אחים טובים..תעזרו לי!

אחים טובים..תעזרו לי!

אממ..אז ככה..אתם בטוח מכירים יותר טוב ממני את כל האתרים למיניהם של הפלוידים המהוללים.. אז אני זקוקה לעזרה קטנה.. ממש פיצית פצפונת... נכון בחומה (בסרט) יש את הסצנה של שני הפרחים האלה.. נו, אתם יודעים על מה אני מדברת, נכון? אז..אני צריכה..בבקשה..תמונה של זה לא משנה איזה קטע מתוך זה לא משנה באיזה תנוחה הפרחים העיקר- שיהיה ברור (מבחינת צבע וקווי מתאר..) נכון? מכון שיש פה אנשים טובים שיעזרו לי?

Nir of GondoliN

New member
אם כבר הפרחים

אממ מה העניין עם כל הקטע הזה? יש אסוסיאציות לסקס או לפינק ואשתו?

אממ....

כן.. לי מאוד נראה שיש שם אסוציאציות של סקס כאילו..לא צריך הרבה כדי לראות את זה זה דימוי מצויין לדעתי ´מחול השדים´ ששני הפרחים יוצרים יחסי משיכה-דחיה.. לא יודעת להסביר כלכך טוב אבל ניראה לי שזה מאוד קשור ליחסים בכלל וליחסים של פינק ואישתו בפרט.. אני אחפש איפה שהוא מקור יותר אמין מהדעות שלי..
נ.ב... אני אשמח אם גם אתה תצטרף לחיפוש

Yael Floyd

New member
אז אני סנילית, אז מה? תהרגי אותי!!!

<יעל שומרת על אווירה בפורום
>

Yael Floyd

New member
אמממ... אני קצת אזיין ת´שכל (אזהרה)

אני לא מאמינה שזה סקס (למרות שזה חלק מהעניין) אני רואה את זה גם כקשר רומנטי וגם בכלל כקשר בין אנשים הפרחים בהתחלה מתקרבים אחד לשני לאט, נוגעים-לא נוגעים, בוחנים אחד את השני, מתערסלים ומסתלסלים אחד בשני (אלוהים ישמור, פשוט לא מצאתי תיאור אחר
) ונסוגים לאחור, עד שבסוף הם כאילו עוברים את המחסומים (חומות אם תרצה) ונכנסים אחד בשני, מה שאפשר לדמיין כנשיקה, כסקס, לא משנה מה, כביטוי אהבה כלשהו, ולבסוף הפרחים אוכלים אחד את השני ומקבלים צורה של נבילה והצטמקות, מה שאפשר לנתח כ-כל אהבה בסוף מתה, או כל מה שנראה טוב בסוף הופך לרע. זאת נקודת מבט נורא פסימית, אבל בכל זאת. בכל מקרה, אחרי זה זה ממשיך שאחד הפרחים זוהר ויש מסביבו מן הילה, הפרח השני קצת חושש ושוב נותן לו הזדמנות ואז הפרח הזוהר אוכל אותו והופך למן.. ציפור או נחש או מה שזה לא יהיה ומשתלב כבר עם השיר EMPTY SPACES

יפה לך זיוני שכל...

מסכימה מאוד עם הצאוריה שלך זה בידיוק מה שחשב לי בראש.. בגלל זה אמרתי שיש פה אסוציאציות של סקס ובעיקר שזה מתאר מערכת יחסים.. אממ..את מצטרפת לאגודה למען שלכת? תעזרי לי למצוא את מה שאני מחפשת?

Yael Floyd

New member
עוד דבר ששמתי לב אליו....

למרות שהוא די מובן מאליו למי שמתעמק קצת בסרט... ובדיסק, אבל בעיקר בסרט- רוג´ר מעמיד את עצמו נורא כקורבן, פשוט נורא קל לכולם להזדהות בקטע של הביצפר והצבא, אבל כשזה מגיע למערכת יחסים שלו עם אשתו.... לא יודעת, בסרט אני נורא ריחמתי עליה, בתכלס כמה שפינק היה גאון הוא היה חרא של בעל ובכל זאת בסרט הוא רואה אותה תמיד (בעיקר בקטע שאחרי one of my turns שהוא יושב בחדר ריק עם הקטע הקבוע של ספה-מנורה-טלוויזיה עם סרטי מלחמה) כצל של אישה יפה שהופך למן יצור כזה... יצור כזה מפלצתי. אני לא יודעת אם יש פה אמירה כוללת שמי שהתחתנת איתו זה לא מה שישאר ממנו אחר כך, או שאני פשוט מזיינת פה ת´שכל בטירוף. <יעל בטראומות משיעורי ספרות שהרסו לה את כל השירים שאהבה, אז תגידו לי אם אתם חושבים שזה מוגזם>

לא מוגזם..

להפך.. אני מסכימה איתך באמת מסכנה אישתו, לא משנה מה היא עשתה או אמרה.. היא המשיך להתעלם מקיומה כמו למשל...(תיסלחו לי אם אני לא מדייקת, הרבה זמן לא ראיתי את הסרט..) יש את הקטע שהוא מנגן (או סתם יושב) על הפסנתר.. והיא מנסה לתפוס את תשומת ליבו והוא פשוט רואה דרכה.. מתייחס אליה כאויר לא שאני מצדיקה את זה..אבל, פלא שהוא מצא אותה בזרועות של גבר אחר? וגם האמירה הזאת "שמי שהתחתנת איתו זה לא מה שישאר ממנו אחר כך" ניראה לי שיש בזה הרבה מן האמת.. כי אין מה לעשות, אנשים משתנים השאלה כמה
פייי....התחלתי לכתוב שטויות, נכון?...כבר מאוחר

למעלה