אחים ולבוש...

h e n y

New member
אחים ולבוש...

האם אתם אוהבים איך שהאחים שלכם מתלבשים? האם אתם מחקים את צורת/סגנון הלבוש? האם יש פריט לבוש ששניכם לובשים? אצלי למשל.. אני לא יכולה ללבוש את הבגדים של האחיות שלי כי הם לא מתאימות לי אבל הן הרבה פעמים מחליפות בינהן וגם לוקחות לי לפעמים בגדים... אבל אנחנו לובשות כמעט את אותו סגנון לבוש...

Ben Dor

New member
אנלא יכולה לראות את זה בכלל!

זה הכי מציק לי בעולם! כלומר אחותי לובשת תבגדים שלי בשביל להראות כמוני לא בשביל משהו אחר... אם היא הייתה לובשת בגדים שלי בגלל שה-י-א אוהבת את זה ורוצה את זה ולא בגללי לא הייתה לי בעיה עם זה... לדוגמא פעם רצינו לצאת לאיזה אירוע משפחתי אני לבשתי חצאית וסתם חולצה וישבתי במחשב אחותי יצאה מהחדר שלה עם גינס וחולצה גזורה באה מסתכלת במראה נכנסת לחדר ומחליפה גם לחצאית וסתם חולצה...זה הרג אותי!! אם נגיד היא בהתחלה הייתה יוצאת עם הבגדים האלה וואלה לא הייתה לי בעיה אבל אין זה מרתיח אותי הקטעים האלה!

אחי מתלבש בטוב טעם , אחותי פחות

אבל יש לה כמה בגדים שהייתי מתה שתלווה לי קצת הבעיה שמידות הגוף שלנו שונות.

eris1515

New member
אמ...

כן... אח שלי-מתלבש ממש יפה-האמת שהוא גםמתייעץ איתי מה ללבוש... אחותי-לא ממש שואלת אותי-אבל יש לה טעם ממש לא רע אחותי הקטנה-כנ"ל

אוהבת מאוד את הלבוש של אחותי../images/Emo13.gif

אנחנו די דומות בלבוש אבל מצד שני-מאוד שונות
אני אוהבת לערבב ולבוא ללימודים קצת פנסי עם חצאית וגופיה יפה וכו' ואצלה זה די קדוש שיש בגדים לערב ויש ליומיום...

למעלה