אחים ופורומים

אחים ופורומים ../images/Emo43.gif../images/Emo203.gif

פעם היה איזה מקרה, שגלשתי לאיזה פורום ובאתי לכתוב בו, ופתאום ראיתי את הכינוי של אח שלי, מה שגרם לי לא לכתוב בפורום, כי לא הרגשתי בנוח לכתוב שם בידיעה שגם הוא שם. הייתם מסכימים לגלוש ולכתוב בפורום שאחיכם/ותכם גולשים וכותבים שם
מה הייתם מרגישים לו גיליתם פתאום שהם גולשים במקום שמאוד רציתם לכתוב בו- כותבים בכל זאת

jKiTTiE

New member
חחחח תאמת...

אין לי בעיה לגלוש באותם פורומים שאחותי תגלוש בהם אבל היא לא בפורומים... ואם היא הייתה נכנסת לפורומים שאני בהם שאין לה שום קשר הייתי יורדת עליה בבית שהיא מעפנה וכאלה... ותאמת מה שהייתי עושה לאחותי הייתי עושה כינוי חדש ומתחילה איתה חחחחח

jKiTTiE

New member
יווווווווו לגמרי אני הכי שונאת את

בעולםם! הם רואים שאני בפורום אז הם באים ומתחילים לקורא את מה שאני כותבת גרררררררר

Looovely Girl

New member
אני

כל עוד שזה פורום שאני לא חולקת מה שאני מרגישה לא איכפת לי. אבל אני בטוחה שאח שלי הוא לא טיפוס של פורומים ואחותי היא קטנה מדיי.. אז כך שאין לי מה לדאוג...

תלוי.

זה יכול להיות נחמד םאט מדובר בלהקה שאנחנו אוהבים,או תכנית.. אבל לא בדברים אישיים.. נגיד פורום "תמיכה" כלשהו,או פורום "הורים וילדים מדברים",שזה לא קשור כלכך לאחים וזה יותר על דברים רציניים..לא הייתי מרגישה טוב עם זה בכלל..

lady h

New member
ממש לא אסכים לכתוב שם

ומסכימה עם פני בובה, לא סובלת כשמישהו בא ורואה מה אני כותבת, זה ממש פרטי לדעתי. גם כשאני באוני' אני נכנסת לתפוז כשאף אחד לא נמצא וכשאני לבד בחדר מחשבים.

blue skies

New member
תלוי איזה

אם זה פורום בסגנון השיר שלנו או פלוריסיינטה (השניים היחידים שכרגע עלו לי לראש) אז אני חושבת שכן לא היה מפריע לי אם אחי או אחותי היו מכירים את הכינוי שלי אז 99.9 אחוז שלא הייתי כותבת , כי כל הקטע ז להיות אנונימי לספר מה מציק לך בקשר לאח, הורה , חבר בלי שהוא ידע אם אחי/אחותי לא היו מכירים את הכינוי שלי אז אולי הייתי כן כותבת דברים מסוימים) ומאוד נזהרת לא לתת אפשריות זיהוי כדי לראות מה הם אולי יגיבו על זה מקווה שיצאתי מובנת אני לא במיטבי היום

אני ואחי

אחי הגדול הוא זה שגולש בפורומים וכיוון שהיחסים ביננו לא הכי חמים אז יהיה לי קשה אם הוא יידע על מה אני כותבת ואיפה, מצד שני אני לא טורחת להסתיר באיזה פורומים אני כותבת וכולם נמצאים במועדפים...

למעלה