אחים בתופעת "אורי גלר"

אחים בתופעת "אורי גלר"

לאחרונה יצא לי ולאח שלי הגדול(33) לצחוק על הטלפתיה שלנו ולקרוא אחד לשני "אורי גלר" (למרות שאני בת...לאח שלי קוראים אודי אז אני קוראת לו "אודי גלר"). עלה לי בראש רעיון למשחק,ראיתי שהפורום די התיבש,אז אולי כדאי באמת לפרסם אותו,ולהגיב יותר ברצינות..ואולי אפילו להתחיל לשתף בחוויות עם האחים גם בלי שיהיו שרשורים של שאלות..ככה הפורום יהיה תוסס יותר...ספרו כל מה שבראש שלכם..חוויות עם האחים שהיו החופש,איפה הייתם איתם וכו'.. קיצר,זה לא הנושא לשרשור שפתחתי. פשוט צץ לי בראש רעיון למשחק שבו כל אחד יספר קטע מדליק או מוזר שקרה לו עם האחים שלו,בטלפתיה. נכון שזה לא תמיד קורה,כי לא עם כל האחים יש טלפתיה,לי למשל,יש 4 אחים,ורק עם אודי לרוב יש לי טלפתיה,אליו אני הכי הכי קרובה. והיו לנו הרבה קטעים מצחיקים עם זה...ומוזרים....בטוח גם לכם קרה משהו כזה...בקטנה או בגדולה,ספרו...

