אחים שלי, שאלה לי אליכם

Sam Pas

New member
אחים שלי, שאלה לי אליכם

ראיתי את הסרט ונילה סקיי עם טום קרוז וממש לא הבנתי אותו מישהו יכול לתת לי הסבר מה הולך שם מרגע התאונה שלו ובכלל אני ממש מבולבל........

רומן ט

New member
../images/Emo58.gif תשובות:

דבר ראשון, דודן רחוק שלי, רצוי שתשים את האייקון של הספוילר בהודעה שיש בה משהו שיכול להרוס למישהו שעדיין לא ראה את הסרט. דבר שני, אם לא הבנת את הסרט, אני ממליץ בחום שתראה אותו שוב. אם אתה בכל זאת מעוניין, אז הנה תקציר הסרט לאחר התאונה:
בהיותו מעוות (או במילים פשוטות - נורא מכוער) חיזוריו אחר סופיה נתקלים בדחייה. בבוקר שאחרי הלילה שבו הוא נשאר על המדרכה, הוא מתעורר לבד (ולא ע"י סופיה, כמו שהוא חולם), ומחליט שהעולם הזה נורא מדי בשביל לחיות בשבילו. על כן הוא הולך לחברה שמציעה הקפאת הגוף לאחר המוות פלוס "מציאות מדומה" למוח כל זמן שהוא קפוא, ומייד לאחר מכן הוא מתאבד. אכן, הוא מוקפא (עפ"י החוזה שהוא חתם עליו) וכל השאר זה רק החלום של המוח שלו במציאות המדומה במצב הקפוא שלו. אחרי הרבה שנים (כמה זה היה? 150 שנה? יותר? אני לא זוכר במדויק), בעקבות באג במערכת, החלום הנפלא שהוא חולם (ובו הוא חי חיים נורמליים עם סופיה) הופך לסיוט. בסוף התמיכה הטכנית של המציאות המדומה מצליחה לתקן את הבאג, ונותנת לו 2 אפשרויות: או להחזיר אותו למציאות המדומה (בלי שייזכור דבר, כמובן), או שהוא יתעורר לעולם האמיתי (העתידני) שם ניתן לתקן את מראהו וכו´. הוא מחליט להתעורר - ומבצע זאת באמצעות הקפיצה מהגג. זהו, ברור?

למעלה