אחים והורים-ש"פ עם פורום "אמהות ובנות"

אחים והורים-ש"פ עם פורום "אמהות ובנות"../images/Emo68.gif

האם אתם בקשר עם הדודים שלכם? (האחים והאחיות של ההורים)-מה טיב הקשר? האם אתם מתייעצים איתם או מספרים להם דברים? האם ידוע לכם איך היה הקשר עם של ההורים עם אחיהם
האם לדעתכם הקשר ביניהם השפיע על ההורים בהתייחסות לקשר שבינכם לאחים שלכם
השאלה תעלה גם על ידי מנהלת פורום "אמהות ובנות"- כל שנה בדצמבר- ונזמין את גולשי הפורום להגיב אצלנו ואנו נגיב אצלם. ובנתיים הנה הלינק לפורום- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1901

Jen74

New member
שאלה שנוגעת ביבלת ../images/Emo122.gif

הגעתי לשלב בחיים שלא מפריע לי שאין לי קשר עם הדודים. לאמא שלי יש אחות אחת שקטנה ממנה בשנתיים בדיוק. נולדה ביום ההולדת השני של אמא שלי. הן לא היו חברות טובות כילדות וגם כיום הן לא בקשר. הייתה באמצע איזו תקופה של כמה שנים שהן היו בקשר ואפילו גרנו בשכנות באותה שכונה ותקופה מסויימת גם באותו בניין. הייתי בקשר עם בנות הדודה שלי וכיום כבר לא ממש. מאז שסבתא שלי נפטרה הקשר בין אמא שלי ואחותה כמעט ולא קיים. הן מעולם לא רבו אבל הן לא מסתדרות אחת עם השנייה ולא ממש מחפשות אחת את השנייה. לאבא שלי יש אח אחד שצעיר מאבא שלי בכחמש שנים. הייתה תקופה כשהייתי ילדה שהיינו מבקרים אותם לפעמים והם אותנו. הייתה תקופה שגרנו בשכנות, מרחק של עשר דקות הליכה. ככל שהשנים עוברות, אבא שלי שומר על קשר עם אחיו, גם אחרי שאבא שלהם נפטר אבל הדוד שלי לא מגיע לאירועים שאני מזמינה אותו והוא לא מבקר את ההורים שלי וגם אנחנו לא מבקרים אותם יותר. את בנות הדוד שלי אני בכלל לא מכירה וכבר שנים שלא נפגשתי איתן או דיברתי איתן.

maiky17

New member
בהחלט בהחלט בהחלט../images/Emo13.gif

מצד אמא יש לי דודה אחת שגדולה מאמא שלי בשש שנים טובות. הן החברות הכי טובות בעולם, ואני כמו הבת שמעולם לא הייתה לה [יש לה שני בנים, ולי יש שני אחים - כך שאני הנכדה הבת היחידה
]. לאבא שלי היו שלושה אחים, וכיום יש רק שניים [אחד מהם נהרג במלחמת לבנון]. אחד צעיר מאבא שלי בארבע שנים והשני בשמונה שנים. אבא שלי בקשר מאוד טוב עם זה שיותר קרוב אליו בגיל [למרות שהוא לא חי בארץ], ועם השני גם, אבל קצת פחות [והוא דווקא כן חי בארץ
]

katam

New member
היה לי קשר מעולה עם כל הדודים שלי ז"ל

במיוחד עם האחות של אבא שלי שהייתה מעין אמא נוספת. שרבתי עם ההורים בגיל ההתבגרות היא היתה הכתובת .הייתי בורחת אליה . שהתחתי גרתי מאד קרוב אליה והיינו יושבות המון ומדברות על כל נושא שבעולם. למרות שהיא מתה לפני זמן רב לעיתים מאד קרובות אני חושבת עליה ומתגעגעת אליה.

ושוב באיחור אופנתי../images/Emo68.gif

יש כמה דודים שאני יותר אוהבת ויכולה לדבר איתם ולצחוק
ויש דודים שאני מוצאת איתם פחות חיבור.. וככה זה גם עם ההורים שלי ואחיהם, תמיד יש את האח שאתה פחות מסתדר איתו ואחד שהקשר בינכם חזק יותר לא

למעלה