אחים שלי יש לי שאלהה בנוגע לטורצ'ווד

alexy13

New member
אחים שלי יש לי שאלהה בנוגע לטורצ'ווד

במקרה פתחתי TV וראיתי טורצ'ווד פרק 13 אני חושב.. (אחד לפני פרק סיום) וראיתי את ג'ק מנשק גבר אחר... מה לעזעזל !<!???? מה זאת סדרה חולנית או משווו WTFFFF

Tristana

New member
טוב, זה סידרה למבוגרים...

..או לפחות לאנשים בוגרים... ג'ק מנשק הרבה גברים במהלך הסידרה (אחד הדברים היותר מגניבים בסידרה)... ואם אני זוכרת נכון הוא מנשק גם את הדוקטור בפרק האחרון של העונה הראשונה....

alexy13

New member
הבן אדם סוטההה

איכסס מטומטם צריך לבעטות בוו מה מגניב בזההה איכסס, בישביל מיליון שקל לא הייתי מנשק בן

Tristana

New member
אז נשאר רק לקנא בך...

אני בטוחה שרובנו לא היו אומרים לא למיליון שקל....

XUXA141

New member
יקירי, היות והשחקן ממילא אוהב בנים..

כנראה שאין לו בעיה עם זה. בכלל, השחקנים הבריטים פתוחים יותר ומשקיעים יותר בעבודתם, ואין ממש "איכס" בשבילם. כך כל הדמויות של טורצווד, בנים ובנות כאחד, נישקו את שני המינים חופשי חופשי. זה פשוט חלק מהתפקיד, לא צריך להתרגש יותר מדי. ולשאלתך - מה מגניב בזה? הרעיון בסידרה הוא שבתקופה העתידית, אנשים לא מגדירים את עצמם, אלא פשוט עושים מה שבראש שלהם. בא להם על גבר? סבבה. בא להם על אישה , גם כן סבבה. בא להם על חייזר, גם סבבה. לא מתחייבים לשום הגדרה.

XUXA141

New member
ואגב, הנה תמונה קצת ישנה אבל..

דיוויד טננט מנשק גבר, ועוד מכוער, ב"קזנובה".

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה.

למרות שאיני רואה את הסדרה (עדיין) אני מבינה למה את מתכוונת. ודייוויד, בשבילי, בכל מצב, מצוין, סקסי, הוט הוט הוט וחמווווווודדדדד! אוקיי, אנה, תרגעי, את לא לבד פה.

גלבטרון

New member
( : דווקא השחקן לא אוהב בנים

אלא אין לו בעיה לעשות מה שהתפקיד דורש מימנו. בראיון הוא גם אמר שאם ידרש להתפשט הוא יעשה זאת, כמובן בתוספת תשלום. הוא אדם עובד שמפרס עצמו בכבוד.

nick at noon

New member
היא מדברת על ג'ון ברומן

והוא בפירוש כן אוהב בנים. למעשה הוא נמצא בזוגיות עם בן זוגו כבר יותר מ10 שנים. אולי קראת ראיון עם השחקן שמשחק את יאנטו שעד כמה שידוע לי הוא באמת סטרייט, אבל לא עושה עניין מלנשק בנים בתוכנית.

Tristana

New member
../images/Emo45.gif

Gwen: Have you ever eaten alien meat? Jack: Yeah. Gwen: What was it like? Jack: Well, he seemed to enjoy it.​

stavoonia

New member
מה הקטע שלך?!

אתה מנסה לצאת גבר או משהו? כי כל מה שגרמת לנו לחשוב עליך זה שאתה תינוק והומופוב מניאק. חיה ותן לחיות, כוסעמק, מי אתה שתשפוט נטיות של בנאדם? ואפילו יותר גרוע - נטיות של אלפי בני אדם? זה כמו לרדת על מישהו כי הוא לא אוהב גלידת וניל, רק פי 20 יותר גרוע ופי 20 פחות מוצדק. אני בטוחה שעם לסביות אין לך בעיות.

גלבטרון

New member
אתה בכלל מכיר את הדמות?

"ג'ק" מגיע מהעתיד של כדה"א. בעתיד זה הסטיגמות ודעות הקדומות של אנשים לגבי מיניות עלמו. כך שגבר/אישה "לבנים" יכולים להתנשק עם גבר/אישה "שחורים", אנשים בעלי אותו מין יכולים לקיים יחסים בפתיחות וגם אנשים עם חייזרים. ורק לידיעתך, יחסים בין בני אותו מין זה דבר שנפוץ בטבע והינו דבר טבעי לחלוטין ולא איזה דבר נדיר. מלבד בידור הסידרה דוקטור הו תמיד ניסתה להעביר לצופים מסר של אי אלימות, פתיחות וסובלנות ומן הראוי שבמאה ה-21 ערכים אלו יהיו קיימים אצל כולנו.

stavoonia

New member
אגב - והבנאדם סוטה?

אתה הסוטה פה, אתה זה שהתפיסה שלו כל כך מיושנת ומוגבלת שיש לו את החוצפה לשפוט אדם על היותו הומוסקסואל מוצהר. לבעוט בו?! תגיד לי, התחלקת על השכל? כי הבנאדם מעדיף בנים מאשר בנות?! מאיזה שנה יצאת, 1850? לא שאני מבינה איך אפשר להעדיף בנים כשיש בנים כמוך...

רעותוש02

New member
צא קצת מהסגרת[ושלך לא גדולה יותר מציפורן]

תן לאנשים לחיות מי אתה שתתערב להם בחיים? חוצמזה אתה לא אוהב את זה אל תראה תתוכנית אנלא מאמינה שעדיין יש אנשים כאלו זה ממש גזענות!

למעלה