אני אתחיל

היו 2 מקרים ממש מוזרים ומדהימים עם אח שלי של טלפתיה. אחד היה באפריל לפני שנה וחצי,היה לנו טיול של"ח (הייתי בכיתה י'),מחוץ לעיר שלי,בעיר שאחי (אודי) עובד. לא ידעתי בדיוק איפה הוא עובד כי זה היה חדש העבירו את המפעל שלו והכל,ולא תיארתי לעצמי שיקרה מה שיקרה. במשך כל הטיול-אני חושבת עליו! או קיי..אני חושבת עליו הרבה באופן כללי,הוא חלק מהחיים שלי ואני מאוד קשורה אליו,אבל ככה...ממש לא יכולתי להפסיק לחשוב עליו,מחשבות לא מוסברות כאלה,לא געגועים...משהו אחר...ממש חזק..לא הקשבתי לאף אחד ולא הייתי מרוכזת,כל הראש שלי -אודי! חברות שלי שאלו אותי אם הכל בסדר,ואם אני מרגישה טוב והכל...מרוב שהייתי "מסטולה" ממחשבות עליו. הגענו למקום כזה עם חנויות ומסעדות,עמדנו שם והמורה הדריכה אותנו,(עד לאן ללכת,מתי ניפגשים ואיפה וכו') אני הייתי עם מוזיקה,זה היה שיר שאני ואודי נורא אהבנו לשמוע("לא תדעי" ו-"אני בן אדם" של הזמן אודי דוד-אין לו קשר לאח שלי..חחחח זה במקרה)קיצר חשבתי שאולי בגלל שמהבוקר לא הורדתי את האוזניות,אולי בגלל זה אני כל הזמן חושבת על אודי. הוצאתי את הדיסקמן מהתיק(הוא היה בתיק כדי שהמורה לא תראה שאני בעצם עם מוזיקה ולא הקשבתי אפילו להרצאה אחת בטיול) התחלתי בתהליך של כיבוי לדיסקמן,ופתאום כשהרמתי את הראש-אודי! אני רואה אותו הולך עם חברים שלו ליד המסעדה של החומוס,ואוכל...הייתי בשוק! הסתכלתי עליו כמה שניות,וחברה שלי שאלה ישר:"מה יש לך?!" אמרתי לה:"אח שלי! אני לא מאמינה מה הוא עושה פה?!" ואז רצתי לחבק אותו,אחר כך כל הכיתה שאלו אותי:"מי זה זה שהתחבקת איתו?!" חחחחח וכשהלכתי חברה שלי אמרה לי שכל הבנים שהיו מאחורי שאלו אחד את השני בהלם כזה:"מי זה?! מה הוא רוצה ממנה מה הוא מחבק אותה?!" חחחח זה היה כזה כיף! הרגשתי כ"כ טוב לראות את אח שלי (זה היה אחרי שבוע שלא ראיתי אותו!) ואחרי כמה זמן,הוצאתי את הפלאפון כי רציתי להתקשר אליו,אבל התעסקתי עם האוכל קצת אז שכחתי מזה..ופתאום הוא התקשר...זה לא פעם ראשונה שקורה דבר כזה,הרבה קורה לי שאני חושבת עליו ומיד הוא מתקשר,כאילו הזמנתי אותו בטלפתיה,אבל זו פעם ראשונה שכמעט מעיפים אותי מטיול ונותנים לי 10001 צרחות בגלל שעזבתי את ההדרכה כדי לחבק אותו,ואחר כך יצאתי בדיוק כשחילקו אוזניות לפני שנכנסנו לסרט הדרכה...והמורה איבדה אותי כמה פעמים..חחחחחח ולב"ג בעומר,זה שהיה לפני חצי שנה,היה עוד קטע,והפעם חברה שלי היתה מעורבת בזה,שזה היה סופר מדהים,גם היא לא האמינה איזה "אורי גלר" אנחנו.. בסביבות השעה 7 הגענו כל החבר'ה לחוף,התחלנו להכין דברים למדורה(זה לקח זמן..לא היינו הרבה) בערך בשעה 9 בלילה,צצו לי מחשבות חזקות על אודי כמו לפני שנה וחצי. לא יכולתי להפסיק לחשוב עליו,וקיוויתי שהוא יתקשר כבר...הסתכלתי על השעון,לקחתי את הפלאפון ביד,ראיתי שהשעה 9,כשהתחלתי לחשוב עליו. אחרי כמה שניות קשות,הלכתי והתישבתי על סלע מול הים והסתכלתי על הים..למרות החושך..חחחחח חברה שלי באה לשאול אותי מה קרה,אמרתי לה:"אני לא מפסיקה לחשוב על אודי..לא יודעת מה יש לי...אני מתה לדבר איתו..אני מתה לראות אותו...אני מרגישה אותו כאילו הוא לידי,אני מתגעגעת אליו" קיצר,חברה שלי נתנה לי ת'ספייס שלי...המשכתי לחשוב עליו...פתאום התחלתי להירגע ממחשבות,חשבתי בפעם האחרונה אם להתקשר אליו או לא,הסתכלתי על השעון השעה היתה 9 וחצי,בשעות כאלה אם הוא לא בעבודה-הוא רדום! חזרתי לחבר'ה ואחרי כמה דקות ספורות כאילו כלום... יום למחרת,הייתי אצלו. הוא שאל מה עשיתי בל"ג בעומר וכו'.. אמרתי לו שנורא התגעגעתי אליו,ונורא רציתי לראות אותו..הוא שאל איפה עשינו ת'מדורה,הסברתי לו במדויק איפה(אצלינו ליד החוף יש כל מיני מלונות ומסעדות ככה שזה לא בעיה להסביר בדיוק מול איזה מלון/מסעדה הייתי) אז הוא אמר:"אהה באמת?! למה לא התקשרת הייתי שם!" שאלתי אותו:"מתי?!" אז הוא אמר:"מ-9 עד 9 וחצי בערך.." ופתאום קפץ לי פלאשבק כזה שאני מסתכלת על השעון...זכרתי את השעות הרי...והייתי בהלם! אמרתי לו:"זו בדיוק השעה שרציתי להתקשר אליך!" וגיסתי התפוצצה מצחוק...אמרה לנו:"אתם כמו שתי אנטנות...קולטים אחד את השני כל הזמן" וחברה שלי(סיפרתי לה את זה) כמעט התעלפה! היא אמרה:"לא יאומן כמה שזה נכון שיש טלפתיה בין אנשים קרובים!"

