אחים כישרוניים

אחים כישרוניים ../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif

איזה כישרונות יש לכם ואיזה כישרונות יש לאחים שלכם
האם ידעתם תמיד והתעניינתם בכישרונות שלהם, או שזה היה משהו ידוע אבל לא התעמקתם יותר מידי

אמ...

אח שלי-הכישרון שלו זה שכל פעם שהוא צריך כסף-הוא תמיד יודע איך לשכנע אותי בסופו של דבר...
אחותי-הכישרון של אחותיי זה לרקוד
אחותי הקטנה-אחותי היא משו מיוחד,היא מוכשרת בבנית הבובות האלה שמקבלים בקינדר
לפעמים ממש מביך שהיא מצליחה ואני לא
הכישרון שלי-[
]אמ..לא יודעת
ידעתי תמיד שכל אחד מוהכישרון שלו-מוכשר.אבל לא כזה התעניינתי...

m i c k e y 15

New member
אממ

הוא חכם חחח ממש...הוא מחונן כאילו..הייתי רוצה להיות חכמה כמוהו..כי אני לא ממש XD ואממ הוא תמיד מקבל מה שהוא רוצה חח לא יודעת איך... לודעת איזה כישרון יש לי חח..

האחים שלי. הו סגידה.

הבכור- חכם, יש לו הבחנה חדה, הוא יודע לנתח מצבים בצורה מדהימה. הוא יודע מתי לדבר ומתי לשתוק. הכל אצלו מחושב היטב. הגדול- תמיד איכשהו הוא מסתדר. ברמות גבוהות. בין אם זה עם אבא שלי ובין עם זה שהוא יצא בלי פגע מתאונת דרכים מטורפת. אני? מאובחנת כמחוננת. אוהבת מתמטיקה. וספרות. יש לי הבחנה חדה. וזהו נראה לי

לאחותי יש שמיעה מוזיקלית מדהימה

היא מנגנת לפי שמיעה, כשהייתה צעירה יותר היא הייתה מנגנת כל חג את שירי החגים רק לפי שמיעה בלי תווים (היא לא יודעת בכלל לקרוא תווים), ולמדה לנגן שירים אחרים שהיא אוהבת, בשבילי היא ניגנה שירים של אביב גפן. הכל לפי שמיעה. זה התגלה רק אחרי כמה שנים שהיה לנו פסנתר בבית, שנקנה בכלל בשבילי, והיא השתעשעה איתו והתברר שהיא הכישרון האמיתי... גם אח שלי מנגן, רק אני ניחנתי בשמיעה מוזיקלית לא טובה בלשון המעטה...

למעלה