אחים בעסק

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
אחים בעסק

בואו נשים בצד שניה את משפחת גרייסי הגדולה ונתייחס לאחים אחרים בעולם ה-MMA. הנה כמה מהשמות: קן ופראנק שאמרוק מאוריסיו ומורילו רואה האחים נוגיירה: מינוטארו, רוג'ריו ואלכסנדרה נייט וניק דיאז מאט וניק סרה מאט ומארק יוז (מארק יוז פרש ב-2003 כנראה בגלל פציעה, נלחם גם ב-UFC) אלכסנדר ופידור אמיליאננקו ג'ייסון וקליי גווידה מיכה וקול מילר יש עוד שמות ששכחתי? ומי מהשמות הכי משפיעים ב-MMA כיום?

JayneCobb

New member
לדעתי

נייט וניק דיאז הם דודנים,לא אחים...ייתכן שאני טועה,אבל אני חושב שב TUF שנייט התחרה בו,אמרו על זה משהו

talhorm

New member
שים לב שבסוף כל קרב של נייט דיאז

הוא מזכיר את אחיו...הכי זכור לי במיוחד זה שהוא ניצח את רובינסון וניק דיאז ניצח בELITE XC את הבחור הזה שמתאמן עם בי ג'יי פן, נייט אמר בסוף הקרב שלו מול רובניסון: "and congraz to my brother for the win in hawaii" או משהו בסיגנון

כמו שאמרו לפני, אחים.

אני זוכר שבעונה של נייט ב-TUF הראו קטע בו ניק אומר תודה לאחיו הקטן נייט, אחרי ניצחון באחד הקרבות ב-UFC.

talhorm

New member
וואלה

האחים נוגיירה היו הדומננטים ביותר לדעתי עד ההפסד של נוייגרה הקטן לסוקודג'ו והעובדה שמאז הוא לא נלחם. האחים אמיליאננקו הכי מפחידים
נייט וניק דיאז הכי עבריינים, וקן ואחיו המאומץ פראנק כנראה ששונאים אחד את השני. והאחים רואה? פדיחה למוריליו שהוא האח הבוגר, אבל ההרבה פחות מוכשר ממארסיו "שוגן" רואה
הכי משפיעים היום בעולם זה ללא ספק האחים אמיליאננקו, כי ידוע שלאיפה שפידור הולך, הוא לוקח איתו את האח הקטן והRED DEVIL

favor

New member
דוקא היה לו איזה קרב

אבל לא משהו ששווה איזכור.

למעלה