רעיון מגניב ../images/Emo45.gif

האמת שלא זכורים לי מקרים של טלפתיה- אולי מחשבות דומות על סיטואציות מסוימות שהתברר אח"כ שחשבנו ממש דומה...

לא טלפתיה

אבל כשהייתי ביסודי קרה משהו משעשע: אני תמיד הייתי קמה מוקדם ומגיעה לביה"ס לפני האחים שלי, ובוקר אחד אני פוגשת את אח שלי בחצר ביה"ס וגילינו שאנחנו לבושים אותו הדבר - היו לנו חולצות זהות שקיבלנו במתנה מסבא וסבתא, ובמקרה באותו יום לשנינו התחשק ללבוש את החולצה הזאת עם ג'ינס.

חחחח קרה לי

הרבה עם אחי הקטן...בגלל שאנחנו "נפרדים" מאחים הגדולים,כי ההפרשים נורא גדולים,תמיד התייחסו אלינו(אני מדברת על קרובי משפחה,לא האחים וההורים) כאל תאומים..היו קונים לנו את אותו דבר,אותם בגדים...עד היום הוא לובש חולצות שלי(טי שירט,לא צמודות וכאלה..למרות שלא פעם צחקתי עליו והצעתי לו ללבוש גם את הגופיות וחולצותהבטן שלי,ולהשתמש באיפור והבשמים שלי,בציניות כמובן) אני צחקתי עליו גם כמה פעמים ואמרתי לו:"צא מהארון כבר!" חחחחח

אוסה

New member
טלפתיה עם האחים שלי אין לי

בכללל אבל יש לי המון טלפתיה עם חברים שלי. כנראה שאני מבלה יותר עם החברים מאשר המשפחה... אבל רגעים יפים וטלפתים בין תאומים אני אוהבת (יש לי תאומות וזה יפההה) בכלל קשר בין אחים תאומים הוא קשר מדהיםםםםם

כן זה נכון

לתאומים יש הרבה פעמים טלפתיה מדהימה! יש לי בני דודים שהם תאומים,והאמת,בחיים לא יצא להיתקל בקטע טלפתי אצלם,אבל זה דבר שהוא לא בולט אז לא תמיד שמים לב. לי ולחברה הכי טובה שלי יש טלפתיה יותר מהאחים שלי,אנחנו אומרות את אותם דברים באותו זמן המון פעמים,אנחנו צריכות את אותם דברים באותו זמן לפעמים(למשל לאכול,או לשתות,למרות שכל אחת מאיתנו אוהבת דברים אחרים לגמרי) היום שתינו יצאנו(ובאופן בלתי צפוי לחלוטין!)מהבנין של בית ספר באמצע שיעור,סתם הברזנו,ואז שתינו אמרנו בו זמנית:"אני צריכה לשירותים" וחשוב לציין,שאני אף-פעם,לא מתפנה בשירותים של בית ספר,אני פשוט לא שותה,וכשאני חוזרת הביתה אני לא לחוצה לשרותים,והיום משום מה,לא היה שום דבר שונה בהתנהלות שלי,והייתי צריכה דחוף לשירותים. מוזר לא?! עם אחי הקרוב,אודי,יש לי לפעמים טלפתיה ממש מוזרה... היה יום אחד לפני שנתיים בערך,שישבתי בסלון,וכאב לי הגב וכל אזור הצלעות,ולא הבנתי ממה זה,זה היה ממש מוזר...אחרי איזה שעה שאני סובלת מזה,ולא יודעת כבר באיזה "פוזה" לשבת, לשכב כדי שזה יעבור,סבא שלי התקשר,ואמר:"שמעת שאודי שבר את הצלעות בעבודה?!" זה היה שוק רציני בשבילי...פתאום הבנתי למה הכאבים. ויותר כאב לי שאבא שלי לא נתן לי לראות אותו...הוא לא רצה שאני אראה אותו חלש וחסר אונים..זה לא מתאים לאחי הנערץ שאני לוקחת ממנו דוגמאות בכל תחומי החיים.

למעלה