אחים ואחיות

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
אחים ואחיות

אולי אתם לא רוצים אבל מה לעשות.... הגעתי למסקנה (כבר קודם הגעתי אליה, אבל עכשיו אני מיואש...) אתם אנשים, שאין להם חיים, ששומעים עוד 5 אנשים, שגם להם אין חיים, ששרים (מאוד גרוע או אולי מאוד טוב) "מוזיקה" (שהיא לא מוזיקה) שגם לה אין חיים... (אני מתגעגע, אני אוהב, אני שבור וחוזר חלילה) הם לא כותבים את שיריהם, הם לא מנגנים אותם, הם לא מלחינים אותם, הם רק שרים אותם ומרוויחים על זה כסף, שילכו לדגמן לעזאזל... מתי תתבגרו ותבינו שמה שאתם שומעים זה סתם זבל פופי? אני לא יודע... חבל מאוד שאתם במצב כזה... (אתן מצטער, הכל בנות..ואני מאוד מעוניין לדעת למה?! בואו נחשוב ביחד, בגלל שצריך כוס בשביל לאהוב פופ? לא...לא נראה לי, כי אני שוביניסט? ממש לא... אני יודע! כי הם כוסונים, איך בנים יכולים לאהוב כוסונים? רק אם הם הומואים... ואין הרבה כאלה...) לסיכום, אמ טי וי זה הערוץ הכי מתואב בטלוויזיה... תהיו בחוף ניצנים ב-21 לאוגוסט (ה-8 חסרי השכלה) ותשמעו מוזיקה אמיתית... וכהוכחה ההודעה שהכי הרגה אותי בפורום הזה (מפי מנהלת הפורום) היא....ואני מצטט: "ווסטלייף כותבים שירים!!!
" (היא הוסיפה את האייקון קסם אגב לא אני) ואווו ווסטלייף כותבים שיר אחד! לא מלחינים אותו אפילו! איזה קסם באמת...חסרי כישרון אני מדבר יותר מידי (אין מקום לתגובות לגבי המשפט האחרון) ביי

~WiCkEd_WiTcH~

New member
../images/Emo53.gif

אני חושבת שזה פשוט פתטי... נו עוד כמה אנרגיות אתה רוצה לבזבז בשביל לשכנע אנשים (לשווא) לאיזה סגנון מוסיקה הם רוצים להאזין??

**Blue-Lagoon**

New member
מה הקטע תגיד?

אני לא אוהבת את ווסטלייף או שומעת פופ אבל בכל זאת עצבנה אותי הגישה הזאת אז מה אם הם לא כותבים שירים או מלחינים? הם מבצעים! הם שרים ורוקדים ובלה בלה בלה זה מה שהם עושים זה שהם לא כתבו את השיר לא אומר שהם לא טובים ומי אמר שהמוסיקה שאתה שומע זאת מוסיקה "אמיתית" כל אחד והטעם שלו והיחיד שאין לו חיים פה זה אתה שכתבת כל כך הרבה שטויות

xflil

New member
לא

תבינו לעולם הא? מה שאני שומע זאת מוסיקה אמיתית כי, זאת - מוסיקה!!!!1 במובן שלה!!! בהגדרה שלה!! לעזאזל! ווסטלייף זה לא! תאמיני לי שאם הם היו עושים את אותה מנגינה עם גיטרות לא הייתה לי שוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם טענה! (חוץ מהקטע הממוסחר אבל אתם רואים שאני לא נכנס לפורום אופספרינג, כי יש להם גיטרות פור גוד סייק!) אבל למה לעשות הכל בלי שום כלי נגינה? מה קשה בדבר? את יודעת מה? הם מבצעים, יופי... אל תגידו עכשיו שיש להם כישרון כי קול יפה (אחרי שמעבדים אותו) זה לא כישרון זה מתנה מהטבע.....(לא מאלוהים כי הוא לא קיים)

אולי די

אומנם לכולם יש זכות להביע את דעתם אבל עם כל הכבוד אין לכם זכות להגיד לנו מה לשמוע אני מצטערת מי שרוצה לשמוע ראפ שישמע ראפ ומי שרוצה לשמוע רוק שישמע רוק שכל אחד ישמע מה שטוב לא אבל עם כל הכבוד שלא יגד לאחרים את מי לשמוע את מי להעריץ עד כאן!

xflil

New member
לא אמרתי

לאף אחד מה לשמוע הבעתי את דעתי ואני בשלב זה מאבד עשתונות וכל שליטה ואני חייב להתפרץ ואני מצטער מראש אתם מ - ט - ו - מ - ט - מ - י - ם

למעלה