אחים שלי לפה

Dark Park

New member
אחים שלי לפה

לכל אוהבי הלינקין פארק אני שומע שיר כבר המון זמן אבל הוא אינו מופיע בשום אלבום שלהם .....לשיר קוראים : HIGH VOLTAGE מישהו מכיר? לכל מי שלא שמע שיוריד שיר ענק!

lp4ever

New member
לא ממש... מהאלבום ה-1

לא הרבה יודעים אבל ללינקין פארק פעם קראו Hybird Thiry לא כתבתי את זה נכון לא משנה, היברד טרי נו השם של האלבום החדש שלהם... טוב אז קראו להם ככהה פעם והם הוציאו אלבום ראשון שהשיר High voltig היה כלול בפנים, זה לא היה דמו... ג´ו.

SuperTom

New member
מממממ....

קודם כל נראה לי שכל מעריץ רציני של לינקין אמור לדעת שקראו להם פעם הייבריד טאורי.... והדיסק הישן הזה שלהם...הוא לא דמו..אבל הוא לא דיסק שיצא לחנויות או משהו...בגלל זה הוא לא ממש מוכר... וד"א הוא דיסק ממש ענק!!! ובקשר להיי וולטג´...כן...שיר ממש טוב..אבל ת´רמיקס אהבתי יותר...

micky.s

New member
אפשר לעזור...

אז ככה: בשנת 1999 לינקין פארק (שכבר הייתה בת 3...) הותיאה דיסק שנקרא הייבירד טאורי איפי...הוא לא דמו ולא בטיח, הוא פשוט דיסק שלא ייצא לחנויות... (הסיבה לא ברורה...). בשנת 2000 הלהקה הוציאה את הדיסק המקורי שכולנו מכירים אוקיי? חוץ מזה, בגירסת ה-איפי יש שירים מעולים!!!!!! סבבה? נ.ב: כולכם חתמתם על העצומה אני מקווה שהם יבואו לארץ!!!! lp-rulezzzzz

למעלה