אחים ואחיות בגוף ישוע המשיח:)

אחים ואחיות בגוף ישוע המשיח:)

ניפלא למצוא פורום כזה. בהחלט אפשר להתחזק באמונה. ובבקשות תפילה והבנת הכתובים:) שיהיה לכם שבוע ניפלא ומבורך ברוח האדון. באהבת אלוהינו מלך העולם:) תיתחזקו. וכמו שאנחנו יודעים. אמונה ללא מעשים זה כמו גוף ללא נשמה.:) אני ישראלי. יהודי. קוראים לי ירון:) הגעתי לאמונה לפניי שנתיים. אבל באמת התהלכתי בזה כשנה...:)ותודה לאל:)הוא מלא חסד ואהבה לתת לילדיו שהולכים אחריו באמונה כנה.. לא בדיוק הבנתי למה כתוב. נוצרים משיחיים. יש בילבול קטן:) משיחיות זו משיחיות:) שעוד במעשי השיליחים מוזכר שכששאול ובר נבא הלכו ובישרו בגויים מחוץ לארץ. היה נהוג ליקרוא לתלמידים משיחיים. המאמינים. שהוגדרו תחת הנצרוחת. קמו כ400 שנה לאחר ביאת ישוע המשיח:) מלכנו... וזה התפתח לצד המשיחיות בשלב כל שהו... לא זכור לי משיחיים. שהולכים לכנסיה. כורעים ברך מול פסל ושמים כל מני נרות ומתנות ליד הפסל של מריה וקדושים אחרים:)

lion 7

New member
הערה קטנה

קודם כל זה לא פורום התנצחות או בישור להמונים, לא ... לזה יש אתרים אחרים שאני אשמח להפנות אותך אליהם , או איזה קומונה או בלוג , יש לנו בלי זה המון הטרדות ואיומים כמו שהיה בתפוז משוב . . . ברוך הבא , אנחנו נוצרים ערבים מזרמים שונים ובגדול קתולים ,לטינים , ואורטודוקסים ובפטיסטים ברזרנים, נזארין, . . . . והרשימה עוד ארוכה , ויש גם יהודים משיחים , , חברים אורחים שלא בהכרח נוצרים, כמו מוסלמים , יהודים , חילונים וסקרנים בנוגע לסקרמנטים, היה גם אורח מעדי יהוה יהודי במוצא , שרצה לעשות מניפולציה בין מאמיני שילוש ואחדות, לא ולא , לא רוצים פילוגים כאן ,כל אדם באמונתו יחיה , אחי אתה תשים אותנו במצב מביך, בין אדם X ואדם Y. מזכרון מריר מפורום אחר , אני לא רוצה להיות בגלות, הסברתי לאחרים בתיאולוגיה במשך שנים, לא נרצה דוקטרינה להאמין בה אלא באחד, אתה האמנת נולדת מחדש , טוב ויפה, אבל תתחשב באחרים כאן, אולי הגעתי לדבר שחלמתי עליו , קרע , לא, אם מלח הארץ או פרפר יצירתי קדים למרים , זה לא אומר שהם לא טובים או אתה מיוחד, מנסיוני הרב בכנסיות האנבפטיסטיות שבהם נולדתי ,נשמתי, ינקתי אמונה, לא היו טובים מאחרים , ולא אחרות טובות מהם. תחיה בX ותן ל y ‎ להנות מחייו, בבקשה בבקשה, אנא תמתנו את ההתלהבות שלך, גם אני הייתי גם חסיד נלהב מאד של האדון, אבל עצה מאח, התלהבות יתר היא פנטיות , זה הכל , אני מתנצל בשמך על הפגיעה במאמינים שונים כאן , שיש להם ובגדול אם אתה מאמין בהסטוריה, אז אתה חייב להודות לקטולים על תרומתם בגוף המשיח .אני מצטט מעדות החלום של אחד מתלמידי ויסלי (זרם פרוטסטנטי אהוב גם על ליבי , כמו אורטודוקסים ולטינים, קתולים, בפטיסטים..) {חלמתי חלום שהייתי בגן עדן, ושם ראיתי את האדון יושב ומסביבו , מאמינים שונים, מהם ויסליים , לותרנים , בפטיסטים, קתולים, אורטודוקסים, ארמנים ועוד, . . . .נדהמתי מאד, ושאלתי את האדון :חשבתי שרק הויסליים הם מאמיני ישוע האמיתיים, ? ענה לו ישוע החביב : מאמינים נמצאים בכל כנסייה/קהילה,] על זה אני בניתי שנים רבות את אמונתי, ומעודד כנסיות רבות שונות לערנות רוחנית . ולא חטיפת נשמות לזרם א` . מקוה שתכתוב משהו פורה אחי, ולא פילוגים אחרים. תודה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוך הבא ירון ותודה על האיחולים

ולא ממש הבנתי אתה יהודי שמאמין בישוע המשיח?
תתפלא אבל נוצרים מאמינים בישוע המשיח והם משיחיים, יש משיחיים שאינם נוצרים, אולי כמוך, אבל לא חושבת שיש נוצרים שאינם משיחיים, אולי כאלה יש בדמות עדי יהוה אבל זה כבר סיפור פסה שלא נרצה להיכנס אליו.

למעלה