אחים מתאחדים מול ילדים אחרים

happy00

New member
אחים מתאחדים מול ילדים אחרים

בהשראת השרשור על הילד שהכה ברחוב את אחותו, רציתי להציג דווקא את הכיוון הנגדי. אחים שרבים והולכים מכות ביניהם, אבל - ברגע שאיזה ילד ברחוב יציק לאחד מהם, השני מיד קם להגנתו, ופתאום שני האחים הם החברים הכי טובים ששומרים כמו אריות אחד על השני. ורואים את זה ממש מגיל קטן. זה ממש מקסים בעיני. אתם מוזמנים לספר חוויות - איך זה אצלכם.

קוקה7

New member
אצלי זה הולך ככה....

בנותיי המקסימות בנות 4.5, 3.5 וכאשר אני כועסת על אחת מהן השניה פשוט יוצאת להגנתה לגבי ילדים אחרים אם מישהו יפגע באחת מהן השניה פשוט שם כדי להגן וזה קטע כי הן יחסית קטנות. הילדה הצעירה שלי היא זו שבדרך כלל מגנה על הגדולה היא הרבה יותר מפולפלת ואמיצה מאחותה הגדולה...

happy00

New member
זה שהילדים כורתים ברית מול ההורים

זה כבר סיפור אחר. ממש חמוד (בגילאים האלו). כנראה שכשהם יגדלו זה כבר יהיה פחות חמוד... הילדים שלי יותר קטנים אפילו - הבן בן 3 וחצי כמעט והקטנה בת שנתיים וקצת. כבר בגיל הזה הם לפעמים מתגודדים ביחד מולנו. וכמובן בחוץ, אם מישהו מציק להם - הם ישר מגנים אחד על השני. אצלי עדיין הגדול יותר מגן על הקטנה.

happy00

New member
קשה מאוד

אבל דווקא בגלל שהם קרובים בגיל הם קשורים מאוד אחד לשני. הם רגילים שיש להם אחד את השני, והגדול לא זוכר מה זה להיות בן יחיד. מדהים לראות כבר בגיל קטן, כשנותנים משהו לאחד מהם, הוא ישר מבקש גם עבור השני ורוצה להביא לו. (לו / לה)

sweet148

New member
אני מכירה את זה אבל לא בדיוק אישית...

אלא בני דודים שלי,הם אחים בני נדמה לי ,10 והם מגנים אחד על השני תמיד! ויש לי גם בת דוד[אחותם] שהיא בת 12 שכולנו מגנים על כולם,כאילו בשכונה ריבים נגיד מגנים אחד על השני[אנחנו גרים קרוב:p ]

קוקה7

New member
כן זה קטע ענק כל מה שהן מקבלות

הן אוטומטית מבקשות בשביל אחותם.

בהחלט מקסים ../images/Emo20.gif

האמת שאני רואה את זה הרבה בילדים בכיתה שמתלמדת בה כסמינריסטית: הילדים יכולים לריב, להתווכח, להרביץ אחד לשני כל היום, אבל כשמשהו קורה הם בד"כ מגינים אחד על השני ופתאום נעשים החברים הכי טובים.

eris1515

New member
נכון... אבל...

נכון-אני גם רואה את זה עם אחים שלי... אם מישהו מרביץ לאחי\לאחותי ברור שאני יקום ויגן עליה... וכך גם אחים שלי..אם יציקו לי הם יקומו להגנתי... אבל זה לא מתאים שהוא מרביץ לה ברחוב... אם הוא כל כך דואג לה ואהב אותה הוא הראשון שצריך לשמור עליה... הוא הראשון שלא ירביץ לה... מקווה שהבנת אותי

אצלנו זה היה בדיוק ככה

אני ושני האחים שלי לא הפסקנו לריב וללכת מכות, כל היום וכל הלילה (די נהנינו מזה למען האמת) אבל לא פעם אני הגנתי על אחי או שאחד מהם הגן עליי בהסתבכויות עם אנשים אחרים. בגלל זה לא היה אכפת לנו לריב אחד עם השני כי ידענו שבסוף כשזה אנחנו נגד העולם אז אנחנו תמיד נדאג ונגן אחד על השני.

למעלה