אחים, ביקורתיות ומה שבינהם

אחים, ביקורתיות ומה שבינהם ../images/Emo122.gif

אחותי תמיד נוהגת לבקר אותי, מתוקף היותה אדם מאוד ביקורתי, וכמה פעמים יצא לה לומר לי כשהתעצבנתי על הביקורתיות, שעדיף שהיא כבת משפחה ואחות תעיר ותעביר ביקורת, מאשר שמישהו זר יראה משהו ויעביר על זה ביקורת. מה דעתכם
האם ביקורת שמועברת על ידי אחים/ות מקובלת לדעתכם יותר מביקורת של אחרים- האם עדיף שהם יעירו מאשר שאחרים יעירו
ספרו חוויות ומקרים אישיים ותסבירו למה עדיף או לא עדיף לדעתכם.

jKiTTiE

New member
=]

וואי שאלה קשה...כי מצד אחד ואני והאחים שלי סתם כזה צוחקים ומעבירים ביקורת אחד על השני נגיד שאחותי שמנה ושאח שלי שחור וכל מיני כאלה אני לא ממש יודעת אם לקחת את זה ברצינות מצד שני אני מעדיפה תביקורת של האחים מאשר של כל בנדם אחר... מצד שלישי אני לא מתנהגת אותו דבר בבית ובחוץ בבית אני יותר סגורה ובחוץ אני הכי חופשיה שיש אז אני לא יודעת למי להקשיב יותר..

איימו

New member
מממממממממ

אהם. לפעמים זה קשה לקבל ביקורת מהאחים (במיוחד כשהם קטנים מימך בהרבה) לי גם יותר קל לקבל ביקורת מאחרים מאשר מאחים שלי כי הם יותר אובייטיבים. למרות שזה תלוי באיזה תחום, אם איזה סתם מישהו יבוא ויעיר לי על היחס שלי לאחים שלי אני יהרוג אותו בערך, ואז אני באמת ירצה שאחים שלי יבואו ויגידו לי אם אני מתייחסת אליהם מגעיל.

משועמם00

New member
אני חושב......

לקבל בקורת זה דבר טוב כל עוד שזה נעשה בכבוד בין השתיים ובשפה נעימה ושקטה . ולא בצעקות . אני מסכים איתך איימו על מה שאמרת

תשובה

אני מעדיף את הבקורת מהאחים כי הם בטוח אומרים את זה לטובתי אבל אין לי בעיה לקבל ביקורת מאחרים כל עוד שזה נעשה יפה ולא בצעקות .

למעלה