גם אז היית מגיבה באותה מידה

כן, בהתחלה התפלאתי מאוד לשמוע את השם

של התינוקת ושאלתי את האמא למקור השם, והיא אמרה /שהאח הוא המקור

לדעתי זה תלוי בשם שהאח בוחר

ההורים צריכים לדעת לשים גבול לשם שהאח הקטן בוחר... אצל חברה שלי היא עשתה בחירה ממש יפה..

maiky17

New member
זה תלוי...../images/Emo3.gif

אם השם שהילד בוחר הוא גם שם שבמקרה מוצא חן בעיני ההורים והם שלמים איתו, אז אין בעיה ואפילו מעולה
ככה יש הסכמה. מצד שני, זה לא מתפקידו של הילד לבחור את השם של אחיו/אחותו. את זה ההורים אמורים לעשות. לכן, אם הילד רוצה שם מסויים וההורים לא ממש מתים על השם הזה, אפשר בקלות לוותר. שיקרא ככה לילד שלו

למעלה