../images/Emo13.gif הדבר הכי מתוק ומרגש?../images/Emo13.gif
טוב, קודם כל יש לי אחות אחת שאני מאודדדדדדדדדד מאודדדדדדדדד אוהבת אני פשוט חולה עלייה! למרות שלפעמים כשהיא חוזרת מהצבא היא עצבנית ועייפה, אבל אין מה לעשות... אנחנו עוברות הרבה דברים טובים ומצחיקים ביחד, למרות שאם רע לי, היא לא תהיה האוזן קשבת שלי וזה לא בגלל שהיא רעה או משהו... זה פשוט כי אני די סגורה, ואני לרוב חושבת שאין לה זמן לדברים כאלה... טוב! הדבר הכיייייייי חמוד שהיא עשתה בשבילי היה ביומולדת שלי שנה שעברה (יש לציין שביום הולדת שלי היא הייתה בצבא, אבל בסופשבוע לפני, שהיא הגיעה הביתה היא הכינה לי את מה שאני הולכת לספר לכם). קיצר... יום שני בבוקר- אני מתעוררת לחיים הנפלאים שלי כבת 15! אמא שלי באה לחדר שלי ומעירה אותי בשמחה כזה... דבר ראשון שהיא מביאה לי זה ברכה מאחותי... הברכה הכי מרגשת שקראתי בחיים שלי... אני אשכרה בכיתי!! אם למישהו פעם יצא לבכות מאושר- זה ממש מגניב... פעם ראשונה שזה קרה לי... קיצר אחרי זה אני קמה אני רואה שעל השולחן בחדר שלי יש מתנה (ממנה) וליד זה פתק קטן כזה "הילה- השם אומר הכל"
. אחרי זה אני באה לסלון. מה יש שם? עוד מתנה ממנה וליד זה עוד פתק בסגנון (אני לא זוכרת ממש)... אחרי זה אני פונה למטבח... מה יש שם? עוד מתנה ממנה וליד זה עוד פתקית.... אחרי 2 דקות הטלפון מצלצל. מי זאת? אחותי.. בכיתי לה מרוב אושר!!!!!! היא כ"כ השקיעה ואני כ"כ מעריכה את זה למרות שבקושי היה זמן. וזה עדיין לא נגמר. באותו יום היא בדיוק סיימה איזה קורס בצבא, אז אחרי הביצפר שלי כל המשפחה נסעה לבסיס שלה. איך שאנחנו יורדים במדרגות ורואים אותה, כל האנשים שם התחילו לשיר "היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת להילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואני כזה... omg .... ואז רצתי לחבק אותהה. וזהו...
חזרתי הביתה עייפה אך מרוצה
. מקווה שהבנתם!