אחים יקרים

EnigmaGirl

New member
אחים יקרים

אתם מודעים לכך שפאגאניזם זה עבודת אלילים?

מתעלמים - וזה עובר.

אין הרבה מה לעשות בנידון. לחנך את כל העולם לא נצליח, גם לא כדאי. אנשים רוצים להשאר נעולים, שישארו נעולים. אז כמו שיש אנשים שלא רוצים לפגוש ברחוב - מחייכים, אומרים "שלום" וממשיכים ללכת.

L e s t a t

New member
אני נדהם

כרגע הסרת את הלוט שהתאמצנו כל כך לכסות בעזרתו את המושג הזה "פגאניות".. עד עכשיו, היינו סתם חבורה של ילדים שהקימו פורום עם שם שנשמע להם מגניב ודיברנו על הא ודא (כמו ארי-אל ואילן, ראו דוגמא מוחשית!) עד שבאת והראת לנו את האור.. הרשה\י לי ללחוץ את ידך! עכשיו, בכוונתך להציג בפנינו את האור עד הסוף.. ז"א את ישוע? משה? או אולי מוחמד? ובבקשה ממך! אל תטרח\י לחפש אחרי הודעות המיסיונריות הקודמות או הסברים על מה זה פגאניות.. פשוט זרוק לנו בפרצוף את אותם טיעונים ואצבעות מאשימות, דון אותנו לגיהינום הנצחי ותמשיך לכופרים הבאים..

Nizzan Cohen

New member
היי אח שלי...

אתה מודע לעובדה שאתה מונוטאיסט?
. LOL Blessed Be

Nizzan Cohen

New member
סליחה... אחותי ../images/Emo13.gif.

ה' שלח לנו מיסיונרית ולא מסיונר !

EnigmaGirl

New member
תרגעו! בניגוד לאנשים אחרים, אני בסך

הכל לא באתי לשפוט אתכם, לא באתי אליכם בתקיפות (מה שאתם בדיוק עושים לי) רק רציתי להבין אם אתם מודעים לעובדה הזאת שפאגמיזם זה למעשה עבודת אלילים. לא באתי להטיף לכם לתוה וגם לא למסיינר אתכם (אם אומרים את זה ככה), אני לא באה אליכם בתור איש דת. אני לא בדיוק הבנתי את כל התגובות שלכם, אבל אם הבנתי נכון לפחות רק בחלק אז כדי לכם להבין קודם כל מה זה פאגניזם ואת המשמעות העמוקה של זה ואת ההשלכות ורק אז להכליל את עצמכם בקבוצה כזו שאולי אם הייתם מודעים ל"תורה" שלה בכלל לא הייתם כוללים את עצמכם בתוכה מלכתכילה...

את יצאת מתוך הנחה

שאנחנו לא יודעים מהו פגניזם או מהי "עבודת אלילים" (שזה בעצם ביטוי גנאי, לכן אולי נסתפק בביטוי "עבודה זרה") - ושאת יודעת טוב יותר מאיתנו במה מדובר. לא רק זה, אלא עולה ניחוח של "האמונות שלי טובות יותר", הן מהמשפט הקצר שכתבת קודם והן מההודעה הזו. כן, זה בהחלט מסווג בתור "הטפה". אם כך, בואי פרטי לנו בבקשה מה ה"תורה" של הפגניות (אם כי מעצם השימוש של במילים האלו מראה כי את עצמך לא בדיוק מבינה במה מדובר לדעתי) כדי שגם אנחנו נדע.

L e s t a t

New member
אני רגוע

אבל אני חייב לשאול, לפני שבאת לעזור לנו להבין מהי האמונה שלנו - חשבת על האפשרות שאנחנו אולי מודעים לאופי האמונה שלנו ושאולי את לא? הסיבה שקיבלת תגובות די תוקפניות מקהילה בעלת אופי די שליו בד"כ היא מפני שזרקת את המונח "עבודת אלילים" (ששווה לשאר כינויי גנאי כגון "יהודונים מסריחונים", "כושונים", "צהובים מלוכסנים" וכו') ויצאת מנקודת הנחה שאיננו מודעים כלל למהן אמונותינו, לאופיין וכו'. למרות שאני נמצא מעורב בתחומים הפגניים והקשורים לכך לא זמן רב (רק כשלוש שנים), אני רוצה לשמוע לגבי העובדות הנוגעות לדת שלי - הידועות לך שנסתרות מעיניי. אנא, האירי את עיניי. אני גם מאוד אשמח לשמוע על "התורה" המדוברת.

cdspeed3

New member
את מודעת?

את מודעת לזה שכל דת שיש בה מטרות אנוכיות היא עבודת אלילים? (ועדיין לא נתקלתי בדת ללא מטרות אנוכיות, חוץ מהפגאניזם)

למעלה