אחים שלי, שאלה קטנה

ofer16

New member
אחים שלי, שאלה קטנה

אפשר לנהוג תחת השפעת חגיגת? זה לא מסוכן? ועוד משהו - נשארים שרידים של זה בשתן? אם כן, כמה זמן?

MaryJane1

New member
לא יודעת כלום בקשר לשתן

אבל לנהוג בהשפעת חגיגת זה חבל על הזמן במיוחד להיות באוטו ולא לנהוג ולהיות תחת השפעה זה כמו לעוף.... יש זרמים כזה ברגליים ואתה כולך בסטלה... יש כיוון לחגיגת? כי לי כבר אין

ofer16

New member
אז זה לא מסוכן?

לא בדיוק הבנתי, כי הרגשה של לעוף זה לא בדיוק המצב האידיאלי לנהיגה... חחח

AppIeyard

New member
לא מסוכן בכלל אל תדאג

חגיגת זה ספ של feel זה הרגשה טובה פשוט אתה מרוכז לגמרי

greennir

New member
יש אבל יקר

בחיפה יש רק כיוון אחד ויחיד וגם הוא יקר בטירוף - 60 שקל לפחות לחתיכה אחת. נהיה קשה חבל על הזמן להשיג חגיגת. וכן, לנהוג תחת השפעת חגיגת זה בן זונה...

BiAAAtch

New member
מי שמחפש כיוונים לחגי, והוא מאיזור

ת"א,שישלח לי מסר..

MaryJane1

New member
את יכולה להתחבר אליי לאייסיקיו?

כי אני לא יכולה לכתוב מסרים...

נדפק לכם השכל?

מייעצים לבן אדם לנהוג בהשפעת סמים? אתם תיקחו את האחריות אם הוא ימות? לא ממליצה לנהוג בהשפעת שום דבר! אתה מבין אותי? אל תסכן את החיים שלך ולא של נהגים אחרים בכביש, חגיגת עושה לך אנרגיות, ספידים, כוחות מחודשים, שלא בטעות תיתן איזו לחיצה מיותרת על הגז בגלל איזה רפלקס ברגל. עזוב אותך שטויות.

מה חבל על הזמן?

מפחינתי אותו דבר כמו לנהוג כמו על אלכהול, יענו בלי קשר לקורדינציה, אבל חוסר היכולת להתרכז בנהיגה עצמה, על חגיגת בטח תהיה עוק עם שאר הנוסעים באוטו ותזמין כל רכב ברמזור לרייס.,.

dr ganga

New member
לא מומלץ לנהוג על כל סם...

תכלס זה לא כזה מפריע לי לנהוג מסטול, שיכור, מה שלא יהיה... אבל עדין זה לא מומלץ. חוצמזה שאם חס וחלילה יקרה משהו, באשמתך או לא, יגידו שהיית בהשפעת סם ויפתחו לך תתחת...זה ממש לא שווה את זה. אני נוהג לא סחי אם חייב וגם אז אני...זהיר..חח

וירוסוס

New member
אל תיהיה אידיוט,

אוטו זה לא משהו שמשחקים איתו, חגיגת לא חגיגת, אל תנהג תחת השפעה של שום דבר. תגיד לחבר להחליף אותך. מה אתה, רוצה למות?:)

למעלה