אחים מסתכנים

אחים מסתכנים

אילו דברים מסוכנים האחים שלכם עושים? איך אתם מגיבים? אני אתחיל: אחי נוהג מדי פעם לנסוע לסיני. בזמן האחרון זה מוכרז כמסוכן. אני מאוד דואגת בכל פעם שהוא נוסע, אבל חוץ מלומר לו את זה, אין לי מה לעשות...

אחי נוהג ממש מהר ואני

חוששת מהנהיגה שלו- הוא גם עשה כבר כמה תאונות ויצא תודה לאל ללא פגע. הוא מרבה לנסוע לסיני למרות הפצרותיו של הורי שלא יסע. אחותי סולידית ורגועה.

נוהג כמו מטורף

אח שלי הגדול ממש נוהג לפעמים במהירות שזה מפחיד,איתי הוא לא טס,כי אני איתו אז יש לו אחריות עלי הוא לא רוצה לסכן אותי,אבל כשהוא לבד הוא מרביץ נסיעה של 150,יענו זה תלוי במצב הכביש,אבל עם הכביש ריק הוא נותן על המקסימום שהוא יכול וזה מדאיג רצח. דיברתי איתו על זה כמה פעמים,כי אני באמת נורא אוהבת אותו(למרות שאנחנו רק רבים והוא יורד עלי כל הזמן,אני מתה עליו ואני לא רוצה ת'צמי חיה בלעדיו,בכלל אני משוגעת על האחים שלי (-: ) קיצר,כלום לא עוזר,הוא עוד מעט בן 30 ועדיין לא התבגר. 2 האחים הגדולים של(שהם יותר גדולים ממנו) ניסו לדבר איתו בקטנה אבל ויתרו מהר,אחי הבכור בכלל אמר שאין מה לנסות,הוא ילד קטן ומפונק ולא ממושמע ומופרע... קיצר...מסכן את עצמו ככה. ואחי האמצעי,אולי זה לא מה שציפיתם לתשובה,אבל הוא מסכן ת'צמו בדרך אחרת-הוא מעשן. גם זה סיכון לא? אני גם אתמול התחנפתי והתחננתי אליו שיפסיק והוא הבטיח שינסה. אבל גם זה משהו שיקצר לו ת'חיים...בסופו של דבר ..

nuna19

New member
גם שלי

לבני דודים שלי יש תחביב מאוד מעניין והם אוהבים להידבק לבגז' של האוטו שלפניהם... כבר כמה פעמים כמעט פגשתי את השמשה... חחחחחחחחחחחחחחחח אבל הכל בסדר...

למעלה